We hebben altijd een goede service gekregen.

Vroeger ook een fijne servers gehad.

Termijnbedrag

Overstap is een grote farce ik had beter bij energiedirect kunnen blijven

Tot nu toe tevreden

Medewerkers zijn vriendelijk en goed te bereiken. Overstap ging vlot. Ook blij met de Honeywell thermostaat, werkt goed.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tevreden over de overstap.

afwachten

De eerste afschrijving was 2x zo hoog als bij de oude leverancier. Zie of dat komende maand recht trekt, anders hang ik aan de bel! Het regelen van overstap ging haast te simpel en te snel... Iedere trut met Schoevers kan kan inzien.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik wist niet dat ik moet boete voor vorige energieleverancier betalen

Nee

goede overstap met 3 x korting op 3 jaar

heel correct

• De wijze waarop het contact is verlopen

Een mooi praatje aan de telefoon maar wel meteen je termijn bedrag met 50 euro verhogen

Ik zou 152 euro per maand gaan betalen, zo lekker maken ze je wel aan de telefoon. Na 2 weken te zijn overgestapt gaat mijn termijnbedrag ineens 50 euro omhoog. Dus jullie zijn wel erg duur tenopzichte van andere leveranciers.

Goed en soepel verlopen

Erg fijne medewerker aan de deur en telefoon gehad. Netjes uitleg gekregen. De overstap is ook vrij simpel gegaan.

• De wijze waarop het contact is verlopen

is prima zo geen klachten ga zo door

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede uitleg en begeleiding bij de overstap zonder smoesjes en verborgen lettertjes

Klantvriendelijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Wat gezegd was, werd waargemaakt.

Na wat heen en weer bellen met elkaar, gaan wij het met elkaar proberen na wat twijfels. Het laatste gesprek met elkaar gaf de doorslag.

Het had beter gekunt

ik ben goed geholpen alleen er was een foutje bij jullie geweest waardoor ik 421 euro moest betalen en dat is nu verholpen... nu moet ik dus twee maanden in 1 keer betalen wat best veel vervelend is.

Prima verlopen

Alles zo als je zou mogen verwachten

Prima verlopen

Alles naar wens gegaan

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben net een nieuwe klant bij essent

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het gevoel opgelicht te zijn

Ik zag tot mijn grote schrik dat ik 400 eur moet betalen aan mijn vorige energie leverancier NLE! 150 euro opzegvergoeding die ik terugkrijg van jullie maar ook nog 250 euro voor vergoeding contractbreuk! Ik heb ook gebeld met Essent en gevraagd het hele circus terug te draaien. Ik dacht dat je altijd kosteloos kon overstappen naar andere leverancier maar voel me zwaar besodemieterd. Afgesproken is dat t gesprek terug beluisterd zal worden waarin ik overgehaald ben. Maar als ik die 259 echt moet betalen dan graag terugdraaien.

Een zeer slecht begin...

Overgestapt zoals ieder jaar word overal aangegeven dat de eventuele boete betaald word. Maar wanneer dat daadwerkelijk het geval is dan word er niet prijsgegeven. €100 boete en word alleen vergoedt wanneer ik een meerjarig contract neem. Normaliter gesproken stap ik ieder jaar over van de een naar de ander variërend van 2 a 3 providers maar dit is de allerlaatste keer dat ik bij Essent klant ben. En zal ook zeer zeker familie en vrienden aanraden om niet over te stappen! U hoeft mij niet te benaderen behalve wanneer u mij toch kunt vertellen dat de boete alsnog vergoed gaat worden!

Gemakkelijk overgestapt

Overstappen werd allemaal geregeld wat super fijn is. Enige wat nog fijn had geweest dat ik daar verder geïnformeerd over werd. Ik neem aan dat het allemaal goed is gegaan.

Ik ben voorgelogen

Een medewerker van Essent kwam aan de deur en zei dat ik bij mijn huidige leverancier ruim 90 euro per maand betaalde voor mijn gas en energie, en dat ik via Essent naar 65 euro kon, omdat zij als enige goedkopere deals konden sluiten in Deventer. Ik heb hem meerdere keren gevraagd of dit écht voor een dergelijk laag bedrag kon en hij was ervan overtuigd. Nou, ik ben bij Essent gegaan en eigenlijk vrij snel kreeg ik te horen dat er verkeerde meetresultaten waren gebruikt, en dat het eigenlijke bedrag 105 euro moet zijn om aan het einde van het jaar niet terug te hoeven betalen aan Essent. Dat zit dus gewoon 15 euro per maand boven wat ik eerst betaalde. Wanneer ik vervolgens probeer te bellen blijf ik ook permanent in de wacht staan en word ik niet geholpen, dus ik ben diep ontevreden. Erg jammer dat dit zo is gegaan. Zonder compensatie ben ik hier zo snel mogelijk weer weg en zal ik er mijn persoonlijke missie van maken om Essent verder af te raden bij iedereen die ik ken. Wanneer je dat soort lui in dienst hebt dan moet er nog flink wat veranderen daar. Of hij heeft mij bewust voorgelogen om een target te halen, of hij was incompetent. In beide gevallen mogen jullie je dit aanrekenen.

Niet netjes

Voor de 6 x mijn beklag , jullie geven toch geen antwoord!!!!!!!!was al jaren bij NLE en tevreden belt n dame van Essent en verteld dat Essent samenwerkt met NLE na mijn vraag waarom ze belde . HOE BELAZER JE DE OUDEREN en goh ineens ben ik niet meer bij NLE maar bij Essent Hoe denkt u dat ik mij voel BELAZERD

Makkelijker kan niet.

Ik heb er letterlijk niets voor hoeven doen Nadat ik mijn akkoord op de offerte heb gegeven.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overgang van Engie naar Essent is vlekkeloos verlopen.

Gebruikersvriendelijk, snel, accuraat.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Afrekening heel vervelend van energie

Hallo Kon alleen de afrekening van Energie ditect niet zo waarderen. Ik moest 448 euro betalen. En rekenden daarin de maand april nog. Dus zoveel gaat het eerst niet zoveel schelen. Ik had erover gebeld maar kreeg er geen speld tussen. Terwijl ik net 2 februari de jaarafrekening had gehad. Maar goed jullie kunnen daar ook niets aan doen. Maar het kwam natuurlijk heel slecht uit zoals jullie zullen begrijpen. Groetjes Margriet Koeman

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch