goede Service
Bedankt voor je mooie review! Groetjes, Webcare Essent
Ik heb er weinig van gemerkt ,het verliep probleemloos.
Bedankt voor je review! Fijn dat de overstap probleemloos is verlopen! Groetjes, Webcare Essent
Nooit problemen gehad
Bedankt voor je mooie review Arnold! Groetjes, Webcare Essent
Goede informatie vooraf en van de wissel naar andere aanbiedwr hebben we niets gemerkt.
Bedankt voor je prachtige cijfer Emile! En welkom bij Essent! Groetjes, Webcare Essent
Duidelijke uitleg en begeleiding
Dankjewel voor deze mooie review Monique!
Mijn overstap naar Essent is prima verlopen. Ik ben zeer benieuwd wat Essent nog meer kan bieden.
Hartelijk dank voor je review, welkom bij Essent! Als extra service hebben we de Verbruiksmanager app en Mijnessent waarmee je je verbruik in de gaten kunt houden en eventueel gegevens kunt wijzigen. Daarnaast hebben we ook Thuisvoordeel waarmee je een aantal keer per jaar leuke cadeautjes krijgt en je ontvangt ook nog eens korting op het stroomtarief ;) Mocht je je hier nog niet voor hebben aangemeld stuur dan gerust een bericht naar [email protected] of onze Social Media kanalen. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Alles goed en snel geregeld
Bedankt voor je mooie review Marcel! Groetjes, Webcare Essent
zie hierboven.
Bedankt voor je super mooie review René! Groetjes, Webcare Essent
Mijn overstap naar Essent ging prima. Ik had alleen aangegeven dat mijn contract bij Vattenfall tot juni duurde. En we hadden afgesproken dat ik van af dan naar Essent zou overstappen. Maar Essent levert mij dus nu vanaf maart. Waardoor ik een boete kreeg van 100 euro. Jammer. Dit had niet gehoeven.
Bedankt voor je review Yvonne! Inderdaad jammer dat er ene miscommunicatie is ontstaan mbt de startdatum. Ik adviseer je om in het vervolg altijd je contractbevestiging te controleren. Binnen 14 dagen kunnen wij namelijk nog het e.e.a. wijzigen of kosteloos annuleren. De boete van je oude leverancier kun je naar ons doorsturen. Dit wordt door ons vergoed. Groetjes, Webcare Essent
Terugkijkend vlekkeloos verlopen. Werd benaderd door medewerker van Essent. Zijn aanbod was een goed aanbod, maar toch duurder dan via pricewice. Toen geregeld via Pricewise. Vond het dus wel een merkwaardig verloop. Toen het eenmaal geregeld was verliep alles vlekkeloos; ik had er geen omkijken meer naar.
Bedankt voor je review Jan! En welkom bij Essent! Wij hebben veel verschillende overeenkomsten. Als je door ons wordt benaderd en een meerjarig contract afsluit dan wordt namelijk de boete van je vorige leverancier door ons vergoed. Dit wordt namelijk niet standaard door ons vergoed. Het kan kloppen dat je een contract aangeboden kreeg die minder voordelig was, maar dat was dus met boetevergoeding😉. Groetjes, Webcare Essent
Zeer goed geholpen. Vriendelijk, professioneel en snel
Bedankt voor je super mooie cijfer Peggy! Mocht je ons tips of feedback willen geven dan horen we dat graag. Groetjes, Webcare Essent
Alleen bij de verhuizing moest ik veel bij betalen daar ik in de tijd dat het huis onbewoond was toch energie kosten heb betaald de prijs in overleg met Essent daar heb ik verschillende keren destijds over gebeld daar ik al heel lang klant ben bij Essent ik denk al meer dan 50 jaar daar had ik moeite mee . Heb altijd keurig betaald .verders ben ik wel tevreden . Heb wel eens in beraad gestaan om over te stappen maar bij de een haal je wat en bij de ander verlies je wat .
Bedankt voor je mooie cijfer! Een bijbetaling hebben is natuurlijk nooit prettig! Een energieleverancier is verplicht om netbeheerskosten in rekening te brengen. Ook al wordt er niks verbruikt. Zo lang je een woning op jouw naam geregistreerd staat moeten wij dit in rekening brengen. Mocht je nog vragen hierover hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 0900-1550. Groetjes, Webcare Essent
Duidelijke contacten
Bedankt voor je super mooie review! Groetjes, Webcare Essent
Mijn contract zou pas overgaan als mijn andere contract was afgelopen. Nu moet ik een boete betalen en dit wilde ik voorkomen! Toen ik daar wat vragen over had werd ik ontzettend brutaal behandeld door 1 van uw medewerkers. Als ik dit van te voren had geweten was ik nooit overgestapt!
Ik blijf bij Essent.l
Te laat om mijn meterstanden doorgeven aan mijn laatste energie leverancier
graag vergoeden 125 euro boete. Hoe stuur ik een bijlage??
Hi Kitty, Wat leuk dat je voor ons hebt gekozen, welkom bij Essent! Je kunt de eindrekening van je vorige leverancier sturen naar [email protected]. Binnen 7 werkdagen ontvang je van ons bericht per e-mail. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via 0900-1550, [email protected] of onze Social Media kanalen. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Het afgesproken stroom enkeltarief werd niet goed ingevoerd. Na twee keer bellen is het nu met terugwerkende kracht geregeld.
Hoi Wanda, Dankjewel voor je review! Fijn dat het alsnog is opgelost ondanks dat je er zelf twee keer voor hebt moeten bellen ;) Als we nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Ik ben al vele jaren klant bij Essent en kan mij geen betere Energieleverancier voorstellen. .(Er is trouwens geen betere.)
Wat ontzettend mooi om dit te horen! Dankjewel voor dit prachtig compliment.
kljlkj
De overstap van Energie Direct naar Essent is geregeld door BK Besparen Kan. Is prima geregeld. Ik heb er zelf niets aan hoeven regelen
Dankjewel voor deze mooie review, welkom bij Essent!
Altijd duidelijk!
Daar houden we ook van :) Dankjewel voor deze mooie review.
Gewoon goed
Dankjewel voor dit mooie compliment! We proberen het allemaal ook gewoon goed te doen ;)
n v t
Terug bij de "oude" vertrouwde leverancier!