Overgang is prima verlopen maar de app (site) met vebruiksinzichten vind ik matig.

Ik kom van Eneco en deze heeft een site waarop een file is te downloaden met dagverbruiken. Niet heel belangrijk allemaal maar ik ben iemand die graag stoeit met Excel (macro's) en daarmee al 15 jaar mijn verbruik registreer. Maar ook voorspellingen voor rest van de maand nog te verbruiken. Nogmaals, heel onbelangrijk maar voor mij wel een leuk extra van Eneco.

Oo

Kl

Het is redelijk verlopen

Helaas is het jammer dat jullie nog niet de afkoopsom van de vorige energie levarancier niet hebben uitbetaald. Om te zeggen binnen 4 maanden vind ik raar voor een bedrag van 75 euro

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

grandioos, vertrouwd en correct

omdat we om de tuin geleidt waren door energiedirect, met valse beloftes wilde we terug naar Essent. De juffrouw aan de telefoon heeft ons gerust gesteld en ons goed geholpen om het allemaal weer terug te draaien en zodoende weer klant te worden van Essent, ook de boete krijgen we op termijn terug betaald. Dus eigenlijk weer terug op het oude nest, met de goede service en kwaliteit. Zoals we het gewent waren van ze.

Super geregeld

Alles duidelijk en netjes geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot op heden ben ik tevreden.

Ik ben pas 1 maand weer terug bij essent en kan over een tijdje een beter antwoord geven. Ik hoop dat er niets verkeerd gaat bij het terug betalen van de boete zoals bij mijn vorige leverancier.

Hmmm

Slechte app steeds uitval gegevens. En ik hoef verbruik niet in eenheden te weten maar in geld.. Heb trouwens boete betaling nog niet terug.

Nog steeds prima.

Tot nu gaat het goed.

• De wijze waarop het contact is verlopen

We zijn heel blij dat we terug zijn bij Essent

Wij vinden het goed bij Essent

Overstap goed verlopen

Ja van jullie kant alles goed verlopen maar wanneer overstappen van m'n vorige leverancier naar een ander in dit geval jullie dan altijd de eindafrekening tegen valt

Gewoon geen problemen gehad

alles duidelijk in de mail

Duidelijk en snel.

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Niks gemerkt

In feite merk je niks als je overstapt,alles is goed gegaan maar ben wel benieuwd over 1 jaar of het echt goedkoop is.

Ging hele soepel

Zonder problemen hup overgestapt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Daar kan ik nog geen oordeel over geven, ben net lid

Duidelijke app

• De wijze waarop het contact is verlopen

Pas over en nog geen problemen

Alles is prima geregeld, alleen een mededeling: Ik heb een teruggave opzegvergoeding ingestuurd voor 2 x 125.00 EURO. Ik heb echter van Innova 400.00 euro boetes ontvangen. Ik heb daarover gebeld met Innova en zij zeggen dat dat correct is. Uw verkoper heeft mij indertijd gezegd dat alle overstapkosten vergoed zouden worden door Essent die door innova berekend zouden worden. U vergoedt slechts maximaal 250.00 euro dat betekent dus dat ik er 150.00 euro bij inschiet. Als ik dat toen geweten had had ik zeker niet over gegaan.Foutje van uw verkoper!! Daarom hoop ik dat u misschien toch 400.00 euro gaat vergoeden. Dan is er tenminste een tevreden bejaarde ipv een opgelichte!!!! klant:0171596928

Prettig

Vrij simpel, jullie hebben alles voor mij geregeld

Prima verlopen!

Goede ervaring

Teleurstellend

Ik zou maandelijks geld terug krijgen. Ik heb nog niets gezien maar moet zelf betalen. Ik voel me ******en

Eerste ervaring teleurstellend

Meteen word ik geconfronteerd met een slecht werkende app. Gebruik word niet accuraat bijgewerkt. Jammer!

Goede ervaring.

Een eerlijke dame aan de lijn, die me goed voorgelicht heeft.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alleen krijg ik nu een mail van thuisvoordeel en zijn wij 5 jaar klant volgens Essent en krijgen een brons kortingskaart. Maar wij zijn wel 40 jaar klant op ons adres Benthem 5 in Bakel, moet het dan geen goud zijn? Met vriendelijke groet, Toon Slegers

• De wijze waarop het contact is verlopen

Al meer dan 30 jaar klant.

Nooit enig probleem met essent gehad, deze leverancier denkt ook aan zijn trouwe klanten.

Snel geregeld

Aardig en behulpzaam over de telefoon en verder geen gekkigheid.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch