Medewerkers hebben nergens begrip van, kleinste zaken uren in de wachtrij en steeds maar doorverbinden. Geen respect of medeleven als je aangeeft dat je niet tevreden bent! 20 minuten moeten wachten tot diegene die over het fout in mijn contract ging eindelijk de telefoon opnam en vervolgens horen dat er een storing is. Storing heb ik begrip voor maar als je vraagt of ze het probleem eens konden uitzoeken en vervolgens me met antwoorden zouden kunnen terug bellen is dat te veel gevraagd. Medewerker super asociaal en geen respect. Nooit meer bij essent een contract afsluiten.
Hi, goedemiddag! Wat jammer om te horen dat je het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt en dat er geen recept wordt getoond. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Mijn oprechte excuses hiervoor! Ik heb je zojuist gebeld op het nummer dat bij ons bekend is. Helaas kreeg ik geen gehoor. Uiteraard help ik je wel heel graag verder als je probleem nog niet is verholpen! Je kan contact opnemen via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Team Webcare
Nooit klachten ondervonden
Fijn om te horen! :)
Overstap naar Essent ging ok maar ik krijg wel een overstap boete van 125 euro van mijn vorige energie leveraar kan ik dit nog verhalen bij jullie ?? Groetjes Frans Zimmerman.
Hi Frans, Dat kan zeker!😊 Je kan de eindafrekening inclusief opzegboete van je oude leverancier doorsturen naar [email protected]. Binnen 14 werkdagen krijg je dan reactie over de afhandeling van je aanvraag. Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Afspraak nagekomen en geregeld zonder dat ik mij er mee bezig hoefde te houden.
Wat fijn om te horen Henriette. Bedankt voor je positieve review!😊
Na telefonisch contact een aanbieding voor energielevering ontvangen. Snel hierna opdracht gegeven waarna Essent dit verder heeft geregeld.
Welkom bij Essent Frans! Fijn dat de aanmelding zo soepel is verlopen.
Snel en vriendelijk
Bedankt voor je dikke 10 Ernst!😊
Goed. Je kan je meterstanden door geven per mail. Ik ben van huis uit al opgevoed door essent en mijn kids ook weer die op zich zelf wonen. Iedereen zegt je moet ieder jaar een nieuwe energie bedrijf nemen dan krijg je een kado. Dat klopt wel, maar ik ben ouderwets en blijf met alles altijd bij dezelfde. Maar 1 min punt van essent als de vaste klanten eens af en toe één kadootje zouden krijgen is niet verkeerd en dan bedoel ik geen contract aanpassen of wat. Gewoon één kado, daar word toch Iedereen blij van. En dat hebben VASTE KLANTEN wel eens VERDIEND ze zijn ook LOYAAL aan ESSENT. Dat zou wel mogen gewoon spontaan. Ik heb 2 dochters die van huis uit ook essent hebben, maar ik wist NIET dat als IK ze zou hebben opgegeven dat ik dan één kado bon van bol.com zou hebben gekregen. Heb erna voor gebeld.....tja en dan is t natuurlijk.....jammer maar dat kan nu niet meer. Daar zou essent iets coulanter in mogen en kunnen zijn. En af en toe al is het met kerst ieder jaar één te goed bon van what ever ook bol.com om maar iets te noemen is toch een leuk bedankje aan jullie vaste klanten. En geloof me daar worden mensen blij van en zullen dat ook rond vertellen. Dus eigenlijk met kleine vissen grote vissen vangen en die ook nog eens blijven alleen al omdat kerstkaartje. Net zoals als je van contract veranderd dat je bij BCC korting krijgt op één artikel. Mijn dochter was er zooooo blij mee want toen kon ze haar miele stofzuiger kopen. IK HOOP DAT U DIT BEGRIJPT WAT IK U DUIDELIJK WIL MAKEN. Want er zijn niet ZOVEEL klanten die zo standvastig zijn als ik en mijn kids. En zeker in deze tijd geachte ESSENT zou ik zeggen doe jullie jullie je VOORDEEL ERMEE.
Hi Hennie, Wat ontzettend fijn om te horen dat jij en je kinderen zo loyaal zijn aan Essent. Dit moet zeker beloond worden! Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij Thuisvoordeel. Thuisvoordeel is een loyaliteitsprogramma waarbij je 5-10% korting op je stroomtarief krijgt én daarnaast krijg je een aantal keer per jaar een leuk cadeautje. Ik zie dat dit programma al aanstaat voor je. Jij hebt de maximale korting van 10% op je stroomtarief en dit wordt verrekend op de jaarrekeningen. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden over de cadeautjes. Mocht ik je toch nog ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact op via 0900-1550 of via [email protected]. Ik help je graag verder! Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Benaderd aan de deur, hoewel dat niet echt gewenst is was contact goed en snel en vakkundig geholpen.
Fijn om te horen Jurgen!
Mijn abonnement zou aansluitend op afloop van mijn oude abonnement in gaan. Helaas is deze 4 maanden eerder ingegaan. Daardoor moest ik een boete betalen en krijg ik eerder een hogere energierekening. Ook is het maandbedrag hoger dan afgesproken. Dus niet te tevreden over de overstap.
Hoi Arjan, Oei dat klinkt niet fijn! Ik kijk graag met je mee naar wat er precies is gebeurt. Graag ga ik op zoek naar een oplossing. Zou je mij een privé bericht willen sturen via Facebook, of een mail via: [email protected]? Ik zie jouw bericht of e-mail graag tegemoet. Groetjes, Floor | Team Webcare
Hi, goedemiddag! Als je nog ergens hulp bij nodig hebt dan staan wij voor je klaar om je te helpen! :) Je kan ons bereiken via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Team Webcare
klopt inderdaad dit adres verkeerd is dr. kuyperstraat 6 6823ed mijn adres is reigerstraat 6 6823eb klantno:0172509063
Hi, goedemiddag! Ik zie dat wij inmiddels op het juiste adres leveren en dat alles geregeld is. Als ik u verder nog ergens mee kan helpen, dan kunt u ons bereiken via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Team Webcare
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Bedankt voor je compliment Melanie. Daar zijn wij blij mee!😊
Prima geregeld
Fijn om te horen Peter! :)
We hebben een vast contract en worden goed geïnformeerd over prijs en verbruik en isolatiemogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden over Essent.
Wat super fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd en dat je erg tevreden bent met Essent!😊
Ging soepel
Gelukkig heb je de overstap goed ervaren. Welkom bij Essent! :)
Wij zijn tevreden over Essent
Bedankt voor je dikke 10! Fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent.
Vriendelijke man
Fijn om te horen Antonia! :)
afgelopen periode "uitstapje" gemaakt. slecht bevallen. had jullie service en respect in mijn hoofd maar dat werkt niet bij een ander. dus blijk dat ik terug ben.
Wij zijn ook blij dat jij weer terug bent Jan! 😊
Ik was zo overgestapt en alles is erg goed geregeld
Welkom bij Essent Noel! Fijn dat alles goed is geregeld! :)
Altijd goede service op elk vlak! Waarvoor grote dank!
Bedankt voor je mooie 10 Johanna. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!✨
Alles goed geregeld van myn overstap terug naar jullie
Welkom terug Gerrie! :)
Ik heb goede ervaring met de medewerkers van Essent. Ze zijn heel deskundig. Dat is wel heel fijn om te onderhandelen. Dank je wel!
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten Theresia. Fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren!
vlot geregeld en een goede service en als ik bel word alles bekeken wat je moet doen
Wat fijn om te horen dat je de overstap goed hebt ervaren. Welkom bij Essent!😊
Overgang is soepel verlopen en alles precies zoals afgesproken
Bedankt voor je dikke 10 John. Welkom bij Essent!
Heel fijn om te horen! Als je toch eens onze hulp nodig hebt neem dan gerust contact met ons op.