Ontvreden!!!

Ik heb mij door een telemarketeer van contract laten wisselen omdat mij dat voordeel op zou leveren Welnu,dat scheelt bij nader inzien maar 8€ in de maand,heb n boete moeten betalen en een premie bij energiedirect misgelopen Zodoende heb ik dus spijt dat ik mezelf heb laten ompraten/bedriegen

Onduidelijk voorgelicht

Overgehaald door een zeer vriendelijke jongeman. Heb niet begrepen dat ik nog € 586,19 aan Energiedirect moet betalen als eindsfrekening terwijl het nieuwe maandbedrag bij Essent lager is en de meterstanden zijn overgenomen Ik begrijp hier helemaal niets van.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Altijd spannend of de overstap echt goed gaat!

Ik ben redelijk tevreden over de overstap. Het gedoe met de eindafrekening van Van de Bron, is niet duidelijk gecommuniceerd en daar moet ik nog achter aan. Contact met Essent is verder goed verlopen.

mijn ervaring is goed.

Ik heb een goede ervaring met Essent.

solide bedrijf

krijg maandelijks overzicht

tot nu toe prima

tot nu toe prima

Geen goede informatie ontvangen

Ik zou geen bijkomende kosten hebben, die heb ik wel. 100 euro bij Budget Energie.

slecht voorgelicht

Ik krijg telefonisch een veel lagere verbruiksinschatting dan ik daad werkelijk verbruik. Maandelijkse kosten lijken laag en worden dan zonder pardon verhoogd

Nvt

Nvt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed verlopen vriendelijkheid in top!

Mijn ervaring is in één zin : Misleiden verkoop praatje

Misleidend als blijkt dat de éénmalig bonus ad € 325 ,- niet a/h einde van het jaar uitgekeerd/verrekend wordt. Tevens is mij verteld dat de boete die door mijn vorige energieleverancier aan mij zou worden berekend door Essent zal worden betaald. De volgende dag werd ik door Essent gebeld ter controle : - of de medewerker a/d deur zich correct had gedragen - of hij de juiste informatie gaf - en dat ik twee weken bedenktijd heb voordat ik overstap naar Essent. De opgestuurde bevestigingsbrief en het contract is door mij per ongeluk verwijderd waardoor ik opdat moment niets kon controleren Een schriftelijke volledige reactie volgt daar de ruimte hiervoor ontbreekt.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Makkelijk overstappen

Het was eenvoudig om over te stappen naar Essent Goede voorlichting in de BCC winkel

helemaal goed

Goed geregeld .

Prima geregeld!

De overstap ging heel soepel, geen enkel probleem ondervonden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

goed, maar waarom moet dat 4 maanden duren voor dat de opzegvergoeding uitbetaald wordt?

?

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niet meegekeken naar lengte huidige contract

Doordat we zijn overgestapt naar Essent, zijn we tegen een torenhoge rekening aangelopen bij onze vorige leverancier. Doordat we te snel zijn overgestapt en alleen voor de wintermaanden een voorschot hadden betaald, hebben we een rekening van ruim €900 gekregen inclusief overstapboete. Die wordt dan wel weer betaald door Essent en de Ring deurbel is ook een leuke bijkomstigheid maar de verkoper zou ook naar het vorige contract moeten kijken om de eventuele nieuwe klant te wijzen op een hoge rekening van de oude leverancier. Als ik dit had geweten dan had ik zeker nog een half jaar gewacht met overstappen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overgang verliep vlekkeloos.

Over alle onderdelen ben ik zeer tevreden. Essent is zeer attent: door aanpassing van het termijnbedrag werd een forse nabetaling voorkomen.

Prettig en deskundig

Over het algemeen zeg ik dat het prima ids gegaan. Ook een overeenkomst aangegaan voor onderhoud ketel. Eerste beurt zou gratis zijn. Geas kwam hiervoor en toch werd 33 euro van.mijn rekening af genomen ofschoon deze beurt t.w.v. 50 euro gratis zou zijn. Het zal allemaal wel.kloppen , maar ik had graag gezien waaruit die 33 euro was opgebouwd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Van mijn vorige leverancier zijn kosten in rekening gebracht.

Geachte Aangezien ik net ben overgestapt naar essent heb ik nog een aantal vragen. Er is aan de deur mij €100,00 korting beloofd als zijnde vaste klant korting. Daarnaast heeft de vorige leverancier mij € 100,00 boete opgelegd. Waarom moet het terug betalen 4 maanden duren? Moet eind van de week al de boete betalen of nemen jullie die van mij over. En er is gesproken over 10% thuis voordeel, wat ik niet kan terug vinden. Hoop spoedig antwoord te krijgen. MVG Yna

• De wijze waarop het contact is verlopen

Concurrent is goed Essent is beter

Enkele jaren geleden overgestapt naar Vattenfall niet te vreden vandaar terug klant

Weer terug bij essent

Zijn de overschrijf kosten naar Essent 200 euro ??.....

• De wijze waarop het contact is verlopen

Weinig gegevens zichtbaar in app

Op zich is alles goed verlopen, maar ik mis het totale contract zoals tarieven, cashback bedrag enz. in de app.

Waanzinnig klantvriendelijk

Transitie (overgang) is geruisloos verlopen

Bij de overgang van Vattenfall naar Essent heb ik, tot nu toe, geen enkel probleem kunnen ontdekken en is deze overgang dus geheel goed verlopen!

Overstap zonderproblemen verlopen

Willemsplein 4