alles goed geregeld
Is goed
Ik heb boete moeten betalen bij dgb energie ...jullie zouden dat regelen voor mij ...dat vind ik erg jammer
Hey, Bedankt voor het telefonische gesprek! :) Je kan de eindafrekening van DGB opsturen naar: [email protected] Groetjes, Maaike | Webcare Essent
3 weken gebeld met jullie helpdesk om gegevens te veranderen voor mijn 87 jarige dove vader door de verkeerd genoteerde gegevens
Hey, Nou... Ik kan me zeker voorstellen dat je het niet prettig vindt om hier 3 weken lang voor te bellen om de gegevens aan te passen! Mijn excuses hiervoor! Staat nu alles wel correct? Stuur ander gerust een Facebook privé berichtje of een mail naar [email protected] Groetjes, Maaike Essent Webcare
Ik ben in de Bcc-winkel overgehaald om over te stappen. Het overstapmoment zou zo worden gekozen dat ik geen boete moest betalen. Toch moest ik 200 euro boete betalen. Bij Essent geprobeerd die boete terug te vragen. Na 2 weken zou ik antwoord krijgen, beloofde Essent. Nooit antwoord gehad. Kortom opgelicht.
Hey Joël, Wat balen dat je een boete hebt gekregen, snap ik! Sinds vorig jaar kunnen wij de centrale registers niet meer raadplegen om te checken wanneer je contract afloopt bij een andere energieleverancier. Dit heeft te maken met privacy! Ik zie dat je eergisteren telefonisch contact hebt gehad met onze klantenservice en dat mijn collega je via de mail uitleg heeft gegeven hoe je de eindafrekening kunt opsturen. Ik heb even in je contract gespiekt en je hebt recht op een compensatie opzegvergoeding van je vorige leverancier dus zodra je de eindafrekening hebt opgestuurd zul je binnen enkele weken een terugkoppeling krijgen over je aanvraag. In ieder geval hartelijk welkom en weet dat als je vragen hebt, je deze ook altijd via Facebook of Twitter mag sturen. Ik help jou daar graag verder! Groetjes Joyce || Team Webcare Essent
vlotte en correcte behandeling zonder gedoe
Na neermale nee gezegdte hebben ben ik tich overstag gegaan. Als ik de dame moest geloven kreeg ik zat terug en de evt. Boete zou betaald worden. Buiten dat ik bij moest betalen kreeg ik ook een boete van 300 euro. Nu blijkt dat ik maar 100 euro van de boete vergoed krijg van jullie die ik nu nog niet heb. Ik zit nu in de financiele problemen omdat ik nu een regeling heb moeten afsluiten van bijna 100 euro 6 maanden lang.
Hoi Angelique, Dankjewel voor je uitgebreide beoordeling. Ik kan me voorstellen dat je enorm baalt van de regeling die je hebt moeten treffen. Zeker als je ervan uitgaat dat wij alle boetes overnemen. Wij vergoeden bij sommige contracten de boete die door een leverancier in rekening wordt gebracht voor contractbreuk. Hier valt niet de teruggevorderde welkomstgeschenken of eerder betaalde boetes onder. Deze vergoeden wij namelijk niet. De boete die wij wel vergoeden wordt 4 maanden na startdatum van de levering uitbetaald. Dit zal in jouw geval begin augustus zijn. Mocht je nog meer vragen hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Alles is van a tot z goed geteld en duidelijk, mooi app voor overzicht
Dat kan ik pas beoordelen als alles geregeld is met mijn vorige leverancier. Maar ik ga er vanuit dat dat goed komt.
De overstap van Fattenvall naar Essent is ons probleemloos verlopen. Wij zijn erg tevreden hier mee.
Geen problemen, kan alleen niet inloggen?
correct
De terugbetaling van de opzegvergoeding gaat niet volgens aangeven. Na versturen kopie eindrekening zou er binnen 14 dagen reactie komen vanuit Essent. 13 mei heb ik de kopie gemaild en tot op heden nog niks van jullie vernomen. Jammer. Wanneer kan ik een reactie verwachten?
Hoi Bram, Welkom bij Essent! Goed dat je dit nog even aangeeft bij ons. Ik zie dat vandaag een bevestiging per e-mail is gestuurd. Inderdaad buiten het termijn van 14 dagen, mijn excuses hiervoor! Het bedrag is goedgekeurd zie ik en wordt 4 maanden na start levering aan je uitbetaald. Mocht je nog meer vragen hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Wordt regelmatig op de hoogte gehouden. Overstappen naar een andere leverancier biedt daardoor veelal geen soelaas. Al met al spreekt hier een tevreden klant.
De overstap naar Essent is duidelijk en correct afgehandeld.
Snel en eenvoudig overstappen
Niks op aan te merken! Ging zo soepel als je hoopt!
Prima en snel geregeld werd goed geadviseerd.
Top Marcel! Zo hoort het ook natuurlijk! Welkom en geniet van het mooie weer! Groetjes Joyce || Team Webcare Essent
na 1 jaar bij een andere leveransiergraag weer terug naar Essent. 1 telefoontje en het was zo geregeld. Prima.
Nou wat fijn Henk! Welkom terug! Oost west, thuis best toch! Leuk dat je weer terug bent. Dankjewel voor deze mooie review! Nu niet meer weggaan hè! Groetjes Joyce || Team Webcare Essent
Overgang is gladjes verlopen. Onderwijl goed en tijdig geïnformeerd. Prima!
Mijn overstap is goed verlopen. Mijn betaal datum kwam mij slecht uit heb toen gebeld om mijn betaal datum aan te passen. Ben vriendelijk te woord gestaan en was geen probleem om mijn betaal datum aan te passen.
Goed verlopen .
Hoi hoi! Yes, wat goed! Hartelijk welkom en dankjewel voor het mooie cijfer! Fijn dat alles goed is verlopen, zo hoort het ook natuurlijk1 Groetjes Joyce || Team Webcare Essent
De overstap is niet gegaan zoals het hoort we waren al tijden bij VandeBron energie en zo ineens waren we bij essent .Had nergens voor getekend ook geen SMS gehad niets .Dus slechte zaak .
Wat vreemd en vervelend dat dit zo is gegaan! Ik zie dat je hier inmiddels al telefonisch contact over hebt gehad en dat er een onterechte aanmelding is ingediend. Zodra dit is afgehandeld hoor je van ons! Mijn excuses voor het ongemak 💐 Groetjes, Noura Webcare Essent