Houden je goed op de hoogte van alles
Niet de goedkoopste, wel de beste
Top geen probleem
Ik werd gebeld door Essent medewerker dat ze een beter voorstel hadden voor mij dan het voorstel die ik had bij hun dochter onderneming 'energie direct.' dus heb ik me laten vertellen dat ik goedkoper 7it zou zijn bij Essent! Met de berekening die de telefoniste toen gaf zou ik voordeliger uit zijn per jaar , dus leek het mij logisch dat ik dat aanbod aannam ! Dus ben ik overgestapt naar Essent ! Een aantal weken later dacht ik toch maar te vergelijken of de offerte die zij mij gestuurd hadden daadwerkelijk ook concurrent was , maar tot mijn verbazing blijk ik gewoon meer te betalen bij Essent dan bij energie direct ! Bijvoorbeeld leveringskosten bij energie direct betaalde ik 0,07700/kWh normaal tarief en bij Essent 0,08591/kWh normaal tarief. Leveringskosten daltarief; energie direct betaalde ik, 0,05900/kWh en bij Essent 0,07405/kWh. Vaste leveringskosten energie direct; 0,18011/dag en bij Essent 0,21323/dag Netbeheerkosten energie direct; 0,62932/dag en Essent; 0,65159 ! Ben toch wel een beetje teleurgesteld door dit aanbod zou toch graag willen weten hoe dit kan !??
I am very unhappy with Essent. When I was approched to change the service, I was informed that I didn't have to worry with anything and that Essent would take care of the reimbursement of cancelling the contract with the previous provider. Now, after sending them the invoice, they are only reimbursing me on less than half of it. I also switched because the sales person said we could pay less than we were paying. We agreed on a certain ammount and now Essent raised it by 50 euros. I feel totally ****ed.
Als vanouds klantgericht.
???
Alles wordt goed omschreven
Mijn bedrijf waar ik 40 jaar gewerkt heb blijft voir altijd mijn energieleverancier. Heb nu nog extra 10% korting op mijn stroomtarief! En ik spaar ook airmiles. Van die service maak ik graag gebruik.
Snel meedenkende medewerkers,
Ik ben meer dan 30 jaar klant van Essent. Ben ik ook blij ermee. Met vriendelijke groet Irena Halasa
De Essent-gedachteis prima, het systeem werkt. De software is wat traag, wordt beter
De jongeman die aan de deur kwam was heel beleefd en heeft alles goed uitgelegd waardoor wij de beslissing hebben genomen om de overstap te maken. De overstap is heel soepel verlopen. We hebben er niets van gemerkt.
Alles goed verlopen. Jammer dat het uitbetalen van het boetebedrag wat U zou vergoeden 4 maanden moet duren.
Het ging makkelijk en snel!
Ik kreeg met de huidige verbruiken een lager bedrag voorgeschoteld. Dit blijkt weer eens niet juist. Het zou fijn zijn als mensen die jullie inhuren voor nieuwe klanten voorzien van de juiste gegevens. Nu heb ik het gevoel dat ik niet eerlijk ben voorgelicht.
Essent gaat vanaf 1/6 leveren en mijn oude leverancier heeft ook nog voor juni afgeschreven. Eerder heb ik hier ook al over gebeld en zo het opgelost worden. Daarnaast zouden er geen extra kosten bij komen voor een overstap. Nu krijg ik contract breuk kosten van 200,-. Dus ik betaal een maand dubbel a 216,- en 200 contractbreuk kosten. Echt fijn overstappen wat dus 416,- kost!!!!
de prijs klopte niet
Alles werd vlot en soepel geregeld.
op zich goed geregeld ben alleen nog steeds op de teruggave aan het wachten van de boete omdat ik overgestapt ben naar jullie Hoop dat dit gauw opgelost wordt anders stap kk naar een andere maatschappij
Er wordt een eindafrekening gemaakt op basis van een slimme meter, die ik niet eens heb…….?!
Door de jaren heen ben ik echt gestalkt door zoveel energieleveranciers dat ik daar echt heel erg geeriteerd door raakte. Zeker de manier waarop ik soms te woord ben gestaan. Constant wisseling van leveranciers omdat de prijzen weer eens veranderd waren. Nadat ik met een van uw mensen in contact ben gekomen en deze bij mij thuis de situatie goed had bekeken, bleek dat ik bij drie bedrijven een contract had lopen. Dit is nu met toedoen van uw echt geinteresseerde personeel eindelijk gestopt alhoewel ik nog steeds dagelijks telefonisch wordt gestalkt tot wel drie maal per dag. Ik blokkeer al dezse nummers maar het blijft maar doorgaan. Wie gaat dit stoppen. Ik bel nu alleen nog maar uw adviseur die mij geholpen heeft.
Hartelijk welkom Cornelis! Wat irritant dat je zoveel gebeld wordt zeg! Wist je dat wanneer je bij een bedrijf klant bent geweest en zij bellen je, je jezelf altijd mag beroepen op Recht van Verzet! De desbetreffende medewerker is dan verplicht dit voor je te verwerken. Je mag daarna niet meer benaderd worden voor commerciële doeleinden. Succes en hoop dat je er snel vanaf bent!
Hallo er is mij verteld dat jk bij overstap mijn eind factuur kan overleggen maar dat kan nergens jn mijn essent.
Hey Ilona, Hartelijk welkom! Via www.essent.nl/aanvragen kun je de opzegvergoeding gemakkelijk terugvragen. Je kunt ook de gehele eindafrekening opsturen via; [email protected]. Gaat dit lukken zo? Succes! Groetjes Joyce | Team Webcare Essent
Door de goede info ben ik binnen korte tijd weer bij jullie terug gekomen. De eerlijkheid en de professionaliteit van de jongeman die ik aan de telefoon had heeft mij de terugslag laten doen. Ook heb ik bij verdere gesprekken ivm de overstap boetes met de jongedames ook duidelijke en snel antwoorden gekregen. Iedereen wist waar ze over spraken
Nou zeg Ria, wat geweldig om te lezen! Hier word ik blij van! Via deze weg wil ik je een warm welkom geven, welkom bij onze familie! Hartstikke bedankt voor je review en maak er een fijne dag van vandaag! Groetjes Joyce | Team Webcare Essent
Ik had aangegeven na beëindiging contract over te gaan. Zat bij Vattenfall en moest tot augustus Nu moet ik boete betalen bij Vattenfall omdat Essent het reder opzegt !
Goedemiddag Theodora, Ik zie dat hier al meerdere malen contact over is geweest. Heel vervelend natuurlijk dat je een boete hebt gekregen, laat ik dat voorop stellen. Je hebt de aanmelding zelf via onze website gedaan. Na een aanmelding ontvang je altijd een aanmeldbevestiging waarmee je twee weken de tijd krijgt om kosteloos te annuleren, heb je destijds de startdatum over het hoofd gezien of is er een specifieke reden dat je geen contact hebt opgenomen? Sowieso wanneer je zelf een aanmelding doet kun je een startdatum aanklikken en er wordt nergens vermeld dat het contract aansluitend op je huidige overeenkomst in gaat. Sterker nog, dit kan ook niet want wegens privacyredenen kunnen wij niet voor je checken wanneer je contract zou aflopen. Mocht er nog iets onduidelijk voor je zijn dan hoor ik dit heel graag hoor Theodora! Voor nu wens ik je een hele fijne dag! Groetjes Joyce | Team Webcare Essent