Echter, binnen een maand na de overstap kraag ik een mail waarin het maandbedrag verhoogd werd van € 154 naar €199.- gelet op de gegevens van de stroomleverancier. Dan gaat er bij de telefonische colportage toch echt iets mis want ik heb duidelijk aangegeven dat door omstandigheden ik zeker wist dat er meer stroom gebruikt moest worden.. "dat is geen probleem u betaalt nu echt te veel". was het antwoord.\ Ergo: die overstap had ik niet hoeven maken gelet op het maandbedrag.
het is de bedoeling voor een jaar maar er was toch 5 jaar van gemaakt dat is geen afspraak ,en ons maand bedrag zou € 80.00 zijn maar nu zie ik op mijn af schrift dat er €109 ,00 euro word af geschreven dus ineens 29.00 euro meer en dan naar een maand al zo veel hogen ,en niet eerst een paar maanden wachten . dus ben wel teleur gesteld in Essent. ik kijk ook op 3 maart naar mijn meter of het wel klopt . mvgr Rjj krijger
De boete die essent zou regelen is gewoon niet geregeld en dat was wel beloofd
Wij zijn door een energie consultant benaderd voor deze deal, er werd verteld dat de annuleringskosten betaald zouden worden door essent als wij overstapten, helaas was ons niet verteld dat wij het bedrag voor moesten schieten en wij het binnen een aantal maanden pas terug kregen, dit heeft ons nu in financiele problemen gebracht.
In de winkel van BBC te Hilversum werd ik geholpen door een deskundige aardige man. De klantkorting werd verrekend met de aankoop. De overstapboete moet nog verrekend worden.
Ik heb een mail gestuurd met daarbij de overstapboete.
prima afwikkeling
U hebt aangegeven kosten van overstap tot een bedrag tot € 250,00 te vergoeden. In de "Bevestiging beëindiging energiecontract", wordt vermeld de opzegkosten: Stroom € 50,00 Gas € 50,00 We hebben nog geen afschrijving gezien en weten niet of dat via ons verrekend wordt. Groeten Jos Sas Klant nummer; 0100381427
Ben weer thuis
Bij ons aan de deur heel mooi verkondigen €100,- per maand en wordt niet meer. Geloofde er niet veel van. Mijn man had het afgesloten. Opgebeld omdat ik het niet geloofde: Nee mevrouw dit is echt zo. Bij betalen hoeft niet tenzij u in 1 x meer energie gaat gebruiken. Gelukkig dat de oude leverancier ons heeft gewaarschuwd dus na 2 maanden toch weer opgezegd.. wat denk je.. een rekening van €500,- door het tevele gebruiken er van! Trap er niet in!! En zeg nu nog gauw op!
Zie boven
Dat ik na de overstap direct meer dan 20 euro extra moest betalen! En dat was meer dan bij mijn vorige leverancier. Als ik dat had geweten was ik natuurlijk nooit overgestapt!
Overgang probleemloos verlopen. Hoop dat dit zo blijft natuurlijk.
Een aardige jongeman kwam aan de deur om het product van zijn werkgever te verkopen. Na lange tijd gesproken te hebben en de zeggenschap te hebben gekregen dat de volledige boete van de vorige maatschappij vergoed zou worden is een valse belofte geweest. Het kost mij nu €200,- om over te stappen naar deze maatschappij. Waardeloos!!! Er is ook niemand die deze klacht professioneel oppakt. Ik heb spijt dat ik ben over gestapt, want ik heb dit geld hard nodig!
Betaalde bij Vattenfall 104 euro per maand , maar word bij jullie ineens heel hoog ingeschat naar 176 euro per maand terwijl ik bij Vattenfall niks heb gehoord over iets bijbetalen
Ik zou goedkoper uit zijn dan de vorige leverancier. Maar dat was de eerste maand. Nu betaal ik een paar tientjes meer dan de vorige leverancier. Hoe kan dat? Als ik dat geweten had was ik echt niet over gestapt naar Essent.
Ik ben overgestapt van Essent zakelijk naar particulier. Dat zou volgens uw adviseur voordeliger zijn. Dat klopt wat betreft het korte termijn denken, maandbedrag is lager. Maar ik zit hier met een zwaar ampèrage gezekerde stoppenkast. Daarvoor betaal ik nu meer netwerkkosten. Ook het tarief voor stroom is nauwelijks lager en voor gas zelfs hoger! Kortom een onvoldoende voor een slecht advies!
Binnen gekomen met de goedkoopste tarief na 1maand moest ik mijn factuur verhogen met 40 euro anders zou ik veel moeten betalen
Ik krijg niet ingelogd op “ mijn Essent” Al zeker 10 x geprobeerd! Krijg na 3 pogingen telkens te horen dat ik het over 24 uur pas weer opnieuw kan proberen , ik snap er niks meer van. Maar... ga het morgen WEER opnieuw proberen, zelfs met behulp van een thuiswerkende medewerkster van jullie , nog niet voor elkaar gekregen.
Zeer soepele overstap naar Essent, boete die ik van de andere energie leverancier heb gekregen wordt zonder problemen vergoed.
Goede ervaring
Alles verliep prima. En snel. Ook de aanvraag voor de boetevergoeding. Alleen mogen ze die sneller uitkeren, het duurt nu 4-5 maanden ongeveer, geld dat ik dan zelf moet voorschieten. Niet iedereen lukt dat helaas.
Makkelijk geregeld
Goede voorlichting gehad en alles klopt