Overstap werd door Essent geregeld Minder blij was ik met de boete van mijn vorige energie leverancier (200 euro) Essent zou dit vergoeden is mij verteld
Ahh wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent! Bedankt voor de dikke tien! :) Ik zie dat het ook is gelukt met de compensatie opzegvergoeding van je vorige leverancier. Super! Mocht er nog iets zijn, neem gerust contact met ons op via [email protected] Groetjes, Maaike | Webcare Essent
goede service en zeer tevreden
Ah super! Bedankt :)
Danlzij de consumentenbond en Essent prima verlopen!
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de dikke tien!
Het zal niet zoveel uitmaken waar je zit.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons! :)
Fijn dat er meegedacht wordt met de klant.
Mooi compliment! Bedankt voor de review!
Reeds jaren klant Heb met andere aanbieders wel eens vergeleken. Gebeld met Essent. Besloten te blijven. rede zie ook boven
Ah super! Fijn om te lezen dat je klant blijft bij ons! :)
Over het geheel genomen een positieve ervaring!
Mooi compliment! Bedankt voor de dikke tien!
restitutie overstapboete duurt 4 maanden. Waarom?
Ah wat fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen! Het duurt tot 4 maanden. Dit komt door de verwerkingstijd van de interne afdeling. Geen zorgen, je ontvangt het zo snel mogelijk. Groetjes, Maaike | Webcare Essent
ik ben altijd correct behandeld
Super om te lezen! Bedankt voor het mooie cijfer!
Worden goed op de hoogte gehouden, wij zijn een ouder echtpaar en kunnen alles niet zo goed en snel meer bijhouden, dat doen jullie al jaren voor ons
Ah wat fijn! Mooi compliment. Bedankt voor de mooie review!
ik heb nog een vraagje : Ik heb ook nog een contract lopen bij vattenfal, wat ingaat in april 2022, zeggen jullie dit contract wel op s.v.p ? graag een bevestiging hiervan. gr. henk de boer
Hey, Bedankt voor de mooie review! Als je nog ergens anders een contract hebt afgesloten voor in de toekomst, dien je deze zelf te annuleren. Dit omdat anders het contract bij ons gaat stoppen per april 2022. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur gerust een berichtje naar [email protected] Groetjes, Maaike | Webcare Essent
Energie Direct heeft zwaar teleurgesteld en daarom zijn wij overgestapt naar Essent. Essent heeft perfect geregeld om de overstap goed te laten verlopen en gelukkig stabiliteit in de energielevering.
Wat super fijn om te horen dat je overstap goed is verlopen Marcelle. Welkom!
Gewoon goed en geen gezeur
Heel fijn om te horen Aljan!😄
I was offered a contract and according them I did not reject this. I never used their energy but still had to pay €400. There was no room for discussion and they acted as they were the victim. Once the contract was signed there was no room for discussion, they only wanted money. I disrespect Essent's policy, a horrible company.
Hi Michael, I'm so sorry to hear this! I just tried to call you but got no answer. If you still need any help please call us at 0900-1550 or e-mail us at [email protected]. I would love to help. Kind regards, Dominique | Webcare Essent
Maandelijks overzicht
Bedankt voor je positieve review Femmy! :)
Tot nu toe alles naar wens.
Bedankt voor je dikke 10 Henk!😄
Pas op 21 okt. kreeg ik bevestiging van de overstap die per 2 okt. inging. Oxxio stuurde de eindafrekening op 5 okt. Essent incasseerde het 1e termijnbedrag op 19 okt. Bij Oxxio staat opnieuw een voorspelde incasso gepland voor 25 okt. Hopelijk gaat deze niet door. Waarschijnlijk meldt ING dit. Zonodig kan ik het terugboeken. De incassodag heb liever op de 22e of 23e.
Hi Frans, Sinds 2 oktober ben je klant bij Essent. Welkom!😊 Het is natuurlijk niet de bedoeling dat Oxxio nog een termijnbedrag voor het verbruik vanaf 2 oktober in rekening brengt. Uiteraard kan je nog wel een eindafrekening van ze krijgen. Als je hierover nog vragen hebt kan je dit het beste bij Oxxio zelf navragen. Ik zie dat de betaaldatum inmiddels is gewijzigd. Fijn dat dat is gelukt! Als ik nog iets anders voor je kan betekenen dan kan je altijd contact opnemen via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Mijn ervaring is zeer goed. Tot op heden gaat het allemaal soepel. Maar nu heb ik gehoord dat Essent eind van het jaar overgaat in Van de Bron?? Wat voor gevolgen heeft dat voor mij?? Ik heb nu een service contract voor 5 jaar bij Essent. Ik hoor graag uw antwoord. Vriendelijke groet, -K. Hortensius-Schenk- klantnr. 172435531
Heel fijn u even telefonisch te hebben gesproken! Ik ben blij dat alles nu duidelijk is. Essent wordt niet overgenomen door Vandebron en u blijft gelukkig gewoon klant bij Essent. Als ik u in de toekomst nog ergens mee kan helpen dan kunt u altijd contact opnemen via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Ik ben zeer tevreden bij essent
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent! :)
Ik ben overgestapt voor de service en die heb ik niet gehad Essent zou bekend staan voor de service en de bereikbaarheid zowel telefonisch en met de email Helaas is niets minder waar het is een fabel
Ik was 6 jaar klant bij essent. Ik had een betalingsachterstand waar ik niet van op de hoogte was. Door een of andere was afschrijving mislukt. 6 jaar ging het goed, wordt niet gebeld of een brief gestuurd. Een mail en sms naar oude contact gegevens waren gestuurd. €45 aanmaningskosten voor iets wat toch recht getrokken wordt met een eindafrekening. Medewerker kon me niet helpen en ging zonder enig wil van klantbehoud op mijn verzoek contract beëindigen. Nu zit ik met hogere energie kosten.
Hi Önder, Helaas heb je zelf je contract bij ons opgezegd en pas na afmelding contact opgenomen om de afmelding te annuleren. Het is dan niet meer mogelijk om met terugwerkende kracht hetzelfde contract te krijgen. Uiteraard kunnen wij je wel opnieuw aanmelden met een nieuw contract en de op dit moment geldende tarieven. Als ik je hiermee kan helpen dan kan je contact opnemen via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Ben een jaar weggeweest bij Essent dat was voor mij lang genoeg ik dacht zo snel weer terug naar Essent gelukkig weer een tevreden klant Essent ga zo door
Welkom terug Joop. Super fijn om te horen dat je weer terug bent!😄
****
Hi Ahmed, Wat jammer om te horen! Ik heb je zojuist gebeld op het telefoonnummer bij ons bekend, maar ik kreeg geen gehoor. Als ons team je nog ergens mee kan helpen dan kan je contact opnemen via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Alleen de overstapdatum wijzigen kon niet telefonisch. Toen ik later kon inloggen heb ik dit digitaal gedaan. Dit ging verder zonder problemen.
Fijn dat alles is gelukt Rob!👍
Zeer soepel.
Fijn om te horen Ans!😄