Eerlijkheid geen kleine lettertjes weet waar je aan toe bent , je word zelfs beloond als klant, inzien in je verbruik word bijgehouden heel simpel, na te kijken je krijgt berichtje wat je de maand verbruikt hebt super handig even eraan herinnerd te worden , site heel overzichtelijk . Kan heen betere bedenken , al jaren klant en zal het nog jaren blijven ben nog nooit naar andere gegaan . Want de kleine lettertjes , moet je daar wel lezen .
Wauw Mia bedankt voor je mooie review😍! Ook onze trouwe klanten zoals jou belonen we graag. Fijn dat je zo tevreden met ons bent, en dat alles overzichtelijk voor je is! Daar doen we het heel graag voor💐 Groetjes, Noura
Ik zou iedereen Essent aanbevelen
Super fijn om te horen! Bedankt voor je review ⭐ Groetjes, Noura
Essent is de enige leverancier met leuke acties
Wat een genoegen! Super bedankt Mattie ❤️ Groetjes, Noura
Is er iets, het is zo opgelost.
Fijn dat je dit zo ervaart! Bedankt voor je mooie review daar doen we het graag voor😀 Groetjes, Noura
Goed, alles snel verlopen
Wat fijn dat alles goed en snel is verlopen! Bedankt voor je review ⭐ Groetjes, Noura
Ze houden mij goed op de hoogte Met alles En je word netjes behandeld
Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn dat je tevreden bent ❤️ Groetjes, Noura
Ik ben tevreden met alles van uw bedrijf m.v.g.g.j.philipo.
Super fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie review ⭐ Groetjes, Noura
Eindelijk worden trouwe klanten beloond, shoppen is leuk maar niet in energie. Veel energie aanbieders hebben verborgen kosten, het is een ingewikkelde materie voor een leek. Een offerte is alleen te verkrijgen als je hebt getekend. Ik ben tevreden met Essent en het is goed om trouwe klanten te belonen
Super bedankt voor het mooie cijfer Johannes!⭐ Ook onze trouwe klanten worden beloond❤️ Fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het graag voor! Groetjes, Noura
helemaal goed geregeld online
Bedankt voor de mooie 10!😍 Super fijn dat alles goed is geregeld. ^Noura
Fijn om te zien dat je tevreden bent! ☺️ ^Puck
uistekende service
Bedankt voor het mooie cijfer! ^Puck
Via internet geregeld. Alleen even telefonisch contact over de juiste ingangsdatum. Verder ging alles probleemloos.
Bedankt voor je mooie cijfer⭐ Fijn dat alles zonder problemen is verlopen! ^Noura
Geeft vaak geen informatie, vandaag al van 4 dagen niet. Mis gebruik opbouw per maand (lopende maand)
We hebben de afgelopen tijd veel storingen gehad waardoor de app inderdaad niet helemaal optimaal werkt. Excuses hiervoor 💐! Groetjes, Noura
Ondanks jaren vaste klant bij essent, een uitstapje naar de delta (van amper 1 maand.) Het bellen en regelen voor coulance regeling en opzegvergoeding. Ben ik blij dat ik weer terug ben bij essent. Ik ben nog in afwachting van 500 euro(opzeg en coulance) Maar door vriendelijke medewerkers bij essent heb ik vertrouwen erin dat dit goed komt
Wij zijn ook super blij dat we je weer mochten verwelkomen Linda❤️ Fijn dat we je hier mee hebben kunnen helpen! Daar doen we het heel graag voor. Bedankt voor de mooie 10!⭐ Groetjes, Noura
55 jaar tevreden klant !!! zegt al meer dan genoeg.
Wauw! 55 jaar😍 Wat fijn om te lezen dat je al die jaren tevreden bent, en super bedankt voor je mooie review! ⭐ Groetjes, Noura
Ik.moest 150 euro betalen voor contractbreuk. Krijg ik dat van u terug
Welkom bij Essent💐 Jazeker Ellen! Ik zie dat jouw aanvraag voor de boetevergoeding ook al is goed gekeurd. Deze betalen we binnen 4 maanden na de startdatum op aan je uit. 😀 ^Noura
Ben zeer tevreden over Essent.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent❤️ Super bedankt voor je review! ^Noura
Bedankt voor je review en het mooie cijfer!😍
Nooit problemen, goede informatie via mail
Wat een leuke review! Super fijn om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer⭐ ^Noura
Gemakkelijke overstap. Overstapkosten worden vergoed
Fijn dat de overstap zo gemakkelijk is gegaan, zo hoor het natuurlijk! Welkom bij Essent!💐 ^Noura
Nooit geen problemen altijd klant van Essent geweest
Wat fijn dat je dit zo ervaart! Daar doen we het voor. Super bedankt voor de mooie 10 ⭐ ^Noura
Wij zijn van Essent zakelijk naar Essent particulier gegaan en moesten toen 305 euro betalen en dat komt niet goed volgens ons.
goed netjes en rustig geholpen
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent! En bedankt voor het mooie cijfer. ^Puck
Goede en heldere communicatie aan de telefoon.
Fijn om te horen dat je tevreden bent! Mocht je nog tips hebben hoe we van die 7 wellicht een 8 of misschien zelfs wel 10 van te maken horen we dat natuurlijk graag. ;) ^Puck
Mijn Ervaring met Essent is; dat ik Korting kreeg zonder er naar te vragen. Merci - Cor van de Put Tilburg.
Je zou het bijna niet meer geloven, een leverancier die uit zichzelf korting geeft. :P Maar wij willen jou ook graag het beste aanbod bieden dat we voor je hebben. Met een halfbakken aanbod schiet jij natuurlijk ook niets op toch? ^Puck