Prime sevice

Prima overstap service

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap tot nu toe goedverlopen

Alles tot nu toe goed verlopen

De app is slecht

De afhandeling van mijn aanvraag om klant te worden verliep uitstekend, echter de app is echt slecht. Soms krijg ik het volgende te zien: "De levering van energie is nog niet gestart" of: "....nieuwe klant? De app toont altijd de laatste 28 dagen" Dat laatste is niet waar, ik kan alleen 28 t/m 31 maart zien. Als je energierapport aantikt krijg ik dit te lezen: "Helaas, geen energierapport" en er stond een keer dit te lezen na het opvragen van het energierapport: "Dat komt omdat je geen energiecontract hebt bij Essent, je mag natuurlijk altijd weer bij ons terugkomen". Kort en goed een zooitje!

Ik voel me belazerd.

Bij de overstap heb ik het exacte gebruik van het afgelopen jaar door gegeven. Aan de hand daar van, werd het termijn bedrag bepaalt. Na eenmaal het termijn bedrag betaald te hebben , gaf essent door, dat de netbeheerder meldt, dat mijn verbruik hoger is dan was doorgegeven. Dus betaal ik nu een hoger termijn bedrag.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik denk dat het goed is weer naar Essent terug te zijn gegaan.

Heel persoonlijk. Toen er de eerste keer werd gebeld had ik corona. Zodra hij dat hoorde ging hij geen verkooppraatje houden, maar wenste me beterschap.

Dik tevreden

Tevreden

Helder

Glas helder taalgebruik en goed ondersteund met cijfers waar je iets mee kan

Snel klantvriendelijkheid

• De wijze waarop het contact is verlopen

goed geregeld totaal geen problemen

Zeer slecht!

Het gesprek was fantastisch, ik heb mij laten verleiden door de goede verkoop en prettige man die mij heeft geholpen! Maar dan komt de eindafrekening, die mij niet is verteld en die enorm tegenvalt van Vattenfall namelijk 942 euro. Ik moet dit betalen en ik mag dan 250 euro terugkrijgen. M.a.wx ik ben dus veeeeel meer geld kwijt dan ooit! Voor mij als consument absoluut niet voordeling om over te stappen. Mooie praatjes maar niet gehele verhaal en dus niet in mijn voordeel! Ik ben boos, verdrietig en tranen over mijn wangen dat ik ooit ben over gestapt. Ik ga dit dus nooit meer doen, want dit kost alleen maar geld en levert niks op. Misschien stom van mij omdat ik wellicht niet alles heb gelezen of verkeerd moment van overstappen. Maar ook dit had mij wel verteld moeten worden. Het zou mij 10 euro per maand schelen, niet eens zoveel! Hoe stom kon ik zijn! Zeer teleurstellend en zal dus altijd een slecht gevoel blijven houden bij energie! Maar mijn eigen schuld blijkbaar, de energie maatschappijen kunnen doen wat ze willen. Consument is de klos!

Niet zo prettig

Ik ben behoorlijk geschrokken van jullie mail dat het termijn bedrag van 106euro was aangepast naar 142euro. Ik ben naar jullie overgestapt omdat jullie wisten te vertellen dat ik bij jullie goedkoper uit was dan bij mijn vorige energie direct waar ik 125 euro per maand betaalde en als AOWers was dit voor ons aantrekkelijk. Ik heb hier wel over gebeld en kon ik het bedrag weer over zetten naar 106euro,maar ik hoop dit soort verrassingen niet meer te krijgen. m v gr M v Lijnden M V Lijnden

Redelijk

Kort voor mijn overstap heb ik digitaal via uw website gevraagd of mijn oude contract was opgezegd. Ik heb nooit antwoord gekregen. Uw medewerker die indertijd mijn nieuwe contract heeft afgesloten zei toen dat hij voortaan mijn nieuwe VASTE contactpersoon was. Ik heb hier niets van terug kunnen vinden. W. Dijkshoorn [email protected]

• De wijze waarop het contact is verlopen

goed en soepel verlopen overgang

Nadat ik in 2020 "ben overgehaald" door een energie-cowboy om over te stappen van Essent naar Engie, heb ik toch spijt van mijn besluit gekregen. Daarom kom ik graag weer terug bij Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is goed geregeld na duidelijke informatie zonder te veel dwang.

Goede communicatie en mogelijkheid tot vragen stellen.

mijn ervaring is goed

die meneer die toen bij ons aan de deur is geweest daar is niets van terecht gekomen dikke beloftes en daar is niets van gekomen en de prijs die toen is afgesproken is niets van uitgekomen die meneer heb ik nog gebeld en hij wilde langskomen maar hij heeft niets van zich laten horen hij woont in Zuidbroek en werkte voor een bedrijf adviesbureau in assen en zijn naam is Harrie Zuidema

goed te woord gestaan

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer netjes te woord gestaan.

Alles is heel goed verlopen op een correcte manier

• De wijze waarop het contact is verlopen

Decent treatment, met the expectations

NA

• Would you recommend us? Yes

Vlekkeloos verlopen.

Mijn 200 euro boete bij energiedirect, wordt door jullie vergoed, maar ik vind het wel vreemd dat het 4 maanden kan duren. Verder ben ik zeer tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Deze stroom en gas doen het veel beter dan die van mijn vorige leverancier....hahahaa

Prima verlopen

De overstap naar jullie is prima verlopen dat leuren aan de telefoon moeten jullie mee ophouden!!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Een overstap van energieleverancier zónder problemen, wat een verademing

Tot nu toe waren we nog nooit van energieleverancier veranderd omdat we altijd vervelende verhalen daarover hadden gehoord. Ons toch een keer door een enthousiaste verkoopster "over laten halen". Geen moment spijt van tot nu toe.

is allemaal soepel verlopen

is allemaal soepel verlopen