Heb telefoon alles geregeld en was ben klant maar op die manier kreeg ik de aanbiedingen niet zo als hij nu is eenmalig een bon van bol.com hoop dat ik hem als nog krijg ben natuurlijk wel nieuws klsnt
Bedankt voor je review! Ik kan me voorstellen dat je ook graag een bol.com bon had gehad. Ieder contract heeft zo z'n eigen voordelen, een cadeaubon is daar een van. Maar ook bijvoorbeeld korting op je tarieven. Weet je niet meer welk voordeel jouw contract heeft? Dan kan je altijd via 0900-1550 (Alleen de gebruikelijke belkosten) of [email protected] contact opnemen met onze klantenservice om het even na te vragen. ;) ^Puck
Ik ben zeer tevreden over Essent.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Essent! We doen ons best. ;) ^Puck
Goed is goed toch? Niets meer aan doen zou ik zeggen. :P ^Puck
Ik heb nu het gevoel dat ik jaren te veel betaalt heb
Fijn om te zien dat je zo tevreden bent! En een besparing is natuurlijk altijd fijn. ;) ^Puck
Vlekkeloze overstap
Vlekkeloos! Dat horen we bij Essent natuurlijk graag. Fijn om te horen dat je de overstap goed hebt ervaren. :) Welkom bij de familie en dat het een leuke samenwerking mag worden! ^Puck
Als oude klant van Essent was ik helaas in de mooie praatjes getrapt van een concurrent. Uit eindelijk was Essent toch goedkoper. En het voelde meer vertrouwd.
Het kan de beste overkomen, maar gelukkig heb je de weg naar Essent terug gevonden. :) Fijn ook dat het overstappen probleemloos is gegaan, dat is tenslotte ook de bedoeling. Bedankt voor de mooie reactie! ^Puck
ftycftiftyu
Ik kreeg een goed aanbod
Welkom bij onze gezellige essent-familie! Een goed aanbod kan wonderen doen, niet waar? ;) ^Puck
zij voldoen aan dat gene wat ze per telefoon beloofd hebben en nu maar afwachten
Bedankt voor het mooie cijfer! Het is natuurlijk altijd even afwachten met een nieuwe leverancier, maar het is hier 1 grote familie hoor. ;) ^Puck
Tot nu toe ben ik tevreden met het klant zijn. ontevreden ben ik met de procedure en uitvoering van de spouwmuurisolatie, waarvoor Essent ons Isoprofs aanraadde, een bedrijf dat er in slaagt zowat alles verkeerd of problematisch te doen. ik wacht nog steeds op het vullen van vergeten boorgaten in de spouwmuur. Isoprofs raad ik af.
Fijn dat we elkaar even gesproken hebben om het probleem met isoprofs te bespreken. Ik hoop dat je verder wel tevreden bent en blijft over essent. Dat is natuurlijk ons streven. ^Puck
Netjes alles doorgegeven via email
Fijn om te horen dat je niets hebt gemerkt van de overstap! Daar gaan we natuurlijk voor. Bedankt voor het mooie cijfer. :) ^Puck
eindelijk alles per mail beter als die papierwinkel goed bezig
Als het via de mail kan, dan doen wij dat natuurlijk graag! Scheelt een hoop bomen. ;) Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over ons. Dat zetten we graag door. ^Puck
Goed maar mijn maandbedrag veel te laag.
Fijn dat je de service goed vindt. Als je het idee hebt dat je termijnbedrag te laag is, mag je altijd contact opnemen met de klantenservice om het te laten verhogen. Je kan ons bellen op 0900-1550 (Alleen de gebruikelijke belkosten) of mailen naar [email protected]. Ook zijn we via Facebook en Twitter bereikbaar voor al je vragen. ;) ^Puck
Ben tot op heden tevreden
Fijn dat je tot op heden tevreden bent! Dat houden we ook graag zo. :) ^Puck
Na overstap was terugstap goed geregeld en boete werd vergoed.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de overstap. En natuurlijk van harte welkom bij de familie! ^Puck
Een verademing om weer bij het "nest" van Essent te behoren. Na telefoon van een opdringerig buro eigenlijk per ongeluk overgestapt. Wist niet eens dat je per internet ook een geldende transactie en contracttekening uit kon voeren. Na een paar maanden en de reviews gelezen te hebben van die energieleverancier kreeg ik toch het benauwde gevoel niet goed te zitten. Dan kan er wel een lager maanbedrag beloofd worden, maar als je dan leest dat veel mensen een hogere eindafrekening hebben, dan weet je wel dat je niet goed zit. Fijn om weer van een leverancier uit je eigen provincie de energie geleverd te krijgen. Kortom ik ben blij dat ik weer bij Essent klant ben.
Goed zonder bla bla, dat is een leuke omschrijving. En daar gaan we dan ook voor. Het is natuurlijk niet fijn als je onverwachts ineens overstapt, maar gelukkig heb je de weg terug naar ons 'nest' gevonden. Want dat is het natuurlijk, een warm nest. We zijn ook blij dat je weer bij ons terug bent! ^Puck
Omdat ik vriendelijk te woor,d gestaan ben door men. Fettelaar!
Wat een mooi compliment! Van harte welkom bij Essent en bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. Groetjes, Mandy
Bi
Correct en goede contacten
Ah, dat is fijn om te horen! Bedankt voor het mooie cijfer en op naar nog vele jaren samen. :) ^Puck
Het goed
Goed is goed toch? Fijn om te horen dat wij onder het kopje 'goed' vallen. :) ^Puck
zie boven
Goed om te horen dat het allemaal goed geregeld is. Dat is tenslotte ook ons doel. ;) ^Puck
netjes uitleg gekregen via e-mail en de meterstanden doorgegeven. Dat was het!
Fijn dat je via de mail goed bent geholpen. En ook leuk dat je zo tevreden bent over ons. ^Puck
Super geregeld en zonder problemen overgestapt
Wat fijn om te horen en bedankt voor dit mooie cijfer! Laten we deze samenwerking op deze voet voortzetten, dan gaan we een leuke tijd tegemoet. :) ^Puck
zie boven
Daar gaan we dan ook voor natuurlijk. Wij regelen de overstap, zodat jij er zo min mogelijk van merkt. Fijn om te horen dat dat bij jou goed gelukt is! ^Puck
Alles wel goed verlopen
Fijn dat alles goed is verlopen! Hopelijk kunnen we er in de loop van de jaren een 9 of zelfs wel een 10 van maken. ;) ^Puck