OKE

ALLEEN WEET IK NIET HOE IK HET EINDOVERZICHT NAAR HYLLIE KAN STUREN. HET LUKT ME NIET,

Slecht

Ik ben niet tevreden met de gang van zaken. Mijn termijnbedrag wordt zonder overleg gewijzigd, ik wil daar over gebeld worden.

Overstap niet in orde

Ik weet het niet wat aan de hand is maar ik krijg nog steeds rekening van Energiedirect , juni en juli ,terwijl dat ik vanaf 1 mei bij jullie zit. Ik denk die overstap is niet goed gegaan

altijd al klant geweest

Na jaren klant geweest te zijn en een keer over gestapt geweest ,toch weer terug naar essent. Dank je .

Goed gegaan

Alles is netjes gegaan

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Niemand heeft mij verteld dat ik 450€ moet betalen om van budget eng.af te komen

Dit is wel baalen.

Goede overstap

Niks van gemerkt. Verliep soepel

Redelijk goed gegaan.

Ik had liever later overgestapt, na de zomerperiode. Nu moet ik veel bijbetalen en ik ben een beetje boos dat jullie de opzegboete van € 250,-- pas binnen 4 maanden terugbetalen. Dat komt voor ons nog even bovenop de flinke bijbetaling. Als ik dit geweten had, was ik niet overgestapt.

Heb spijt van mijn contract op 4 juni, afgesloten

Krijg de boete van €100,00 niet terug,die ik moet betalen van budget energie,die in augustus afliep.... Jammer,zo slecht klantvriendelijk

Uitstekende sales persoon bij BCC

Goede informatie, duidelijke uitleg en houdt de privacuregels goed in de gaten. Prettig persoon

• De wijze waarop het contact is verlopen

nieuw contract netjes en vlot geregeld

nieuw contract telefonisch afgesloten, voldoende info gekregen.

Prima geholpen, slechte nazorg

Heel goed geholpen met de overstap. Geeft een veilig gevoel dat jullie dit zelf regelen ipv een of ander tussenpersoon. Maar MijnEssent klapt er daarna uit en de overstapvergoeding kan ik niet terugvragen, ook al werd mij verteld dat dit "simpel" online geregeld kan worden. Jammer.

Ik voel me belazerd

Erin gelokt met belofte op €185 goedkoper uit. Wat voor garantie heb ik daarop? Op jullie website staat:€ 250 cashback bij ovrrstap naar jullie. Nou, dat is míj niet aangeboden!!!

Alles goed geregeld

Vriendelijke medewerkers.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Door spelfout in de naam en correctie daarvan nog al wat problemen.

Prettigge communicatie. Hinder van mail problemen bij Essent. Onduidelijkheid met openen Mijn Essent. Wachten op mail die niet komt. Bij opstellen van contract wordt termijnbedrag o.a.gebaseerd op verwachte jaarverbruik van gas en stroom. Na het afsluiten van het contract vind je deze gegevens nergens terug. Zou prettig zijn dat deze gegevens in het contract vermeld worden.

uitstekend!

goeie service klantenservice top!

***!

Ik heb er spijt van! Wat een manipulatie om een bedrag te beloven voor de komende 3 jaar en er later weer een hoger termijnbedrag vaststellen. Ook beloven dat jullie de boete van mijn vorige energieleverancier gaan betalen maar daar helemaal niet aan voldoen!!! *** bedrijf met alleen maar **********!!!!!

Doorgeven meterstanden

Het valt mij tegen dat het niet mogelijk is via MijnEssent of via de app de meterstanden door te geven. Graag zou ik periodiek mijn verbruik willen volgen tov de verwachting en het voorschotbedrag.

Alles is prima geregeld!

Online overgestapt, alles is helemaal prima verlopen. Ben blij weer terug te zijn bij essent!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb de beloofde 250€ als nieuwe klant nog niet ontvangen.

Graag uw welkoms belofte van 250€ nakomen.

Niet eerlijk!

Na een verkoper aan de deur kon ik bijna 40 euro per maand besparen. Hij had het berekend nadat hij mijn verbruik app zag van Vattenfall. Ik kan 67 euro per maand betalen. Nu ben ik 1 maand klant en zonder dat ik het weet is door essent mijn maandbedrag verhoogd naar 102 euro per maand en betaal ik hiermee meer dan mijn vorige leverancier. Kan ik weer terug? Wat is dit?

opgelegd

niet van toepassing

Vlot en goed

• De wijze waarop het contact is verlopen

Maandelijkse mail zeer overzichtelijk.

Zie boven

Willemsplein 4