Goede ervaringen
Dag Noud, Dankjewel voor je review! Dit waarderen we enorm. groetjes, Eleonora 🌼
Ik ben een aantal keer gebeld door iemand die mij namens Essent een aanbieding wilde doen. Vandaag had ik de telefonische afspraak met hem. Hij deed mij een aanbod dat een paar honderd euro meer per jaar zou kosten dan het door Essent, via de mail, geoffreerde aanbod. De ondoorzichtigheid van de energie markt werd mij hiermee nog eens bevestigd. In mijn ogen zijn er veel te veel partijen die geld verdienen aan de naïviteit van potentiële klanten. De betreffende meneer ging, logischerwijs, niet in op mijn bedenkingen en kwam met de smoes dat hij mijn persoonlijke gegevens niet kon inzien. Terwijl hij exact de verbruiksgegevens hanteerde die Essent ook in het aanbod had gebruikt. Met andere woorden, ik beschouw dit als een poging tot oplichting en hoop dat Essent (niet alleen) er naar streeft om de energiemarkt transparant te maken. Ik heb op dit moment voor Essent gekozen omdat ik niet de illusie dat andere maatschappijen zo veel beter zijn en het aanbod marktconform is. Met vriendelijke groet Arie PS; de betreffende meneer benaderde mij onder het volgende telefoonnummer 0382039156, een nummer dat voorkomt op de lijst van Essent met betrekking tot telemarketing die wij, volgens Essent, rustig kunnen bellen. Misschien is dit nog een mooi item voor een van de consumentenprogramma's
Hi Arie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat je op deze manier benaderd bent, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen heel goed dat dit verwarrend en vervelend kan zijn. Essent werkt samen met een beperkt aantal erkende partners, maar helaas komt het soms voor dat andere partijen zich ten onrechte als Essent-vertegenwoordiger voordoen. We nemen jouw melding daarom serieus en gaan dit verder onderzoeken. Zou je ons per e-mail via [email protected] het telefoonnummer, het tijdstip van het gesprek en eventueel de naam van de persoon kunnen doorgeven? Dan kunnen we dit laten nakijken door onze afdeling die toezicht houdt op telemarketingactiviteiten. Nogmaals dank voor je oplettendheid en dat je dit signaleert. We stellen het erg op prijs dat je dit met ons deelt. Groetjes, Eleonora
We zijn al vele jaren klant bij Essent en kunnen tot nog toe geen enkele negatieve ervaring benoemen. Voor ons is het een degelijk bedrijf dat met vele jaren ervaring weet hoe te handelen. En daarvan heb je als klant je voordeel.
Hoi René, Fijn dat je al zo lang klant bent en bedankt voor je positieve review! Groetjes, Denis Webcare Essent
betrouwbare levering en duidelijke rapportages
Hoi Wim, We maken het onze klanten zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk, fijn dat het gewaardeerd wordt. Groetjes, Denis Webcare Essent
50 jaren lang.
Zo dat is een lange tijd Ad, dank je wel dat je al zo lang klant bent. Groetjes, Denis Webcare Essent
Kort en krachtig Roelof ;) bedankt voor je review! Groetjes, Denis Webcare Essent
Ik had een vraag i.v.m mijn jaarrekening. De automatische chatbox kon mij niet verder helpen maar ik werd doorverwezen naar een medewerker. Elif heeft mijn vraag nagekeken en het verder opgenomen. Ik kreeg een mail met een terugkoppeling en wat er verder ging gebeuren. Prima dienstverlening.
Hoi Sabine, Wat ontzettend fijn om te horen dat onze klantenservice je zo naar tevredenheid heeft kunnen helpen.😀 Enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring en het mooie cijfer. Groetjes Mariska. Webcare / Essent.
overzichtelijke gebruikers App waarin je duidelijk je verbruik van gas en elektriciteit kunt zien
Bedankt dat je de moeite genomen hebt om een review te schrijven. Fijn dat de app je bevalt. Groetjes Denis. Webcare / Essent.
Essent houd de klant goed op de hoogte, fijn dat we een half jaar voor het aflopen van contract alweer een nieuwe aanbieding kregen. Wij zijn zeer tevreden als klant van Essent
Hoi Siem, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt als klant van Essent! 😀 Het is geweldig om te weten dat je zo tevreden bent over de manier hoe wij jou op de hoogte houden en tijdig nieuwe aanbiedingen sturen. Als er nog iets anders is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Wij staan altijd voor je klaar. Groetjes Mariska. Webcare / Essent.
Verse stroom met minder fluctuaties! Dat beetje gas uit Siberië brand toch beter dan LNG en mijn CV ketel heeft hierdoor een hoger rendement. Eten smaakt ook stuk lekkerder. Relaxte energie!
Hey Otto, Klinkt alsof jouw huis een echte energie-oase is geworden dankzij die relaxte energie! ⚡ Misschien moeten we jouw keuken omdopen tot het 'culinaire energiecentrum'. 😄 Als je nog meer energieke verhalen hebt of als er iets anders is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan weten! Groetjes Mariska. Webcare Essent.
erg makkelijk geen gezeur en overzichtelijk
Hallo H. Boer, Kijk kort maar krachtig en het cijfer is prachtig.😉 Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare / Essent.
Al enige tijd klant van Essent en dit zal voorlopig nog zo blijven
Daar zijn we uiteraard erg blij mee Roland! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Groet, Denis Essent Webcare
Alles werkt zoals je mag verwachten. Al zou het wel iets voordeliger mogen zijn. Ik heb daardoor serieus getwijfeld of ik niet zou overstappen na al die jaren..
Bedankt voor jouw review! We proberen onze tarieven zo scherp mogelijk te houden. Helaas zijn we afhankelijk van de energiemarkt. We houden dit continue in de gaten. Groet, Essent Webcare
Maar: enigszins teleurgesteld dat de 5-jarige optie er niet meer is. Aan de andere kant: vanuit commercieel en de volatiele politieke situatie wereldwijd, snap ik hem ook weer.
Gelukkig hebben we tegenwoordig wel 3 jarige contracten! Wellicht dat in de toekomst weer 5 jaar aanbieden. Groet, Essent Webcare
Essent helps me met mijn energiebehoeften en een thuisvoordeel cadeau. De diensten van Essent zijn goed.
Hoi Alfred, Wat fijn dat we ook in Tilburg aan jouw adres mogen leveren! Dank voor het vertrouwen en fijn om te lezen dat het zo goed bevalt, dat waarderen wij! Maak je er een mooie woensdag van vandaag? Een energieke groet, Jo
Ziet er netjes en duidelijk uit.
Henk goedemorgen, Dank voor je review! Een keurige 7. Zoals je het zelf omschrijft, vertrouwd en helemaal oké. Daar tekenen wij voor! Laat je het aan ons weten wanneer je in de toekomst vragen aan ons zou hebben? We zijn via meerdere kanalen bereikbaar voor hulp! Een energieke groet, Jo
Bij het afsluiten van een nieuw contract is, bij de aanbieding die Essent heeft gedaan, duidelijke en heldere informatie verstrekt waarmee de keuze die je moet doen (wel/niet, vast/dynamisch) relatief eenvoudig is.
Hoi Gerard, Het lijkt erop dat Essent niet alleen stroom levert, maar ook helderheid en eenvoud in hun aanbiedingen! Een energiebedrijf dat niet alleen je huis verlicht, maar ook je keuzes verlicht. Dat is nog eens een lichtpuntje in de wereld van energiecontracten! 😉 Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare / Essent
Als ik kies bij een andere gas eo energie leverancier krijg je allemaal kadootjes en kortingen. wat doet essent eingelijk voor vaste klanten die meer dan 25 jaar of langer klant zijn?
Goedemorgen Arnold, Allereerst dank voor je mooie review, een 10! Wij kunnen onze week niet beter beginnen :) 25 jaar klant, dan mag je met recht en trots zeggen dat je meer dan een trouwe klant bent, dankjewel voor het jarenlange vertrouwen. Neem gerust even contact met ons op via 0900-1550 en anders via onze social media kanalen, Facebook of Instagram. Als je ons daar een privéberichtje stuurt met daarin je gegevens, dan kijken wij met jou mee wat je huidige contractsituatie is en wat er klaarstaat. Zien we je daar? Een energieke groet, Jo
geen enkel probleem
Deskundige en vriendelijke klantenservice m n Jolan
Dag Frans, Dank voor je mooie review, dat wordt erg gewaardeerd! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Iedere dag staan we voor onze klanten klaar en dan is het ook extra mooi om te horen dat je dat als ''deskundig en vriendelijk'' hebt ervaren. Mooie week gewenst! Een energieke groet, Jo
Goede ervaringen
Goedemorgen Henk, Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt en dat alles zo duidelijk is. Dat is voor ons hele waardevolle feedback. Dankjewel hiervoor! Maak er een mooie week van! Een energieke groet, Jo
Prettige regelingen voor trouwe klanten, concurrerende tarieven toen en nu.
Hi Jacques, Dankjewel voor je review! Dit waarderen wij enorm. 😇
Alles akkoord conform gemaakte afspraken.
Wat fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen – daar worden wij blij van! 🎯 We houden van duidelijke afspraken (en nog meer van ze nakomen 😉). Bedankt voor je mooie 8, we blijven ons best doen om er een 10 van te maken! 🚀
Ben in het verleden klant geweest, En als je ze moet geloven willen ze dat ik weer klant word, Toen ik nog klant was een aantal keer laten weten dat ze veel te duur waren, maar daar wouden/konden ze niets aan doen. Nu ik een jaar weg ben, ben ik verschillende keren benaderd, ze hebben elke keer een heel speciaal aanbod voor mensen die klant zijn geweest. Nou speciaal is het wel, nergens betaal je meer. Maar ze blijven volhouden dat ze een goed aanbod doen. Dus trap er niet in.
Hoi Jan, Ik begrijp je frustratie over de situatie en het aanhoudende aanbod van Essent ondanks je eerdere ervaringen en feedback. Het is belangrijk dat energieleveranciers luisteren naar de feedback van hun klanten en proberen om passende oplossingen te bieden. Ook als dit betekend dat je geen klant meer wilt worden van Essent. Dat het erg vervelend is dat je steeds wordt gebeld kan ik zeker begrijpen. Hiervoor kan ik het recht van verzet voor je aanzetten, dit houd in dat je geen telefonische aanbiedingen meer van ons krijgt. Als je dit op prijs stelt mag je een mail sturen naar [email protected] met jouw klantgegevens dan kunnen wij het recht van verzet aanzetten. Ik wil je bedanken voor je feedback, en een fijne dag wensen.🌼 Groetjes Mariska. Webcare / Essent.
al jaren vaste klant. uiterst tevreden
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch