Geen recente andere ervaringen
We zullen ons best doen om deze ervaring positief te blijven houden! Bedankt voor je terugkoppeling! Groetjes Reggie | Team Webcare Essent
Alles is goed gegaan.
Fijn om te horen en welkom bij de club! Groetjes Reggie | Team Webcare Essent
Ik heb al in het verleden eerder bij jullie als klant geweest en het was toen ook goed.
En net zoals eerst zijn we erg blij met jou! Bedankt voor de lovende woorden! Groetjes Reggie | Team Webcare Essent
Essent heeft alles geregeld, fijn!
Wauw, wat een mooie review! Super om te zien dat alles goed is verlopen :) Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Mooie review Dylan! Super bedankt hiervoor. Groetjes Nathalie || Webcare Essent
snel en makkelijk geregeld.
Dankjewel voor je mooie review Marc! Dit is ook zeker de service die je van ons mag verwachten :) Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Ik besloot 19 maart over te stappen, werd 24 maart welkom geheten door essent en 20 april (een maand later dus) ging mijn nieuwe contract pas in. Geen idee waarom het allemaal zo lang moet duren.
Welkom bij de club! We zijn erg blij met jouw keuze! De startdatum van een contract wordt door meerdere factoren bepaald. Zo heb je de wettelijke bedenktijd en de einddatum bij de oude leverancier. Hoe dan ook communiceren we de exactre startdatum in de aanmeldbevestiging. Dit kan altijd gewijzigd worden als men even contact hierover opneemt. Wegens de AVG kunnen wij de einddatum namelijk niet opvragen. Nogmaals zijn we erg blij met jouw keuze. Mocht er in de toekomst iets zijn waar wij bij kunnen helpen horen we het graag telefonisch, via mail of social media! Groetjes Reggie | Team Webcare Essent
Allereerst maken jullie een fout met ons huisnummer. Ipv 3A gaan jullie energie leveren aan nr. 3! Het eerste termijnbedrag heb ik zelfs hiervoor betaald maar niet retour ontvangen! Er werd mij toegezegd dat ik een vergoeding van de eindnota van de vorige energieleverancier kon terugvragen. Maar telkens als ik dit probeer, krijg ik een foutmelding, waardoor terugvragen onmogelijk is! Wij zijn nu uiteindelijk honderden euro's duurder uit door dit gedoe en zijn zeer ontevreden.
Afspraken niet nagekomen
Hallo Randolph, Fijn dat wij elkaar telefonisch hebben gesproken! Mijn aanbod heb ik genoteerd bij jouw klant gegevens, dus mocht je er gebruik van willen maken dan hoef je alleen te bellen ;) Groetjes, Danisha Klantenservice Essent.
Een goede ervaring, geen obstakels, goed verloop.
Wat goed om te zien dat alles zo soepel is verlopen Cees! Dankjewel voor je mooie review :) Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Ging gemakkelijk en snel
Wat een mooie review Miranda! Fijn om te zien dat je alles zo goed hebt ervaren. Bedankt :D Groetjes Nathalie || Webcare Essent
ik ben benadert aan de deur door een verkoper van jullie Erik van de Aa. hij heeft mij een contract aangeboden voor 2 jaar. nu blijkt dat dit 5 jaar is maar je kunt er na 1 jaar vanaf. ik had Vattenfall energie. ik heb hem erbij verteld dat ik net een andere leverancier had getekend. geen probleem regelen wij allemaal. en de kosten zijn voor ons. ik heb nu Budget energie. en die zeggen Essent heeft bij ons nooit jullie afgemeld. nu krijg ik een eindafrekening van Essent van €216. kunt mij vertellen hoe dat zit van 2 weken stroom en gas leveren. Groete, Fam Tijink klant 0100154421.
Bedankt voor je review Henk! Ik zie helaas niet wie de levering van ons heeft overgenomen in het landelijk aansluitingsgregister. De reden waarom de eindafrekening zo hoog is uitgevallen is doordat er opzegvergoeding van totaal €250,00 erin zit verwerkt. Zie pagina 3 en 4 bij specificaties. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met op via 0900-1550. Groetjes, Jennifer Webcare Essent
Zie vorig antwoord
Kijk eens aan! Bedankt voor je terugkoppeling Dynph :). Dat doet me goed. Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
ik wacht af hoe het verloopt
Ah een goed begin is het halve werk toch Hans :)! Fijn dat het tot nu toe goed verloopt. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben van ons, dan staan we voor je klaar! Zo zijn we onder andere te bereiken via Facebook en Twitter. Bellen naar onze klantenservice kan natuurlijk ook. Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Ik heb het afgelopen jaar bij Budgetenergie 69 per maand betaald en krijg nu aan het eind nog eens 120 terug. Hoe kunnen jullie dan zomaar het bedrag verhogen naar 92 euro???
goede. informatie
volgens mij een vlekkeloze overstap, geen problemen mee gehad
Super om te lezen dat de overstap vlekkeloos is gegaan! :) Bedankt voor de dikke tien!
Niet alles ging volgens zo als ze hadden gezegd
Ohh niet alles?! Jammer om te lezen, stuur ons gerust een berichtje via Facebook of Twitter als je hierover in gesprek wilt gaan. Erg bedankt voor de mooie acht!
De ervaring met uw medewerker: Vlot van dienst en kreeg een goed gepast aanbod. Het gesprek verliep goed en was goed van dienst.
Ah super! Bedankt voor de mooie review! :)
Ik krijg nu een extra boete (boos)
Alles verliep perfect.
Super! :)
Ik zou sneller antwoord willen krijgen over compensatie vergoeding bij overstappen
Door een mijnheer voorgehouden dat mijn maandelijkse termijn van 320 euro wel terug kon naar minder dan 300 euro. Had geen enkel inzicht in mijn verbruik en ik ben daar in getrapt. Zeer recent kreeg ik bericht van Essent dat mijn termijnbedrag van 292 naar 320 euro werd opgehoogd. Hoe zo ******!! Een meevaller was nog wel dat mijn opzegvergoeding wel betaald wordt, weliswaar nog 4 maanden wachten. Deze verkoper zal wel een bonus gekregen hebben, zoals ook door het TROS-programma duidelijk gemaakt is, maar toen was ik al overgestapt. In mijn hart ga ik het liefste terug naar mijn oude provider. Ben benieuwd naar uw reaktie.
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat het termijnbedrag hoger is dan besproken. Ik heb meteen jou gegevens erbij gepakt en zie dat het jaarverbruik minder is dan dat wij van de netbeheerder hebben ontvangen. Hierover hebben wij op 4 mei een mailtje gestuurd met het jaarverbruik wat wij van de netbeheerder hebben ontvangen. Dit is de reden dat het termijnbedrag is verhoogd om een bijbetaling op de jaarnota te voorkomen. Is je vraag hiermee beantwoord? Als er nog vragen zijn mag je mij altijd mailen naar [email protected]. Ik wens je nog ene hele fijne dag toe. Vriendelijke groet, Wendy - webcare essent.
Alles is geregeld. Tijdig en volledig geïnformeerd.
Hier word ik blij van! Bedankt voor de mooie review :)
Tevreden
Super :) Bedankt voor de dikke tien.