Ik heb door een fout bij 1 van uw medewerkers nooit geen contract ontvangen. Helaas is mijn periode van 2 weken bedenktijd al voorbij voordat ik mijn contract ontvangen had.
Na het afsluiten van het contract is er vergeten om mijn oude contract op te zeggen. Dit heb ik zelf gedaan waarna ik een boete kreeg omdat ik te vroeg was met wisselen van leverancier. Er was toegezegd dat ik die boete terug zou krijgen van ESSENT !!!! tot mijn verbazing wordt dat nu geweigerd. Dus zou Essent niet snel meer kiezen.
Ik heb mij laten overhalen door een medewerker van jullie. Ik kreeg 175 euro korting op mijn aankoop als ik zou overstappen naar Essent. Ik was al jaren bij v.d.Bron. De bewuste medewerker zei dat v.d.Bron en Essent samenwerken en dat het praktisch hetzelfde is. V.d.Bron heeft daar een heel ander verhaal over. Wie heeft gelijk? Ik weet het niet maar heb toch het gevoel dat ik erin ben geluisd.
Nu de maand om is kan ik na een week mijn verbruik nog niet zien ?
Wij zijn zeker NIET tevreden over de overstap.ten eerste, is het maandbedrag behoorlijk verhoogd zonder overleg. Ten tweede zijn jullie moeilijk tot niet telefonisch te bereiken .En mijn Essent verbruiks manager is ook niet te gebruiken. Dus nee ,zeker niet tevreden . Gr.jan Albers. De reactie die ik verwacht graag op Telefoonnummer 0653527708 Of op :[email protected]
Ik ben overgestapt van Eneco naar Essent omdat het voordeliger zou zijn ,maar ik betaal nu hetzelfde als bij Eneco,het heeft me verder niets opgebracht,mensen op het verkeerde been zetten vind ik dat
De overstap ging soepel, maar als je binnen een maand te horen krijgt dat je voorschotbedrag niet klopt en omhoog gaat met twintig euro per maand, dan klopt er iets niet met jullie administratie of uitwisseling van gegevens met mijn vorige energieprovider.
Ik heb gruwelijk veel spijt dat ik overgestapt ben. Bij klachten afdeling wordt toegegeven dat er heel veel fout gegaan is. Enige wat ik kan krijgen is een schriftelijk excuus.
Hi Bas, Ik heb even jouw gegevens erbij gepakt. Het is heel jammer hoe jouw aanmelding is verlopen. Toch zie ik dat we er samen uit zijn gekomen. De korting van het Thuisvoordeel wordt ook voor jou in orde gemaakt. Kan ik je op dit moment nog ergens bij helpen? Groetjes, Danisha
Het boetebedrag voor het 'gratis' overstappen nog niet terug mogen ontvangen. Ik kan nog stééds geen online account aanmaken terwijl dit telefonisch meerdere malen is bevestigd dat het na een half uurtje zeker weer zou kunnen...
Hallo Monica, Welkom bij Essent! Ik zie dat je laatst jouw boete van jouw vorige energieleverancier bij ons hebt ingediend. Vandaag heb je per mail ontvangen dat het bedrag binnen 4 maanden wordt uitgekeerd op het rekeningnummer wat van jou bij ons bekend is. Betreft het inloggen zou ik het fijn vinden als je mij een berichtje stuurt via Facebook of Twitter. Dan kunnen we samen kijken waar het precies fout gaat. Ik zie in de laatste notitie dat de pagina niet laad. Heb je in de tussentijd ook geprobeerd om een andere internet browser te gebruiken? Ik hoor graag van je Monica. Groetjes, Danisha
Goedemorgen beste klanten van Essent,ík ben altijd tevereden van essent,ík wil graag van iedereen om jauwst kunnen te gebruiken want energie van gas en stroom zijn heel belangrijke in leven,ík heb goed begrijpen wat is energie want toen ik meisje was paar jaar in Afghanistan leven en daar was bijna altijd geen stroom en gas, ík wil graag van mensen heel goed van energie gebruiken.bedankt, Met vriendelijke groet T.Sadiqi.
Wow Toktam wat een mooi berichtje! Het is goed dat wij hier in Nederland wel eens stil staan bij de kleinste (normaalste ) zaken. Soms vergeet ik dat het niet van zelfsprekend is om stroom en gas te hebben. Nogmaals bedankt en ik waardeer jouw berichtje enorm! Groetjes, Danisha
Nadat ik dacht een.leuke deal gesloten te hebben van €75.00 per mnd voor 5 jaar,.bij essent. Na 1 maal afschrijving kreeg ik tot grote verbazing een email dat de volgende €112.00 zou worden,ik voel me een beetje opgelicht. hoogachtend C.R.Peters. telefoon 0651828114
De totale afrekening is dermate ingewikkeld dat ik er geen touw meer aan vast kan knopen. Heeft mij totaal 200 euro gekost voor zover ik het heb kunnen uitrekenen. Ik start bij Essent op Maandag 3 Mei en moet toch bij E.direct ook nog de hele maand Mei betalen. (intussen had ik de jaar afrekening ook al betaald).Aantal malen gebeld echter geen duidelijke uitleg. Verdacht vond ik dat de directeur ( zo noemde hij zich) van E.direct mij belde waarom ik 100 euro had terug geboekt hij "dreigde" min of meer met een recht zaak ik heb betaald helaas macht tegen onmacht Essent kan hier niets aan doen MAAR IS WEL DE MOEDER MAATSCHAPPIJ VAN E.DIRECT. Ik heb hier een heel naar gevoel van over gehouden.
Ik heb het gevoel dat ik verkeerd ben voorgelicht. Degene die ik aan de telefoon heb gehad,vertelde mij dat ik zo kon overstappen. Wat schetst mijn verbazing,moet ik 250 € betalen voor contractbreuk. Als ik dat vantevoren had geweten,dan was ik niet overgestapt. Verder is mijn maandbedrag al verhoogd.Dat betekent dus dat ik meer moet gaan betalen.Ik betaalde bij de vorige energiemaatschappij 95 € en dat is nu alweer verhoogd. Ik ben zeer ontevreden en verwacht wel dat er voor mij een acceptabele oplossing komt.
Ik ben na overstap teruggehaald met belofte op een lager maandbedrag en nu ga ik weer automatisch omhoog. Voor een reden die ik zelf al heb aangekaart tijdens overstap, echt slecht.
Wat vervelend dit zo is gegaan! Om een bijbetaling op de jaarafrekening te voorkomen hebben we het termijnbedrag inderdaad verhoogd. Dit omdat we van de netbeheerder informatie hebben doorgekregen over het verbruik. Mocht je het termijnbedrag zelf op een ander bedrag willen instellen dan is dit mogelijk. Je dient uiteraard wel met de juiste informatie bij ons aangemeld te worden, dus hiervoor heb ik een klacht ingediend bij onze wervingspartner. De desbetreffende medewerker zal hier dan op aangesproken worden Mijn excuses voor het ongemak! Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes Noura | Webcare Essent
Ben benaderd door Essent man. Gaf uitslag over de maandelijkste kosten, die blijkbaar goed waren. (plm € 185,-) om de overstap te doen. Heb nog gevraagd: zeker weten? Ja was het antwoord. Nu,ruim een maand geleden, krijg ik de Essent-medeling dat de maandelijkse kosten plm. € 240,- worden. U zult begrijpen dat, als ik dat geweten had, ik niet was overstapt. Het vorige bedrijf vond ik heel goed. Ben echter overgegaan omdat het lagere maandelijkse bedrag van Essent voor mij welkom was. Het was dus eigenlijk slechts een lekkertje. ESSENT onwaardig. (Ben in kort verleden ook klant van Essent geweest. Best goed. Maar nu : jammer voor mijn terugkeer.)
Dat is inderdaad niet de bedoeling Jan! Je dient met de juiste informatie bij ons aangemeld te worden dus hiervoor heb ik een klacht ingediend bij onze wervingspartner. De desbetreffende medewerker zal hier dan op aangesproken worden. Om een bijbetaling op de jaarafrekening te voorkomen hebben we het termijnbedrag inderdaad verhoogd. Mocht je het termijnbedrag zelf op een ander bedrag willen instellen dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via: 0900-1550 of het via de verbruiksmanager+ app op de mobiele telefoon. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat heel graag! Groetjes Noura | Webcare Essent
Ik heb een boete gekregen van mijn vorige leverancier, E 125,00!! Ik weet niet waar ik ermee moet zijn om bij jullie te declareren, er is beloofd dat Essent dat over zou nemen!
Hoi Angelika, Fijn je zojuist telefonisch gesproken te hebben. Zoals beloofd stuur ik je via deze weg en via de mail de uitleg toe hoe je de opzegvergoeding aan ons terug kunt vragen ;-) Je mag een kopie/foto van de eindrekening van de vorige leverancier sturen naar [email protected]. We zien je aanvraag graag tegemoet! Alvast een prettig weekend gewenst voor straks. Groetjes Tessa | Webcare Essent
Ik was tevreden met energie Direct, en zit nu 5 jaar vast aan iets wat ik eigenlijk niet wil. Ik werd overrompeld door een zeer agressief telefoon gesprek .Ze vertelde dat Essent goedkoper was maar daar ben ik benieuwd naar. Wij kregen van Energie Direct 200 euro terug en nog de teveel betaalde energie kosten. Nu hebben ze weer 192 euro afgescheven van onze rekening, en op 11 mei de vaste maandlasten Deze ellende was ons gespaard gebleven als jullie niet gebeld hadden. Ik heb er slapeloze nachten van. Ik kan jullie niet bellen dat kost 1 euro per minuut. Ben zeer benieuwd naar u voordeel.
Beste Wiel, Hartelijk dank voor deze review. Ik kan me voorstellen dat dat veel kosten zijn in korte tijd. Zoals ik het lees heb je eerder geld terug gehad op de jaarrekening van energiedirect.nl en nu de eindrekening ontvangen. Het kan zijn dat energiedirect.nl nog een laatste termijnbedrag af heeft geschreven en dat zullen ze verrekenen op de eindrekening. Dit doen ze zodat je alleen betaalt voor je verbruik en niet nog meer. Mocht je een boete hebben ontvangen van energiedirect.nl dan mag je de eindrekening sturen naar [email protected]. We gaan dan de aanvraag indienen om de boete aan je terug te storten. Al met al, er komt best wat kijken bij een overstap maar je zult nooit meer betalen dan je verbruik. Heb je nog meer vragen neem dan gerust contact met ons op. De kosten voor 0900 - 1550 zijn de gebruikelijke belkosten, zonder extra kosten. Je mag ook altijd mailen naar [email protected]. Groetjes, Laura I webcare Essent
Nooit meer,,, slecht geholpen en halve verhalen niet strokend met werkelijk verhaal verkoop en aanbieden aanhuis waardeloos systeem moderne ********ij ik ga ook brief schrijven aan kassa tv programma op tv ,,,,en de slogan....allen als u tevreden bent zij wij dat ook,,,, is al helemaal een weggooier 1e klas
Beste, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Ik vind het erg jammer om te horen dat u totaal niet tevreden bent over de aanmelding en het gesprek met onze verkoper. Ik zie ook dat er meerdere malen contact over is opgenomen met mijn collega's van de klantenservice en dat er ook een melding van is gemaakt richting de verkoper. Het is zeker geen goede start geweest maar ik hoop dat we het allemaal kunnen oplossen. Zijn er toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I webcare Essent
Door een tussenpersoon benaderd om over te stappen met een korting van €40 per maand. Tussenpersoon had echter het verkeerde verbruik doorgegeven. Maandlasten zijn uiteindelijk zelfs n paar euro meer. Niet veel maar toch, meestal krijg je n welkomstgeschenk of lagere maandlasten, nu zit ik voor 5 jaar vast aan Essent terwijl ik helemaal tevreden was bij de vorige energieleverancier
Beste Diny, Hartelijk dank voor je beoordeling! Dat waarderen wij enorm :) Tijdens de aanmelding wordt een verbruik opgegeven en aan de hand daarvan wordt het termijnbedrag bepaalt. Na start van de levering ontvangen wij van de netbeheerder je gemiddeld verbruik van de afgelopen jaren. Als wij zien dat dit hoger ligt en de kans groot is dat je een bijbetaling krijgt passen wij het termijnbedrag aan. We willen immers niet dat je moet bijbetalen. Als je wenst mag je het termijnbedrag altijd verlagen maar dat is niet zonder risico natuurlijk. Ik zie inderdaad dat je geen welkomstgeschenk hebt gehad. Bij de contracten waar geen geschenk zit vergoeden wij de eventuele boete van de vorige leverancier en krijg je lagere tarieven. Dus je hebt zeker een voordelig contract hoor, ook zonder welkomstgeschenk. Mocht je nog eens vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I webcare Essent
Net bij essent en betaal na 2mnden al 36 euro meer per maand. Slechtste advies ever. Had gewoon bij Vattenfall moeten blijven. Stelletje droeftoeters zijn jullie om het netjes te zeggen.
Hallo, Dankjewel voor je eerlijk beoordeling! Ik vind het jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Al snap ik wel dat het niet logisch klinkt dat het termijnbedrag verhoogd wordt. Ik kan je wel uitleggen wat er is gebeurd. Tijdens de aanmelding wordt een jaarverbruik opgegeven en daarmee het termijnbedrag berekend. Zodra wij starten met leveren ontvangen wij van de netbeheerder je gemiddeld verbruik van de jaren ervoor. Dit is overigens vrij nieuw hoor. Op het moment dat wij zien dat je netbeheerder een hoger verbruik doorgeeft passen wij je termijnbedrag aan om te voorkomen dat je een bijbetaling gaat krijgen op de jaarrekening. Uiteraard kan ik me voorstellen dat dit heel vervelend is en dat dat ook niet de reden van overstap is. Mijn excuses hiervoor! Mocht je nog meer vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I webcare Essent
Het wordt je erg makkelijk gemaakt overzicht in gebruik en kosten te monitoren.
ik heb goede ervaringen met essent, alleen vind ik het vreemd dat ik mijn boete van energie direkt van 124 euro pas in september pas tereug krijg
Alles goed, snel.en soepel verlopen. Wel zou t fijn zijn als je vaker op de hoogte wordt gebracht over t welkomskado. Gr, Anneke
De overstap is zoals ik dat ook verwacht had snel en prima verlopen. Zeker niet tevreden was ik over de app die pas na ongeveer een maand (!) te gebruiken was. Dit vond ik echt teleurstellend, zeker na een maand verwend te zijn met de OXXIO-app die ontzettend goed is. Kijk daar maar eens naar. Voor een bedrijf als ESSENT had ik hier meer van verwacht. Verder geen enkel probleem met ESSENT!
Hoi Leo, Dankjewel voor je eerlijk beoordeling. Fijn om te horen dat de overstap in ieder geval goed is gegaan, welkom bij Essent! Ik kan me voorstellen dat je liever vanaf dag 1 je verbruik wilt zien, helaas is dat nog niet mogelijk. Mijn collega's werken dagelijks aan nieuwe updates om zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Mocht je nu nog problemen ervaren met de app neem dan gerust contact met ons op. Dit geldt natuurlijk ook voor overige vragen ;) Groetjes, Laura I webcare Essent
Blij dat ik weer terug ben bij Essent