De overstap naar Essent is tot dusver goed en zorgeloos verlopen, nu alleen nog mijn overstap vergoeding uitgekeerd krijgen en ik ben zeer tevreden.
Vriendelijke te woord gestaan en zeer duidelijke uitleg over mijn kontract. Ze namen hier ook de tijd voor.
Ineens heb ik essent als leverelancier. Ik woon alleen en weet van niets. Na een smsje van essent krijg ik ineens bericht van mijn huidige leverancier dat ze het jammer vinden dat ik weg ga. Maar ik wil helemaal niet weg. Heb ook nooit een mail van Essent ontvangen of iets. En daar zit je dan op vakantie. Essent bellen vanuit het buitenland. Dat gaat niet op het gewone nummer. Inloggen dan maar, maar ik heb natuurlijk mijn wachtwoord niet paraat. Nieuw wachtwoord aan vragen, lukt ook niet, moet ik een telefoonnummer bellen, maar dat lukt ook niet vanuit het buitenland. Lekker dan. Krijg ik na een mail aan mijn huidige leverancier een telefoon nummer van Essent, wat wel te bereiken is, zijn ze maar tot 17.00 uur te bereiken. Daar gaat mijn vakantie gevoel dan toch even van weg.
Hi Frank, Wat vervelend om te moeten lezen dat het alles niet zo soepel is verlopen, en jij onterecht bij ons bent aangemeld! Dit soort situaties zijn zeker niet aangenaam. Sorry hiervoor. Ik zie dat je vandaag telefonisch contact hebt gehad, en mijn collega een procedure heeft opgestart om de aanmelding als onterecht te laten beoordelen. Hopelijk zal hiermee het contract bij je oude leverancier zo snel mogelijk hersteld worden! Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Heel correct ,duidelijk en snel geregeld
Onze zoon is erg met het millieu bezig en heeft ons proberen te overtuigen dat die groene stroom beter was, maar we zijn weer terug bij essent bevalt ons toch beter je krijgt steeds wat mee info
Ik heb geen problemen gehad, alles is prima geregeld.
Eerlijk, duidelijk en zeer klant vriendelijk en altijd op de hoogte gehouden door Essent. Voor mij bestaat geen ander dan Essent.
Geen problemen ondervonden bij de overstap, deze is prima verlopen!
dat de service oke is en als je storing hebt je goed word geholpen gr POST
Met professioneel bedoel ik dat ze veel weten en goede tips geven om mij prijs bewuster te maken. Vriendelijk, beleefd en behulpzaam vind ik op mijn leeftijd zeer belangrijk.
Het overzicht van het verbruik van de laatste jaren is niet voorhanden dit alles begint weer opnieuw, jammer.
wanneer krijg ik mijn cadeau ben pas bij essent gegaan
zoals gezegd er wordt geluisterd en dan naar oplossing gekeken niet andersom
Nvt
Prima.
Top geen opmerkingen
Maandelijkse verbruiks opgave Jaarlijks overzicht Dat is weten waar je aan toe bent!
betrouwbare lenergieleverancier
Prima.
Al jaren klant
Nooit geen klachten altijd op tijd bericht als er veranderingen zijn
Snelle en goede afhandeling.
Fijn om te horen dat het goed is gegaan! Op naar een goede samenwerking. Groetjes, Puck || Team Webcare
Zojuist viel er een brief op de deurmat met als onderwerp: Aankondiging beëindiging leverovereenkomst. Meteen de telefoon gepakt wat dit is. Daar kreeg ik vrouw genaamd Scarlet aan de telefoon. Ze staat mij bijna arrogant te woord en is niet beleefd. De reden volgens deze Scarlet is dat ik niet heb gereageerd op e-mails met hierin herinneringen en aanmaningen. Het e-mail adres dat Scarlet voor las is al jaren niet meer in gebruik. Ik vraag dan ook waarom ze niet meteen mij een brief hebben gestuurd, maar dit pas doen als ze de overeenkomst willen beëindigen. Het schijnt zo te zijn dat er een vinkje bij communicatie per e-mail aanstond en niet bij poststukken. Dit meteen laten aanpassen. Helaas moet ik dus wel 40 Euro incasso betalen en 350 euro waarborg. Het is echt schandalig en niet klantvriendelijk, past dus prima want mevrouwtje Scarlet is dit ook niet. Dus pas goed op mensen dat je niet standaard op communicatie e-mail wordt ingesteld, als je dus denkt post te ontvangen.
Hoi Robert, Wat jammer om dit te lezen! Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om dit uitgebreide bericht te schrijven. Ik kan me voorstellen dat dit een flinke tegenvaller is! :( Wij hebben naast de herinneringsmails ook meerdere malen proberen te bellen en smsjes verstuurd naar het telefoonnummer wat bij ons bekend is, dit omdat we deze situatie natuurlijk net zo graag willen voorkomen als jij. Helaas zijn we nu te ver in het proces en kan ik hierin niets meer voor je betekenen, sorry Robert! Mocht er nog wat zijn, of iets is je niet duidelijk kun je altijd contact met ons opnemen via: 0900-1550, of doormiddel van een privé bericht via Facebook of Twitter. Groetjes, Floor | Webcare Essent
Klantenservice is altijd attent en bereid je vragen te beantwoorden. Je kunt er altijd op wachten
Wat fijn om te horen! We helpen graag. :) Groetjes, Puck || Team Webcare