Vind het heel jammer dat ik de boete eerst moest betalen en na 4mnd krijg je het pas terug. Bij het afsluiten van het contract naar Essent hadden ze mij beloofd dat ik er geen werk mee zou hebben. En jammer genoeg moest ik eerst bellen naar essent 20 min. in de wacht gestaan vervolgens moest ik het andere bedrijf bellen over de factuur weer 20 min. inde wacht gestaan, toen weer de factuur door mailen en dan vervolgens nog 4 mnd wachten op mijn geld. Heel erg teleurgesteld bij deze afhandeling. Het is voor mij heel veel geld 100 euro.
Fijn dat ik je telefonisch gesproken heb en dat we het zo kunnen oplossen. Zoals afgesproken hebben we volgende week even contact. Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes, Dial | Webcare Essent
Snelle overstap geregeld, goede service.
Jullie hadden ons er even op moeten wijzen dat we tot november bij nuon moesten blijven we moeten nu een eindafrekening vaan 400euro bij betalen. Als we de zomer maanden bij hadden gezeten was het goed uit gekomen. Was wel een domper.
Hey, Ik kan me zeker voorstellen dat een hoge afrekening vervelend is! Dit is inderdaad het verbruik geweest wat je bij NUON hebt gehad. Staat er ook een opzegvergoeding op de eindafrekening van hen? Goed nieuws! Want deze vergoeden wij tot €250 euro. Je kan de aanvraag indienen via www.essent.nl/aanvragen, stuur na de aanvraag de volledige eindafrekening van NUON op naar: [email protected]. Groetjes, Maaike | Webcare Essent
Ik ben alleen geschrokken van een verhoging van mijn termijnbedrag met € 17. Is hier de 25% verhoging per 1-7 bij inbegrepen?
Super dat alles probleemloos is verlopen! Ik kan me voorstellen dat je bent geschrokken van de verhoging. Ik zie dat je al contact hebt gehad met mijn collega. Heb je nog vragen hierover? Neem gerust contact op met de klantenservice via Facebook of Twitter privé. Fijn weekend alvast!
Makkelijk overstappen
Zeer goed geholpen
Bedankt voor je voor prachtige cijfer Paul! En welkom bij Essent! Groetjes, Webcare Essent
Tevreden
Bedankt voor je mooie cijfer Johan! En welkom bij Essent! Groetjes, Webcare Essent
Ik weet alleen niet waar ik mijn opzegvergoeding kan terug vragen van 250 euro.?
Bedankt voor je mooie cijfer Ad! Je mag de factuur van je vorige leverancier doorsturen. Je mag het sturen naar [email protected] en dan ontvang je binnen 7 werkdagen bericht van onze facturatie afdeling. Groetjes Jennifer, Webcare Essent
Overstap goed verlopen. Wanneer ontvang ik de cadeaubon voor nieuwe klant twv 300 euro
Super dat de overstap prettig is verlopen! Ik zie dat je al contact hebt gehad met de klantenservice over de cadeaubon. Fijn weekend alvast!
In alles gewoon goed geholpen!!!
Welkom bij Essent Petra! En heel erg bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes Jennifer Webcare Essent
Allemaal goes geregeled, hoefde nika te doen. Netjes geregeld
Bedankt voor je super mooie review Hoa! En welkom bij Essent! Groetjes Jennifer, Webcare Essent
Zorgloos
Nog tekort voor een beoordeling Wil graag wetenhoe ik de teruggeleverde energie (zonnepanelen) in de appkanterugzien.
Hartelijk dank voor jouw review! Je kan inderdaad de teruglevering vinden in onze app. Je ziet in de verbruiksmanager+ app het kopje 'verbruik'. Als je daar kijkt zie je het verbruik van gas, elektriciteit en de teruglevering. Mocht je het niet kunnen vinden dan kun je ons een berichtje sturen via Facebook, Twitter of per e-mail naar [email protected] Groetjes, Dial | Webcare Essent
Alles is goed gegaan
Bedankt voor je super mooie cijfer Lida! Groetjes, Webcare Essent
Tot nu niet helemaal tevreden: mijn maandbedrag werd verhoogd van €70 naar €112, en dat wil ik niet. Wilt u dit aub weer terugzetten naar €70.? Bedankt, vriendelijk gegroet, Loes Caarls
Hoi Loes, Jammer om te horen dat je op dit moment niet tevreden bent, dat willen natuurlijk veranderen. Uiteraard is het mogelijk om je termijnbedrag te verlagen naar €70, echter loop je dan wel het risico dat je op de jaarafrekening een flinke bijbetaling hebt. Omdat we dat juist willen voorkomen hebben wij je termijnbedrag proactief verhoogd. Wil je het termijnbedrag alsnog aangepast willen zien, dan kan je dit ook gemakkelijk via de Verbruiksmanager+ app of de Mijn omgeving doorgeven. Ik hoop dat het hiermee duidelijk voor je is geworden waarom wij het hebben verhoogd. Indien je nog vragen hebt dan kun je gerust contact opnemen via 0900-1550. Groetjes, Nabila | Webcare Essent
De overstap van zakelijk naar particulier is niet gegaan zo als mij door jullie adviseur verteld is verder word ik nog altijd als dhr benaderd terwijl ik een vrouw ben en desbetreffende heeft deze fout gemaakt ... maar ik hoefde mij geen zorgen te maken kwam goed zei hij dus niet!!
Beste Brigitte, Vervelend om te horen dat de overstap naar particulier niet naar wens is gegaan, graag kijk ik dan ook wat ik hierin voor je kan betekenen. Zou jij mij kort een toelichting over de situatie kunnen mailen naar [email protected] met je gegevens. Wat betreft de aanhef die heb ik direct aangepast naar mevrouw, het kan zijn dat er nog een mailing tussen glipt met de heer, maar dat zal dan ook de laatste keer zijn. Excuses hiervoor. Groetjes, Nabila | Webcare Essent
Zijn allerlei beloftes gemaak zou code voor takey en inloggen voor essent krijgen maar helaas niks gekregen ik zit te overwegen om terug te gaan naar me vorige leverancier.
Fijn je gesproken te hebben! Hopelijk lukt het je nu wel om gebruik te kunnen maken van de Tankey app, indien dat niet lukt neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Nabila | Webcare Essent
Op gelicht door colportage aan de deur van Essent, door andere verbruik cijfers te gebruiken, als die ik hem laten zien van mij verbruik jaar afrekening cijfers. En kwam op een veel voordeliger maand bedrag, ook toen ik zij dat kan toch niet, jawel meneer wij essent zijn echt voordeliger ging zo vlug dat ik mij opgelicht vind, achteraf na 5 weken komt de berekening via essent blijk dat ik nog meer per maand kost als bij mij leverancier die ik eerst had, ba ba. Doe zaken eerlijk maar niet de mensen bedonderen. Maar ben bezig dat het terug wordt gedraaid. Onterechte overname
Hi Albert, Dankjewel voor jouw review! Ik kan me goed voorstellen dat het niet leuk is hoe het proces bij jou is verlopen. Je hebt ook helemaal gelijk, het advies had eerlijk en transparant moeten zijn. Ik zie dat je nu op dit moment al weer terug bent bij jouw vorige energieleverancier. Goed dat je gelijk bij ons aan de bel hebt getrokken en wij onze fout konden herstellen. Toch hoop ik dat we je ooit weer als nieuwe klant mogen verwelkomen bij Essent, maar dan via de juiste werkwijze :) Groetjes, Danisha
Ik ben helemaal niet blij met mijn overstap. Alles zou netjes geregeld worden met mijn vorige leverancier. Nu blijk ik achteraf een paar maanden te vroeg over gestapt te zijn en moet ik 100 euro boete zelf betalen.
Hey, Jammer om te lezen dat je niet blij bent met je overstap! Ik zie dat wij de overstapboete voor je vergoeden. Is dat die €100? De verbruikskosten vergoeden wij niet. Groetjes, Maaike | Webcare Essent
Er is beloofd dat ik goedkoper uit zou zijn. Dat konden ze zien aan mijn verbruik. Het verschil zou 30 euro goedkoper uitkomen maar daarna kreeg ik bericht dat ik de verkeerde stand heb doorgegeven en nu ben ik zelfs duurder uit dan bij Eneco. Volgend jaar maar weer gauw terug naar mijn trouwe Eneco.
Hey, Begrijpelijk hoor, dat je het vreemd vindt dat het termijnbedrag is aangepast zonder overleg! Ik ga je uitleggen waarom. Het termijnbedrag is proactief aangepast, omdat je bent aangemeld met een te laag verbruik ten opzichte van het Standaard Jaarverbruik van de Netbeheerder. Om bijbetaling te voorkomen op de jaarrekening passen wij het termijnbedrag voor je aan. Je kan het altijd zelf aanpassen naar een gewenst bedrag. Wel wil ik je adviseren om het verbruik en de Termijncheck in de gaten te houden. Groetjes, Maaike | Webcare Essent
Bedankt voor je review Jan! En welkom bij Essent! Groetjes, Webcare Essent
Het verhaal is duidelijk, gewoon weer terug bij Essent en genoeg van al die prijsvechters. Essent heeft een goede aanbieding gedaan en ik blijf voortaan lekker hier.
Bedankt voor je review! Welkom terug bij de Essent familie! Groetjes, Webcare Essent
Thanks :D
Goed verlopen
Fijn om te horen, Edo. Bedankt voor het delen van jouw review :)
Super makkelijk overgestapt, geen omkijken naar gehad.
Wat super om te lezen dat de overstap vlekkeloos is verlopen! Bedankt voor de dikke tien!