Naar mijn idee kreeg ik heel laat door dat mijn vorige contract was opgezegd. Stond op het punt om te bellen maar uiteindelijk allemaal goed gekomen. Opzegvergoeding is goed geregeld. Heel blij mee!

Tegenvaller

Alleen vervelend dat aan de deur het jaarverbruik verkeerd is ingeschat waardoor ik nu toch nog meer betaal dan afgesproken. Nu betaal ik net zoveel als bij Eneco en daarvoor ben ik eigenlijk niet overgestapt. Ik begrijp uit de mailing die ik gehad heb deze verhoging maar het blijft misleidend.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Essent blijft voor mij nummer een.

Mijn ervaring met Essent is zodanig positief, dat ik er niet aan moet denken om over te stappen naar een andere energieleverancier. Ben al 50 jaar afnemer van Essent en zijn voorganger. Nog altijd tevreden over de service en leveringen.

ontevreden

Sorry dat ik zo reageer, maar mijn oude energie leverancier heeft mijn nieuwe termijn bedrag op 84 euro berekend. hoe komen jullie op 93 euro?.. Dus het is precies zoals ze mij voor gewaarschuwd hadden . dat jullie mooie praatjes hebben en dan ineens moet ik veel meer gaan betalen... ik betaal zeker die 200 euro dat jullie mij beloofd hebben ook zelf al in die termijnen. of was dat van 200 euro ook lariekoek om klanten te krijgen..... Jammer dit. Ik ben echt dom geweest om te denken dat ik zomaar 200 euro ga krijgen volgend jaar..pfff voel me echt opgelicht..... Hier ga ik niet blijven..

Helaas Niet goedkoper zoals beloofd

Telefonisch benaderd met mooie woorden en een gezellig gesprek, oké ik merk geen verschil van welke leverancier het komt, maar zoals er verteld werd goedkoper...maar is helaas geen waar, je wordt overrompeld met mooie woorden en moet snel beslissen. Leek interessant,heb achteraf spijt van m'n overstap.

Leugens

Leuk dat ze dan zeggen dat mijn contract afgelopen was moest 50 euro boete betalen als ik dat had geweten was ik niet overgestapt en ook zou ik een contract aan gaan 2 jaar dat blijkt dus 5 jaar daar ben ik niet blij mee

overstappen zou voordeliger zijn

U betaalt nooit zoveel bij ons, dat kan gewoon niet. Als ik alles op maximum zet, dan betaalt u nog minder dan u nu doet bij Eneco. En daar kwam de mail; uw maandbedrag is verhoogd. MAar als ik al het MAXIMALE betaal, hoe kan dit nu dan?!! Waarom ben ik dan uberhaupt overgestapt! Ik baal er goed van en vind het echt te zot voor woorden en niet conform afspraak!

Niet zo leuk

Heb een paar keer gebeld zit 20 minuten aan de telefoon en niemand aan de lijn wel afrekening gekregen moest wel nog 305.00 euro bij betalen dus geen goede afloping dit had ik niet verwacht anders was ik niet over gestapt ben benieuwd wat jullie er nog mee doen hoor nog wel .Met vr gr b.belderink

Tot vandaag tevreden

Overstap ging goed tot ik vandaag een mail ontving dat ik ipv het afgesproken maandbedrag 46 euro meer per maand moet betalen. Dat vind ik absoluut niet netjes!

zeer goed

heb er niets van gemerkt dus dat is heel goed

• De wijze waarop het contact is verlopen

tot op heden goed verlopen

Ben tot nu toe tevreden over de overstap.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Is goed verlopen ik ben er blij mee.

Ik werd vandaag gebeld door een bedrijf dat de prijs van gas en elektriciteit naar beneden zijn gegaan ze wilde dat ik over stapte maar dat heb ik afgewezen.

is goed verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Jammer dat het zolang duurt voordat je je boetevergoeding krijgt!

Alles snel en goed geregeld alleen jammer dat je 4 maanden op je boetevergoeding moet wachten

Start is positief

Ervaringen zijn na 1maand nog summier maar positief. Alles verliep lekker snel.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, alleen onduidelijkheid over de boete van de vorige leverancier. Ik hoop dat het snel voor elkaar is.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Die is prima vind het alleen jammer dat ik maar 2cent korting krijg bij tanky. Is hier een reden voor?

Uitmuntend geregeld allemaal een dikke 10

Ik ben zeer te vreden

Nette service! Alles optijd geregeld

Netjes en snel geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

met net pas klant weinig ervaring

goede ervaring tot nu, ik ben pas klant.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het is goed verlopen alleen het boetebedrag dat moet nog voor elkaar gemaakt worden.

Jazeker tot nu toe goed

Ik heb de ervaring goed ervaren

zonder problemen

nvt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles ging vlotjes en ik ontvang binnenkort mijn boetegeld terug.

zeer goed

Goed gesprek gehad goede uitleg Zeer tevreden.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch