1 telefoontje was genoeg om een verhuizing door te geven
Goed om te horen dat verhuizing snel is geregeld! Heel veel geluk toegewenst in de nieuwe woning. :) Groetjes, Nabila | Webcare Essent
Energiedirect, een dochtermaatschappij van Essent, zou volgens de berekeningen duurder zijn dan Essent. Mijn verbruik was hoger maar gaf bij energiedirect na aanpassing achteraf, een lager maandbedrag dan nu bij Essent. Al die praatjes over een lagere prijs blijken dus vaak redelijk betwistbaar.
Praatjes vullen geen gaatjes B ! Zelf kritisch vergelijken loont vaak! Mocht je hier in de toekomst hulp of advies bij nodig hebben mag je ons altijd een berichtje sturen. Dat kan via [email protected] of via social media! groetjes, Reggie Webcare Essent
The contract and connection of all utilities were fast and smooth
That's the way uhuh uhuh, We like it uhuh uhuh ! Thank you for your review and score we really appreciate it! kindest regards, Reggie Webcare Essent
Gewoon goed en simpel
Hi Rick, Welkom! Zo simpel kan het zijn hè, haha! Maak er een mooie dag van en dankjewel voor je review! Groetjes Joyce || Team Webcare Essent
Uit de Kunst en ik ben zeer tevreden
Wauw! Wat een topreview, dankjewel!
Ik ben op advies van jullie adviseur overgestapt. Nu blijkt achteraf dat ik 250 (!!!) euro terug moet betalen aan Eneco. Hij had me verzekerd dat ik alleen een boete zou krijgen en dat Essent die vergoed. Dat zal misschien (moet nog blijken) maar nu moet ik ook nog n cashback terugbetalen. 250 euro maar liefst, ik ben erg geschrokken en dus bij voorbaat een ontevreden klant! Ik ben echtbheel boos en teleurgesteld over deze misleiding. Nu zit ik vast en moet maar zien hoe ik 250 euro bij elkaar spaar. Ben voorheen meer als 30 jaar klant geweest bij Essent, maar dit vind ik verschrikkelijk. Iedereen mag t weten hoe Essent tegenwoordig met klanten omgaat. Ik vertel het voort, want bij Essent krijg ik geen antwoord hierop.
Kosten zouden gelijk blijven maar eindafrekening met vattenval was 2 x zo hoog
Hallo Mattie, Dankjewel voor het fijne telefoongesprek van zojuist. Zoals afgesproken heb ik een klacht ingediend waardoor je een vast aanspreekpunt krijgt waarmee je dit samen kunt bespreken! Ook heb ik je aangemeld voor Thuisvoordeel. Hiervan ontvang je binnen 24 uur een bevestiging. Mocht ik in de toekomst iets voor je kunnen doen dan hoor ik dit graag en je mag mij altijd een mailtje sturen via [email protected]. Groetjes Joyce en een fijne dag vandaag!
Het was eerst goedkoper.. €105,- Krijg je een mail..Is het ineens €122 ong per mnd en bleef dus niet die €105 wat wel was gezegt.. Dus ben nu nog duurder uit.. Zeer oneerlijk..
Goedemiddag Geertje, Dankjewel voor het telefoongesprek! Zoals telefonisch besproken heb ik je aangemeld voor Thuisvoordeel waarmee je 5% korting op je kale stroomtarief krijgt en soms een kleinigheidje of gratis airmiles. Hiervan krijg je nog een bevestiging. De korting wordt verrekend op de jaarrekening! Ook heb ik een klacht ingediend tegen de verkoper, snap dat je behoorlijk baalt! Kijk even na of je van je vorige leverancier een opzegvergoeding (boete) in rekening gebracht hebt gekregen, deze mag je namelijk bij ons terugvragen via [email protected]. Daar mag je de volledige eindafrekening naartoe sturen. Mocht ik in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, je mag mij gewoon mailen via [email protected]. Groetjes Joyce || Team Webcare Essent
Willen en gaan terug naar Eneco
Heimwee is nooit fijn, Bij Essent doen we ons uiterste best om je thuis te laten voelen. Kan je aangeven wat de reden is dat je graag terug wilt naar Eneco. Ik denk graag met je mee naar een oplossing. Je mag me altijd een e-mail sturen naar [email protected]. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Nee eigenlijk niet jullie zouden alles overnemen krijgik toch een naheffing van 160 euro van de andere energie bedrijf
Hartelijk bedankt voor je feedback. Vervelend dat je een bijbetaling hebt bij je vorige leverancier. Heb je al met hun contact opgenomen waarom je dit bedrag moet betalen? Het kan zijn dat je meer hebt verbruikt dan wat je hebt betaald. Wanneer dit zo is dan wordt dit altijd verrekend met de jaarafrekening of wanneer je gaat overstappen. Dit geld natuurlijk ook wanneer je te veel hebt betaald. Op die manier betaal je alleen voor je daadwerkelijke verbruik. Wanneer je nog vragen hebt mag je altijd contact opnemen met de klantenservice. Groetjes, Mandy | webcare Essent.
Wij zijn door jullie benaderd en op jullie advies overgestapt. Wij hebben jullie met nadruk gezegd dat ons contract nog niet voorbij was. Nu hebben wij een boete gekregen van 150€ om en nabij. Er is ons toen verteld dat wij geen boete zouden krijgen dat jullie het zouden regelen. We hebben een mail gestuurd maar vooralsnog niets vernomen.
Welkom terug bij Essent! Extra kosten is natuurlijk nooit fijn al helemaal niet wanneer je deze niet had verwacht. Ik vind het vervelend dat je niet eerder een reactie hebt gekregen op je vraag. Kan het zijn dat je op een automatische mail hebt gereageerd? Deze komen niet bij ons binnen. Want ik kan je mail namelijk nergens vinden. Gelukkig heb ik goed nieuws. Ik zie dat je een overeenkomst hebt afgesloten waarbij we de opzegvergoeding vergoeden. Je kan de opzegvergoeding eenvoudig terug vragen via www.essent.nl/opzegvergoeding of door de eindafrekening te sturen naar [email protected]. Groetjes, Mandy Webcare Essent
Slecht
Goedemiddag! Wat goed dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. We staan altijd open voor verbetering. Kan je aangegeven wat je precies slecht vind? Je mag altijd een e-mail sturen naar [email protected] Groetjes, Mandy | Webcare Essent
zijn bedriegers houden niet aan hun voorwaarden. ze denken alleen aan hun zakken.
Bedrog is een forse beschuldiging Mohamed. We zoeken de situatie dan ook graag met je uit! De opgestelde voorwaarden zijn juist ervoor bestemd zodat beide partijen zich aan afgesproken voorwaarden houden. Uit jouw review valt duidelijk op te maken dat er ergens iets niet goed is gegaan. Hier help ik je graag bij! Wil je mij jouw postcode, huisnummer en geboortedatum toesturen via [email protected]? We bekijken dan graag de situatie en nemen contact met je op! Groetjes Reggie || Team Webcare Essent
gegevens niet juist betreffende betalingen heb opgegeven automatische betalingen met een rekening op e mail adres ik heb echter niets vernomen van essent en plotseling een dreigbrief per mail ontvangen dat ik per omgaande een hoger bedrag moet betalen dan is afgesproken ook per telefoon een zeer onprettig en onaangenaam figuur figuur gesproken die voor geen rede vatbaar was ondanks dat ik heb vertelde dat het door een storing bij essent niet mogelijk was het bedrag over te maken ik sta nu op het standpunt het contract van 26 mei 2021 per direct te willen beeindigen WAT IS HIEROP PER OMGAANDE UW ANTWOORD
Een kosteloze herinnering is verre van een dreigbrief. Deze worden juist toegestuurd om onze klanten te helpen mocht een betaling zijn ontschoten. Via deze weg wil ik graag het verzoek doen om ons een bericht toe te sturen via [email protected] wanneer wij het beste telefonisch contact op kunnen nemen. Mijn poging van zojuist werd niet beantwoord helaas. We gaan graag in gesprek hierover om een passende oplossing te vinden die ons allen tevreden stelt! Team Webcare Essent
U heeft mij telefonisch onder valse voorwendselen over de streep getrokken. Ik voel me zwaar belatafeld. U beloofde op basis van bestaande gegevens een termijn bedrag van €216. U verzuimde bij de overgang ook te vermelden dat ik bij Greenchoice behalve een opzegvergoeding ook een eerdere vergoeding (€250.-) moest terugbetalen. Al bij al heeft u mij op basis van geldelijke gegevens overtuigd om over te stappen. Een staaltje van onbehoorlijk bestuur! Ik ben nu nog duurder uit dan voorheen. Peter Altenburg - Keizerskroon 1 - 8935 LK Leeuwarden
Bedankt voor je eerlijke recensie! Zojuist heb je met mijn collega Mariska gesproken. Ik heb van haar begrepen dat het een goed gesprek was. Ze stuurt je nog een mailtje zoals afgesproken en we zien hier de reactie vanzelf op verschijnen. Als je nog andere vragen hebt, mag je ons natuurlijk ook altijd via een privéberichtje via Twitter of Facebook sturen. Daar helpen we je graag. Groetjes, Puck Team Webcare
In de aanloop enkele malen tegengestelde berichten van uw kant. Daarom maar even een ( op 26/3) een tussentijdse bevestiging gevraagd. Daar staat weliswaar een foute eerste factuurdatum in, maar het gekozen termijnbedrag ad € 92,00 p/mnd is juist. MAAR mijn 1e maandfactuur van Essent vermeldt: € 157,-- ! Plus dat ik niet elke keer 2,42 aan kosten wil betalen. Nu heb ik van Budget Energie per 1/6 een factuur van 100 en één van jullie van 157,00 + 2,42!!!! Ik vraag me nu echt af of ik wel een goede keus heb gemaakt.
Fijn dat we elkaar telefonisch hebben mogen treffen! De aanpassingen zijn doorgevoerd en bevestigd. Mocht er in de toekomst enige heibel zijn dan zijn wij ook te bereiken via [email protected] . Groetjes Reggie || Team Webcare Essent
Ik ben via een omweg bij jullie terecht gekomen er werd verteld dat Essent Eneco had overgenomen dat was dus ****** en klopt niet echt schandalig .
De overstap ging moeizaam en word ik gevraagd door de vorige te weten energie direct om ook nog in mei het termijn bedrag aan hun te betalen. En ik heb in mei ook al aan jullie betaald. Het gaat daar niet om de eindafrekening maar om het maand bedrag. Wel raar allemaal want nu zit ik met dubbele kosten en daar baal ik goed van. Hoop dat jullie me kunnen helpen want jullie zouden de overstap kosteloos verzorgen maar op dit moment zijn er meerdere kosten
Mijn overstap naar Essent verliep bij de voordeur. Een man en een vrouw belde aan bij me. De vrouw was vriendelijk, maar de man was erg ongeduldig, alsof ik ZIJN tijd verdeed omdat ik niet meteen mijn telefoon bij de hand had en m'n huidige energieverbruik kon oproepen. Hij praatte nogal minachtend tegen mij. Ik ben een introvert, zachtaardig persoon. Ik kan niet goed overweg met conflicten als deze, dus ik heb er niets van gezegd. Als die aardige vrouw er niet was, had ik hier een heel naar gevoel van overhouden. Ik stap elk jaar over naar een andere leverancier, dus ik vond het prima, maar een tandje lager met die assertiviteit zou geen slecht idee zijn. Jullie kloppen bij MIJ aan, niet andersom.
Helaas krijg ik niet de vergoeding voor contractbreuk van mijn vorige leverancier. Wat wel is toegezegd! Dus een vergoeding van 50 ipv 125 euro! Scheelt nogal wat, dus alles behalve wat er beloofd is. Dus niks essent goedkoper! Had nooit moeten overstappen..
Ik weet het nog niet.heb net al betaald 180 euro maar heb nog geen halve maand bij Essent.Graag een berichtje daarover hoe dat kan.Vriendelijke groet JHT Poels.
Nit tevreden , om dat ik vor Juni 2 keer betaal
Ik was gedemotiveerd geraakt. Bleek dat de overstap niet goed geregeld was. Ik moest drie dubbele geld betalen. En maand rekening vattenfall en eindrekening vattenfall en nwe maand rekening Essent. Blijkt dat Essent rond de eerste van de maand automatisch afschrijft en niet rond de 20ste als Vattenfall.
Eindafrekening ontvangen en daar word je niet blij van. Als ik dat had geweten had ik pas over een half jaar de stap gemaakt. Daarnaast direct een verhoging gekregen van het maandelijkse voorschot, dus nog weinig bespaard. Hopelijk zien we dat over een jaar anders nu de tarieven van eleltra en gas overal omhoog gaan.
Dat kan ik zeker begrijpen dat je niet blij bent met een eindafrekening na de wintermaanden! Het verbruik is dan niet gecompenseerd met de zomermaanden, vandaar de bijbetaling. Neem gerust contact op met de klantenservice via Facebook of Twitter privé als je nog vragen hebt. Ik help je daar graag verder! Groetjes, Maaike | Webcare Essent
Ik heb mij door een telemarketeer van contract laten wisselen omdat mij dat voordeel op zou leveren Welnu,dat scheelt bij nader inzien maar 8€ in de maand,heb n boete moeten betalen en een premie bij energiedirect misgelopen Zodoende heb ik dus spijt dat ik mezelf heb laten ompraten/bedriegen
Hi, Hmm.. Super dat je via deze weg een review achterlaat! Jammer om te lezen dat de overstap niet naar gewenst is verlopen door de kosten van je vorige leverancier. Wij weten de einddatum niet van het contract bij hen, vandaar dat we denk ik eerder zijn gaan leveren. Heb je ook een opzegvergoeding in rekening gekregen? Deze kan je op de eindafrekening vinden. Dan heb ik wel goed nieuws, want wij vergoeden dit bedrag tot €250 euro. Je kan de aanvraag indienen via: www.essent.nl/aanvragen. Stuur na de aanvraag de volledige eindafrekening van Energiedirect.nl op naar [email protected]. Groetjes, Maaike | Essent Webcare