Alles is soepel en duidelijk verlopen

De berichtgeving betreffende de overstap is steeds heel duidelijk en begrijpelijk kenbaar gemaakt. Ook het terugvragen van de boete die berekend is bij de vorige leverancier kon ik op een makkelijke manier doorgeven.

Eenvoudig

Overstap naar essent was zeer snel en eenvoudig

Nog niet

Nee

Perfect geregeld zonder poeha

Heel kort, zoals gewoonlijk wat we gewend waren heel goed.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn overstap is prima gegaan.

Ingeluisde, maar prima opgelost

Door service direct, mooiere voorwaarden voorgeschoteld, veel lager maandbedrag. Uiteindelijk na nog geen maand werd maandbedrag flink opgetrokken. Dit bedrag was duidelijk veel hoger dan oude maandbedrag bij andere leverancier. Waar ik overigens al ruim 40 jaar tevreden over was. Bovenstaande aangekaart bij jullie klantenservice. Na overlegging van jaarverbruik over meerdere jaren is maandbedrag teruggedraaid naar acceptabel bedrag. Nee, vanwege service direct, niet vanwege jullie klantenservice.

Zie onderstaande

Eerste gesprek zee vriendelijk. De tweede jongen verstond ik niet door zijn accent en vertelde contra ten opzichte van zijn collega. 3e collega zeer vriendelijk en behulpzaam. Overigens vind ik het toesturen van de kadobon erg ruim. Binnen 4 maanden per post. Geen idee wanneer ik dit kan verwachten. Dit zou iets bondiger mogen en een mail wanneer het verstuurd is.

Kletspraat

Verkoop praatje was dat ik goedkoper uit zou zijn per maand. Eenmaal overstap gemaakt wordt het maandbedrag op zelfde bedrag als bij de vorige leverancier gezet :((

Uitstekend geholpen

Vriendelijke medewerker aan de telefoon en goede uitleg wat de mogelijkheden waren

Overstap perfect

Heb van de overgang niets gemerkt en is goed verlopen. Maar om in te loggen op de ap ben ik helemaal niet tevreden heb al 5x een nieuw wachtwoord moeten maken en kan nog steeds niet inloggen, erg slecht vindt ik dat.

inderdaad matig

tevreden over het over stappen, niet tevreden over de app en het slecht inzicht krijgen in het dagelijks verbruik

• De wijze waarop het contact is verlopen

Verkoper aan de deur heeft verkeerde informatie gegeven

De verkoper aan de deur wist mij voor overtuiging over te halen door te zeggen dat de bonus na een paar maanden overgemaakt zou worden. Een keer lid en na de herroepingsperiode bleek dit niet waar te zijn.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben bedonderd door jullie.

Mijn maand last is nu hoger met die mooie vekoop praatjes wat ze doen

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Budget energie speelt een rol nog

Moet nog blijven I.v.m de opzegkosten

• De wijze waarop het contact is verlopen

Jammer van die ene leugen

Er was mij vertelt dat ik maar een 1 jarig contract had bij mijn vorige leverancier. Dit is was echter 3 jaar ,waarvan ik nog 2 jaar moest uitdienen.Krijg ik nu de boete van 150 eurie retour.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Snel en goed

Gewoon goed en snel geregeld!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles is naar wens verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Snel geregeld. Ook het antwoord op mijn vragen werden goed en snel beantwoord

Tot op heden positief

Zeer positief

vrij snel.

ja ik ben net bij Essent veel ervaring heb ik dus niet maar de overstap naar Essent liep goed, allen ik snap 1 ding niet ik heb afgesproken met de Callcenter dat ik wil verhogen tijdens gesprek naar 131 euro en sinds kort gaat Essent verhogen naar 161 euro dat vindt ik wel een fiks bedrag ik woon in een appartement ik woon alleen het is net of wel voor een heel gezin moet betalen en ik werk overdag ik vindt dit wel vreemd ik hoop hier een reactie op te krijgen alvast bedankt.

Alles prima verlopen

Goed verlopen

Probleemloze overgang

Switch naar Essent is prima verlopen. Maar ik zou het plezieriger gevonden hebben wanneer ik net iets meer en eerder informatie mbt die overgang had ontvangen . Alhoewel ik ruim op tijd voordat oude kontrakt zou zijn beeindigd de switch had aangegeven, werd deze overgang pas actief na het beëindigen van de maand, in mijn geval dus na 23 dagen , waardoor ik die maand een hoger = variabel tarief moest betalen. Geen schokkende bedragen, maar iets meer informatie vooraf had ik plezierig gevonden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ging soepel, echter vond ik de shop erg interessant maar moeilijk te vinden. Weet nu nog niet hoe het werkt.

niets van gemerkt

zie boven