Ben overgegaan en heb geen probleem gehad.Wel heb ik inmiddels de afrekening van Engie gehad , dezet

Ik wil jullie graag de eindafrekening sturen van Engie , hoe kan ik dat doen ? Toon van het Reve

Goede ervaring

Vraag over levering

We zijn net klant van Essent. Krijg ik vandaag een telefoontje van Eneco’s oid dat het bij u goedkoper kan en dat er geen tariefverhogingen komen als ik dat aangeef. Is dit nep? Vr. Gr. Garmt Bouwman 0172419777 kl.nr. 0651373200 tel.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Alles prima verlopen

Snel geregeld. Verder niets gemerkt van de overgang

• De wijze waarop het contact is verlopen

mijn overstap is eenvoudig en vlekkeloos verlopen, prima geregeld!

omdat ik de gegevens zoals verbruik, prijzen en kosten van mijn 'oude' leverancier paraat had kon ik bij het voorstel van Essent deze goed gebruiken om tot een goed besluit te komen om over te stappen.

Zeer goede voorlichting

Ik kan mijn overeenkomst voor jaren vastzetten. Ik krijg kortingen Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Wij hebben via de woningstichting dakpanelen op het dak,dit werd ons geadviceerd. Vervolgens is er iemand wezen praten,en heeft ons duidelijke alles voorgelezen hoeveel wij kunnen besparen.En wij zouden een dief van ons portemonnee zijn,om het niet te doen.Ondanks de kleine huurverhoging.Iedere maand krijgen wij een overzicht van ons verbruik Wij zijn zeer tevreden. Alleen snap ik niet dat er kosten worden berekend voor de afrekening. Ze komen het niet opnemen.En toch betalen wij ervoor.Maar voor de rest echt Top.!!

Makkelijk en goed geregeld

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg.

Geruisloos overgestapt

Wilde eerst niet overstappen, leek mij zoveel gedoe. Maar het is mij reuze meegevallen. Heb de eindafrekening van de oude organisatie ontvangen, heb de boete ingediend bij Essent. Heb het geld nog niet terug ontvangen, maar ik hou het in de gaten. En verder geen enkel onderbreking qua levering van energie en warmt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

duurt lang voordat ik wat hoor over mijn boete vergoeding

Overgehaald door adviesbureau en er in getrapt. Heeft me veel geld gekost. Wat dat betreft wel spijt.

Zonder moeite glad verlopen

Naar tevredenheid

ben blij met essent

alles is goed verlopen maarb ik vond het jammer dat ik geen cadeau heb gekregen schijnbaar krijgen nieuwe klanten een xbox series s maar verder is alles heel goed gegaan

een tevreden klant

Alles verloopt zoals ik gehoopt had .

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn ervaring is prima. Alleen een ding dat ik nu zoveel meer moet betalen, terwijl ik nu alleenwonende ben.

Duidelijk overzicht.

Overzicht is eenvoudiger en begrijpelijker dan bij een vorige leverancier. Ga s.v.p. zo door en ik blijf klant. Ook de korting die ik nu na 3 jaar krijg is een goed gebaar voor klantentrouw.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Mijn ervaring altijd prijsverschil met energiebedrijven

Alles op tijd goed gelopen

Prima bedrijf.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Was goed. Alleen omdat ik opgezegd heb moest ik aan de oude energie leverancier veel geld betalen.

Ervaring met essent zelf is goed. Ik heb begrepen dat de boete door essent betaald wordt. Als dat zo snel mogelijk gebeurt dan ben ik blij. Mijn maandbedrag werd ook veel lager berekend. Bij de andere leverancier zou het 5 euro zijn nu zie ik dat het hier 10 euro is.

Tevreden !

Ben tevreden oververloop van overschrijving. Naar Essent !

geruisloos en goed geinformeerd

Zoals verwacht is deze overgang goed verlopen. tevens was de App ook snel bereikbaar, dus nu kan ik alles weer dagelijks volgen

• De wijze waarop het contact is verlopen

het ging allemaal snel en gemakkelijk

dat ik zeer tevreden ben

Prima geregeld!!!!

Prima geregeld..!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik was voorheen al klant van Essent had zoveel spijt dat ik weg was gegaan. Dat maakte de stap ook héél makkelijk voor mij om terug te komen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ben tot nu toe verwachtingsvol

De grote beloftes van goedkoper en betere service moeten nog uitkomen. Ben daarvoor nog te kort bij jullie. Lagere gasprijzen en elektro-prijzen dan de voorgaande leverancier komen tot nu niet uit.

Makkelijk

Easy