Ik kom van Eneco en deze heeft een site waarop een file is te downloaden met dagverbruiken. Niet heel belangrijk allemaal maar ik ben iemand die graag stoeit met Excel (macro's) en daarmee al 15 jaar mijn verbruik registreer. Maar ook voorspellingen voor rest van de maand nog te verbruiken. Nogmaals, heel onbelangrijk maar voor mij wel een leuk extra van Eneco.
Dag Rudolph, Welkom! Dankjewel voor je aanbeveling en dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Wat leuk om te lezen dat je zo bewust bezig bent met je verbruik en dit zelf allemaal bijhoudt in een eigen bestand. Goed bezig hoor Rudolph! Ik hoop in ieder geval dat het je bij Essent net zo goed gaat bevallen als bij Eneco! Voor nu wens ik je een fijn weekend! :) Groetjes Joyce | Team Webcare Essent
Kl
Thanks Rene! Fijn weekend en welkom!
Helaas is het jammer dat jullie nog niet de afkoopsom van de vorige energie levarancier niet hebben uitbetaald. Om te zeggen binnen 4 maanden vind ik raar voor een bedrag van 75 euro
Dag Ronald, Welkom bij de club! De compensatie opzegvergoeding duurt inderdaad 4 maanden. Ik kan me voorstellen dat je dit liever nu hebt dan morgen maar dit is termijn staat vastgelegd in onze voorwaarden. Gelukkig is de aanvraag al goedgekeurd en is het nu nog een kwestie van afwachten. Voor (begin) juli staat het op de rekening! Groetjes Joyce | Team Webcare Essent
omdat we om de tuin geleidt waren door energiedirect, met valse beloftes wilde we terug naar Essent. De juffrouw aan de telefoon heeft ons gerust gesteld en ons goed geholpen om het allemaal weer terug te draaien en zodoende weer klant te worden van Essent, ook de boete krijgen we op termijn terug betaald. Dus eigenlijk weer terug op het oude nest, met de goede service en kwaliteit. Zoals we het gewent waren van ze.
Alles duidelijk en netjes geregeld
Top! :)
Ik ben pas 1 maand weer terug bij essent en kan over een tijdje een beter antwoord geven. Ik hoop dat er niets verkeerd gaat bij het terug betalen van de boete zoals bij mijn vorige leverancier.
Dat moet zeker goed komen Loek! ;) Mocht je hulp nodig hebben dan staan wij voor je klaar! Groetjes, Dial Webcare Essent
Slechte app steeds uitval gegevens. En ik hoef verbruik niet in eenheden te weten maar in geld.. Heb trouwens boete betaling nog niet terug.
Bedankt voor je review! Vervelend dat de app niet meewerkt. We hebben inderdaad een storing gehad met de verbruik gegevens maar dit is opgelost. Mocht je nog problemen ervaren dan horen wij dat graag. Je kan ons altijd bellen of een berichtje sturen via Twitter, facebook of per e-mail naar [email protected] Als je de compensatie voor de opzegvergoeding hebt aangevraagd ontvang je binnen 5 werkdagen een reactie. In deze e-mail geven we aan of de aanvraag goed of afgekeurd is en de reden. Als hij goedgekeurd is ontvang je binnen 4 maanden na startdatum het bedrag. Groetjes, Dial Webcare Essent
Tot nu gaat het goed.
Top! Fijn om te horen! :)
Wij vinden het goed bij Essent
Kort maar krachtig! Fijn om te horen dat het goed bevalt. Mocht je ooit vragen / opmerkingen hebben dan staan we altijd klaar om die te beantwoorden. Groetjes, Dial Webcare Essent
Ja van jullie kant alles goed verlopen maar wanneer overstappen van m'n vorige leverancier naar een ander in dit geval jullie dan altijd de eindafrekening tegen valt
alles duidelijk in de mail
Top! Fijn om te horen dat alles duidelijk is. Precies wat we willen! ;) Groetjes, Dial Webcare Essent
Duidelijk en snel.
Hartelijk dank voor je review Leo! Welkom bij Essent. Fijn om te horen dat alles zo goed bevalt. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben in de toekomst dan staan we altijd klaar om jou te helpen! Groetjes, Dial Webcare Essent
In feite merk je niks als je overstapt,alles is goed gegaan maar ben wel benieuwd over 1 jaar of het echt goedkoop is.
Welkom bij Essent Pierre, fijn dat de overstap je bevallen is! Groetjes Denis | Webcare Essent
Zonder problemen hup overgestapt
Daar kan ik nog geen oordeel over geven, ben net lid
Duidelijke app
Alles is prima geregeld, alleen een mededeling: Ik heb een teruggave opzegvergoeding ingestuurd voor 2 x 125.00 EURO. Ik heb echter van Innova 400.00 euro boetes ontvangen. Ik heb daarover gebeld met Innova en zij zeggen dat dat correct is. Uw verkoper heeft mij indertijd gezegd dat alle overstapkosten vergoed zouden worden door Essent die door innova berekend zouden worden. U vergoedt slechts maximaal 250.00 euro dat betekent dus dat ik er 150.00 euro bij inschiet. Als ik dat toen geweten had had ik zeker niet over gegaan.Foutje van uw verkoper!! Daarom hoop ik dat u misschien toch 400.00 euro gaat vergoeden. Dan is er tenminste een tevreden bejaarde ipv een opgelichte!!!! klant:0171596928
Hoi Jos, Fijn dat de overstap goed geregeld was maar ik kan me voorstellen dat je baalt van de kosten dat je van Innova in rekening krijgt. Ik heb je aanvraag er meteen bij gepakt en ik zie dat er een boete in rekening is gebracht voor het overstappen ( opzegvergoeding ). Er is ook een terugvordering van het welkomstgeschenk of de boete van je vorige leverancier in rekening gebracht. Dit zijn echter wel twee verschillende kosten en de terugvordering vergoeden we helaas niet. Kortingen en terugvorderingen zijn afspraken die je hebt gemaakt met je vorige leverancier en daar hebben we helaas geen inzage in, dit staat ook beschreven in de voorwaarden. Groetjes Denis | Webcare Essent
Vrij simpel, jullie hebben alles voor mij geregeld
Kijk, dat horen we graag! Mocht er ooit iets zijn waar je onze hulp bij kunt gebruiken Ernst, weet dan dat je ons altijd mag bellen óf kan berichten via Twitter of Facebook! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Goede ervaring
Fijn om te horen, Lex! Super bedankt voor die mooie 10 ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Ik zou maandelijks geld terug krijgen. Ik heb nog niets gezien maar moet zelf betalen. Ik voel me ******en
Hoi Ester, Balen dat ik zojuist wat ongelegen belde. Gelukkig kan ik je berichtje ook via deze weg nog beantwoorden :) Je geeft aan dat je maandelijks geld terug zou krijgen.. wat bedoel je daar exact mee? Wij hebben namelijk geen overeenkomsten waarbij we maandelijks iets aan je uitkeren qua cadeau o.i.d. Mocht het zo zijn dat je verbruik zo laag is, waardoor je bij de berekening bij aanmelding op een -bedrag uit bent gekomen.. dan betekend dit niet dat je ook daadwerkelijk dat bedrag maandelijks uitbetaald krijgt. Op je jaarrekening kijken we namelijk naar wat je "teveel" hebt betaald, en dan keren we dat bedrag netjes aan je uit ;-) Is je vraag hiermee beantwoord? Mocht er nog iets onduidelijk zijn, weet dan dat je ons altijd mag bellen óf berichten via Twitter of Facebook. Groetjes Tessa | Webcare Essent
Meteen word ik geconfronteerd met een slecht werkende app. Gebruik word niet accuraat bijgewerkt. Jammer!
Hi Michael, Hartelijk dank voor je feedback! We hebben de afgelopen tijd inderdaad wat problemen ondervonden met onze app en het weergeven van het verbruik. Onze excuses daarvoor! Des te meer waarderen we juist ook de feedback van onze klanten, dit omdat wij hierdoor nog meer gefocust zijn op de verbeterpunten die er voor ons zijn ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Een eerlijke dame aan de lijn, die me goed voorgelicht heeft.
Fijn om te horen, Pascal! Bedankt voor het delen van jouw review :)
Alleen krijg ik nu een mail van thuisvoordeel en zijn wij 5 jaar klant volgens Essent en krijgen een brons kortingskaart. Maar wij zijn wel 40 jaar klant op ons adres Benthem 5 in Bakel, moet het dan geen goud zijn? Met vriendelijke groet, Toon Slegers
Hoi Toon, Goede vraag! Op het moment dat je van klantnummer wijzigt, dan beginnen we op het "nieuwe" klantnummer opnieuw met tellen van het aantal jaren. Mocht het dus zo zijn dat je voorheen klant bent geweest op naam van een partner of juist bijv. zakelijk en nu particulier.. dan kan dit de reden hiervan zijn. Helaas zijn deze jaren ook niet alsnog te koppelen :( Mocht je nog andere vragen hebben, dan mag je ons uiteraard altijd bellen of berichten via Facebook of Twitter! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Nooit enig probleem met essent gehad, deze leverancier denkt ook aan zijn trouwe klanten.
Ah wat een super mooie review, Sandra! Thanks :D Op naar nog vele mooie jaren samen! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Aardig en behulpzaam over de telefoon en verder geen gekkigheid.
Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel geregeld is 💐😀 Groetjes, Noura