Weinig of geen contact mogelijk

Ik ben omlangs overgestapt naar Essent waarbij mij werd verzekerd dat ik minder zou gaan betalen dan bij mijn vorige leverancier. Ik heb echter geen enkel inzicht in mijn huidige situtie omdat Essent niet in staat is om mijn slimme meter uit te lezen en dit gebrek eenvoudig afdoet met Oeps. Naar mijn mening,zeer klantonvriendelijk.

Prima geregeld

Het was zeer gemakkelijk en snel om de overstap te maken

Altijd goed

Mijn ervaring met Essent was en is uitstekend. Goede service, goed bereikbaar. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden bij veranderingen. Ga zo door Essent

Probleemloos

De overstap ging bijna ongemerkt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer tevreden over de handhaving van de contracten!

Ondanks de sterke stijging van de gasprijzen, ben ik blij te horen dat de contractverplichtingen door blijven lopen. Na alle onrust die hierover is ontstaan geeft dat jullie cliënten zekerheid. Dank daarvoor!

Zéér tevreden over ESSENT

Al die veranderingen, daar hou ik niet van.I Ik ben en blijf een trouwe klant. Met een vast contract van 5 jaren, GAS en GROENE STROOM ZEKER ALTIJD DAL tarief, heel erg blij daarmee. Voorlopig nog tot 01-07-23. Met vriendelijke groet. Cor Juinen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Correct bedrijf, goede mederwerkers, Essent staat altijd voor mij klaar.

Mijn ervaring met Essent is goed, medewerkers staan altijd klaar om een antwoord op mijn vraag te geven. Gelukkig heb ik een vast contract vanaf ( 2005 ) het begin dat ik Essent klant ben. Nu dat de prijzen explosief omhoog zijn gegaan, zit ik nog goed met mijn contract. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren wanneer mijn contract afloopt volgend jaar! Nieuwe site duurt steeds lang om de volgende pagina te krijgen, maar is compleet.

Uitstekende energie leverancier.

Nog nooit een andere leverancier gehad , wel kijk ik ieder jaar ook naar andere leveranciers , mijn conclusie ik blijf waar ik ben , misschien niet de allergoedkoopste maar ben zeer tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Voor ons is dit de 2 de keer een 3jarig contract bij Essent. Het afsluiten ging gewoon ,prima en snel. Geen enkel probleem ondervonden. En goed te volgen en uitleg van ons gebruik. ( Het afsluiten de eerste keer ging in MediaMarkt bij een kraam, kreeg meteen tegoed bon die ik kreeg bij afsluiten en deze meteen bij mijn aankoop van een apparaatje. ) H.gr. P.J. S.

Eerlijk en betrouwbaar

Altijd klant geweest van Essent toen naar een ander energiebedrijf Met verkooptechniek, om vervolgens weer heel snel terug te keren naar Essent. Nu een 5-jarig contract. Ik zit goed!!

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden met het contract wordt steeds gebeld door de concurrent om over te stappen maar zeg steeds laat me met rust heb een goed contract bij Essent

• De wijze waarop het contact is verlopen

overgang vlekkeloos verlopen gewoonweg goed

alles is gegaan zoals beloofd enkele vragen netjes en snel afgehandeld door klantenservice ben erg tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Gewoon geen enkel probleem!!

Gewoon geen enkel probleem.Wie wil dit nou niet?

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

super geholpen

nooit geen klachten hopelijk ook in de toekomst

• De wijze waarop het contact is verlopen

Keurig geholpen door een zeer vriendelijke en attente verkoper die me wist te overtuigen.

Ben over het algemeen nooit zo enthousiast over verkopers aan de deur of per telefoon en zoek normaliter zelf informatie op. Dit keer was dat anders, de jongeman gaf, op een zeer vriendelijke en simpele manier, duidelijke informatie.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Essent is goed...Volta Limburg moet je buiten de deur houden...alleen maar ellende

Essent is goed, fijne klantenservice en denkt met je mee. Alleen wanneer je via Essent zonnepanelen besteld via Volta Solar maak je de grootste fout van je leven. Volta Limburg een bedrijf dat je nooit over je drempel moet laten komen, slechte service, luisteren niet naar je, veroorzaakten grote schade bij het aanleggen van de zonnepanelen en geven daarna niet thuis. 50.000 liter water in de kruipruimte en ze beweren nog dat je dan geen gevolgschade kan hebben ... Dus...Pas op...GA NOOIT IN ZEE MET VOLTA LIMBURG, WANT DAN IS ER ALLEEN MAAR ELLENDE.Klanternservice Essent probeerde te helpen...maar VOLTA LIMBURG HET SLECHTSTE BEDRIJF TER WERELD GAF NIET THUIS!!!!!!!!!!

In 1 woord geweldig!!

Overstap was zo geregeld en ook heel fijn dat ik via de mail op de hoogte wordt gehouden! Ik ben heel tevreden over Essent!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het ging heel makkelijk jullieregelden de overstap en ik krijg ook nog eens een nieuwe Samsung. dus bedankt

Heel erg fijn

Klant vriendelijk en ik wordt middels mail op de hoogte gehouden van veranderingen

• De wijze waarop het contact is verlopen

een medewerker van u deelde mij mee dat ik bij overstap maar 68 euro hoefde te betalen. Echter nu mo

ik voel mij ******en, ook omdat ik spouwmuur en vloerisolatie heb laten aanbrengen.

Je wordt keurig behandeld

Heel netjes en allert

Zeer positief

Een super voordelige en klantvriendelijke energieleverancier…..blij ik ik erbij ben !!!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik word altijd correct geholpen !

HEB GEEN PROBLEMEN 1

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima-helder en duidelijk inzicht !!!

We zijn al bijna 40 jaar klant van Essent. Nooit geen problemen mee gehad. In de loop van de jaren hebben ze zich hartstikke goed ontwikkeld en meer gebruik gemaakt van computerprogramma's zodat de klant zelfs dagelijks inzicht heeft in zijn gebruik. Ook bij aflopen van je contract wordt je voortijdig goed geinformeerd naar de mogelijkheden. En.... Essent doet niet alleen wat voor nieuwe klanten, maar ook voor de vaste klant, wat ik erg wardeer. Kortom: Helder-duidelijk en dagelijks inzicht -maandelijkse opgave van verbruik. Wij zijn tevreden klanten !

Fantastisch

Na alle leveranciers die wij hebben gehad zijn wij uitermate tevreden met Essent, waarom...? Betrouwbaar wat heel belangrijk is Je weet waar je aan toe bent Duidelijkheid in communicatie & contact Je krijgt zo nu en dan een kadootje Kortom ik zeg... Essent is prima...

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch