Na 45 jaar Essent tot op heden altijd tevreden nog nooit problemen gehad
Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent geweest, laten we dit vooral zo houden. Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn. Groetjes Laura, webcare Essent
We zijn jaren klant geweest maar toch een jaar gewisseld. Na benadering in April zijn we terug gegaan. Prima zo.
Een keertje wisselen kan geen kwaad toch :) Fijn dat je weer terug bent!
Goede ervaringen, klantvriendelijk en hanteert acceptabele tarieven in verhouding met andere leveranciers. Essent is zonder meer aan te bevelen
Bedankt voor de mooie review! Top dat je goede ervaringen met ons hebt gehad. :D
hoe krijg ik mijn boete terug ? ik was bij energiedirect.
Hoihoi, Goede vraag! Je kunt de compensatie van de opzegboete aanvragen doormiddel van een mail te sturen naar: [email protected], inclusief bijgevoegd de eindafrekening van jouw vorige leverancier waar de opzegboete op vermeld staat. Gaat dit lukken zo? Groetjes, Floor | Team Webcare
Zonder problemen verlopen!
Fijn om te horen!! :D
Via de website alles makkelijk kunnen invullen en direct geregeld. De overstap werd door essent zonder enige problemen geregeld.
Fijn om te horen Ellis, bedankt voor jouw mooie review! :)
Leuk welkomstkado
Wat leuk om te lezen Elly, bedankt! Veel plezier met jouw welkomstcadeau. :)
probleemloos overgestapt
Fijn om te horen! Bedankt voor jouw leuke review!
De bevestigingsbrief liet even op zich wachten, aantal keren contact over geweest maar is uiteindelijk goed opgelost door jullie. Zeer tevreden over de overstap.
Kijk, fijn om te lezen dat het vanuit onze kant naar tevredenheid is opgelost Jos! :) Bedankt voor je fijne review.
Prima geholpen en gelijk mail ter bevestiging
Fijn om te horen René! ;)
Alles goed verlopen bij de overschrijving.
Top! Bedankt voor je review Jac.
prima geregeld
Fijn om te horen Herman!
Vlotte overstap naar groene energie voor een scherpe prijs.
Fijn om te horen Herman, dankjewel voor de mooie review!
ik ben bij bcc lid geworden
Fijn om te lezen dat je tevreden bent. :D
Verder geen probleem met over stappen naarEssend was voorheen ook al klant
Fijn om te horen dat de overstap soepel verliep! :) Welkom terug.
Zo als voor gaande jaren prima
Bedankt voor je review Wim! :)
Gewoon goed en duidelijk
Kijk, dat is fijn! :D Dankjewel Mart.
Het overstappen naar jullie is soepel verlopen. Goed op de hoogte gehouden dmv mailtjes, duidelijke info
Fijn om te horen dat de overstap soepel verlopen is Franny, van harte welkom bij Essent! <3
Vondt het lang duren
Wat vond je precies lang duren Franny? Het is in verband met de tariefstijgingen even flink druk geweest, gelukkig is dit momenteel al een stuk beter en kunnen we jullie sneller te woord staan. :)
Strak geregeld plan van aanpak en uitvoering
Fijn om te horen dat alles goed geregeld is Jan! Dankjewel voor je mooie review.
Toen ik het aanvroeg voor de diensten voor onze nieuwe huis is alles heel snel geregeld ben vriendelijk behandeld en ook heel erg duidelijk en voiral eerlijk behandeld
Wat enorm fijn om te lezen! Duidelijk en eerlijk, super mooie complimenten. Dankjewel. Hopelijk voel je je al helemaal thuis in jouw nieuwe paleisje, veel geluk! :) Groetjes, Floor | Webcare Essent.
ben zeer tevreden over alles van essent
Mooi compliment Theo! Dank. :D
zo geregeld
Dankjewel Hanny!
Alles heel snel geregeld. En het afmelden bij mijn vorige leverancier hebben jullie ook gedaan
Bedankt voor je review Kimberley, welkom! :D
Goed aanbod in huidige onzekere tijd. Goed geregeld qua contract.
Fijn om te horen dat je tevreden bent Ivar, daar doen we het voor. ;)