Te laat veranderd

Het is de beste beslissing om te wijzigen want er wordt heel veel belooft door de verschillende aanbieders maar ze volgen niets op. we ontvingen mails dat niet alles correct is verlopen en er werd continue ongepast gebeld terwijl dit bekend was. ook zouden de tarieven goedkoper blijven. bij het oversluiten naar Essent blijkt uiteindelijk het gelijk om over te stappen. Een navordering van meer dan 600 euro over een periode van negen maanden. ca 200 euro transportkosten, 200 euro boete en de rest te weinig betaald terwijl we hebben afgesproken meer te betalen dan gewenst. ruikt sterk naar ********ij en zeer slecht voor het budget.

Geen problemen ondervonden.

Geen problemen gehad

redelijk

Jammer dat ik 100 euro boete betalen moet bij de oude leverancier

Vraagtekens

Beste medewerker van Essent, voordat ik mijn mening ga delen heb ik nog twee vragen aan U: Mijn maandelijkse tarief is door U berekend op € 150,-, alvorens ik de overstap van energiedirect naar U maakte. Prompt is na de overstap het tarief gewijzigd door U naar € 185,- . Dat verbaast mij zeer. Graag Uw uitleg??? De toegezegde cash-back van € 350,- heb ik nog niet ontvangen. Hoe verklaart U dat? Nb. De overdracht van energiedirect naar U was perfect geregeld. Groetjes, Rien van Pelt, Voordeldonk 18, 5721 HM Asten.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima overstap, miste alleen de juiste communicatie

De overstap was prima, alleen vertelde ik dat ik een paar maanden een huis had gekocht, en dat ik in de wintermaanden ben overgestapt. Ik verbruikte redelijk veel gas en stroom.. de kosten zijn in de winter hoog en in de zomer maanden wordt dat weer recht getrokken. Dat betekende dat ik dik €500,- moest bij betalen. Ik had van de adviseur aan de deur meer info over die kosten willen hebben, daar had hij ongetwijfeld ervaring mee, en ik totaal niet!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap op zich was prima

Ik ben niet blij met de overstap. Mijn maandelijkse voorschot is weliswaar met 15 euro verlaagt maar heb nu van mijn vorige energieleverancier een rekening van 854 euro.

Ik wilde niet overstappen

Ik wilde niet weg bij energiedirect maar jullie belker zei dat t t zelfde bedrijf is… niet dus… ik vorl me enorm in het ootje genomen!

Waardeloos

Ik ben nog maar net overgestapt.aan de deur een fantastisch praatje over lagere maandlasten. Vervolgens binnen dezelfde maand wordt mijn maand bedrag verhoogd omdat ik anders bij moet betalen. Allemaal leugens aan de deur dus. Geen korting geen leuke aktie niks. Dat is lekker klanten werven

• De wijze waarop het contact is verlopen

Jullie zijn lekker goedkoop!

Ik ben net nieuw bij Essent dus ik moet nog ervaren wat de koste gaan worden de komende 3 jaar..

Afwachten

Op zich gaat alles supersnel. Maar nu krijg ik de definitieve afrekening van mijn vorige leverancier. Met een enorme 'opzegvergoeding'. Essent gaat die vergoeden maar ik ben er via de website nog niet achter hoe ik het aanvraag. Dus; prachtige website maar dit element vereist enig 'speurwerk'. En pas als alles netjes is afgewerkt kan ik zeggen hoe tevreden ik ben over de overstap. Dus.....

Zonder problemen

Alles volgens afspraak afgehandeld.

Slecht

Ik krijg nog steeds rekeningen van de vorige energie leverbaar energie direct. Terwijl mijn contract is opgezegt neem ik aan????

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

ik voel me behoorlijk genomen!!!!

wat als maandelijks termijnbedrag is afgesproken wordt nu al per juni schandalig verhoogt.ik zou goedkoper uitzijn, nou daar blijkt nu dus niks van!!! mooie verkooppraatjes ,maar maakt de belofte niet waar!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

als je er niets van merkt is het goed gegaan.

zie boven

uitstekende service en afhandeling

tot op heden geen problemen

goed geregeld

Goede ervaring

Goede ervaring. Zeker aan te raden,

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap ging prima en de uitleg van alles was uitstekend

Stress

Ik heb van oxxio een eindrekening van rond de 500 euro gekregen en weet nog niet of ik dit (gedeeltelijk) vergoed krijg. Er was beloofd dat dit vergoed werd. Uiteindelijk blijkt de max 250 te zijn.

Betreft afhandeling door Westbespaarcoach

Goede ervaring met het gesprek met de ESSENT medewerker! Echter de manier waarop het contract naar ESSENT is overgeheveld door westbespaarcoach is zeer slecht en heeft een veel geld gekost.

niet geweldig

Ik voel me door Besparenkan.nl behoorlijk beet genomen. De eindafrekening bij Energiedirect viel zwaar tegen. Besparenkan.nl vertelde dat ik een welkomsgeschenk kreeg van €78 maar naar nu blijkt pas volgend jaar. Ook werd onlangs door u de maandelijkse bijdrage verhoogd van 78 naar €114. Terwijl die man van besparenkan.nl vertelde dat ik een maandelijks bedrag kreeg van € 78 ipv de € 92 bij energie direct, dat is dan een reden om over te stappen. Ik ben er niet blij mee.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Toch niet helemaal tevreden

Volgens de consulente was zij mijn persoonlijke coach alleen heb ik haar niet meer kunnen bereiken. Jammer want de volgende die ik aan de telefoon had was beduidend minder.

alles was goed geregeld

Overgang naar Essent goed geregeld en steeds op de hoogte gehouden

Slecht

Niet goed uitgelegd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ontevreden over het wijzigen van termijnbedrag

Beste, toen ik benaderd werd door een medewerker van Essent werd er afgesproken en vastgelegd dat ik 172,00 euro per maand zou gaan betalen. Na de eindafrekening van mijn vorige leverancier NLE wijzigen jullie mijn termijnbedrag naar meer dan 200,00 euro en tevens hoger dan ik bij NLE heb betaald. Ik heb deze tevens gewijzigd naar 175,00 per maand. De reden dat ik meer energiekosten heb verbruikt heeft te maken dat ik vanaf maart 2020 tm april 2021 thuis heb gewerkt. Dit is nu niet meer van toepassing.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch