geweldig

Totaal geen werk van gehad.Geruisloos verlopen.

1 grote bubbel denk ik

In het begin mooie beloftes daarna prijzen proberen op te schroeven terwijl ik al 17 jaar hier alles in huis genoteerd heb heb spijt dat ik ben over gestapt

Heel goed

Gaan zorgvuldig te werk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap van dochter maatschappij niet geheel duidelijk

Waarom boete betalen aan Energiedirect en die dan weer claimen bij Essent? Broekzak vestzak ...?

merk er niets van

geruisloze overgang

teleurstellend

Ik ben overgehaald vanwege een verlaging van mijn maandelijkse kosten omtrent het verbruik. Nu krijg ik een mail van Essent dat mijn maandelijkse kosten weer gaan stijgen..

Goede klantenservice afspraken niet na gekomen

Goede klantenservice afspraken niet na gekomen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles is zonder een probleem gelopen

Alles verliep snel, netjes en zonder problemen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik vind de overstap die ik gemaakt heb naar Essent zeer fijn!

De klantenservise is vriendelijk. De klantenservice is tevens goed bereikbaar. Belafspraken worden nagekomen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

mijn is het overstappen een moeizaam gedoe.

mijn ervaring is dat het overstappen toch moeilijk is om de opzeg termijn altijd vervelend is omdat je het zelf moet regelen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

wij zijn prima snel en heel voordelig overgestapt.

Mijn ervaring is nog te kort om een goed oordeel te geven. Maar mijn zoon kreeg een bonus.En wij zijn er ook op vooruit gegaan dus prima toch.

• De wijze waarop het contact is verlopen

nog geen vergoeding overstapboete ontvangen

26-2 email naar u gestuurd met bewijs dat ik 2 keer 125 euro als boete heb betaald aan de vorige leverancier er zou binnen 7 werkdagen reactie zijn niets gezien graag reactie bernard meinders 9-2-21

Zeer tevreden.

Wij zijn heel veel jaren klant geweest bij Essent maar de afgelopen 5 jaren bij iemand anders door toedoen van een bevriend persoon maar zijn toch weer overgestapt naar Essent. Eigenlijk had ik een bonus verwacht voor de overstap. Ik hoor graag iets van uw kant. Met Vr. Gr. HJ Schuiling.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Financieel laat essent je in de steek

Betaling van het boete geld laat erg op zich wachten. Overstap is netjes, niet zo moeilijk met digitale meter... Indienen van boete was ook makkelijk. De mail over het insturen van de factuur was eerst wat onduidelijk (nadruk lag op het adres ipv op reply per mail). Maar moest eindafrekening wel allang betalen, maar van Essent heb ik de vergoeding nog lang niet (kan maanden duren). Echt niet netjes!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Moeilijk mijn manlijke bedrag goed te kraken

Zou graag willen dat het maandelijkse bedrag eens op 60 euro wordt gezet dit was de afspraak

tot nu toe prima

nog net overgestapt, maar in het praktijkpand van mijn echtgenoot is hij heel tevreden over Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Heb diversen keren bericht gehad ik mijn meterstanden moest doorgeven?, terwijl ik een slimme meter heb?.

Waardeloos

Het was waardeloos. Ik ging alleen van zakelijk naar privé en kreeg toen een mail dat ik weg ging bij Essent naar een andere leverancier. Er stond niet bij waar naartoe. Ook moest ik €570 afrekenen (wat niemand mij verteld had) en kan nu niet het hoge stroomverbruik (omdat ik net deze winter voor het eerst een warmtepomp gebruik) salderen met mijn zonnepanelen opbrengst. Ik baal er van.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overgang is goed gegaan

Ik snap alleen niet, ik zou bij jullie goedkoper uit zijn dan bij Eneco maar betaal nu 3 € meer, dan denk ik was ik maar bij Eneco gebleven. Dat zijn dus de mooie praatjes waar ik dus toch in getrapt ben. Bewijst maar weer dat je niet moet overstappen ik had daar al zeer slechte ervaringen mee. En dat terwijl de energie prijzen gedaald zouden zijn.

• De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Super!

Konden meteen overstappen, dat was precies wat wij nodig hadden en geweldige klantenservice! Dank!

Geen idee

Ik weet dat er al een maandelijks bedrag door Essent is afgeschreven, maar wat moet ik merken? Ik heb gas en stroom. Verder heb ik nog geen eindafrekening van mijn vorige leverancier ontvangen. Ik neem aan dat dat toch binnenkort gaat gebeuren.!?

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overgang zelf ging goed, maar meterstanden doorgeven kan beter.

Over de meterstanden doorgeven, dat ging nogal amateurs achtig. Mij werd 3x gevraagd om die standen door te geven. Laatste maal twee weken, na de overstap. Dat moet efficiënter kunnen, in deze computer tijd.

Overstap prima maar????

Overstappen is snel geregeld maar je moet wel erg lang wachten op de strafvergoeding van je gas en elektra. Is dat nou niet anders te regelen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ben telefonisch super goed geholpen nadat er met e-mail wat verkeerd was gegaan vanuit Essent.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch