Door het abusievelijk afsluiten van een dubbel contract, bij zowel Essent als bij Budget energie, zonder overigens van het nieuwe budget Energie contract gebruik te hebben gemaakt, nu een boete in hun jaarrekening van maar liefst €250,00. Deze boete zou nergens meer door mij zijn te verhalen? Niet blij mee met deze gang van zaken. Een verzoek tot coulance bij Budget energie werd tot nu toe nog niet beantwoord.
Ahh wat jammer om te lezen dat je twee contracten had afgesloten en buiten de bedenktijd één hebt moeten annuleren (neem ik aan).. Ben benieuwd wat de reactie vanuit Budget Energie is. Ik zie dat je wel al contact met ons hebt gehad hierover in oktober. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar; [email protected] Groetjes, Maaike | Webcare Essent
Essent eerlijk is dat je je geld terug krijgt als je teveel hebt betaald !
Wat een mooie review Henderika. Dit waarderen we enorm! :D
Prima ervaring met zeer vriendelijke medewerkster.
Top om te zien dat je zo'n goede ervaring met ons hebt. Laten we dat ook zo houden. Dankjewel hiervoor! :)
Informatie en communicatie zeer goed!
Wauwie, daar zijn we super blij mee Sjaak! Heel erg bedankt :D
Alles naar wens afgehandeld
Geweldig! Dankjewel voor je review :) Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Duidelijke uitleg en alles keurig volgens afspraak verlopen, soepel en netjes! Heel tevreden! dank u wel!
Wauw, wat een mooie review! Super om te zien dat je zo tevreden bent :) Groetjes Nathalie || Webcare Essent
probleem loos en gladjes.
Heel erg bedankt voor je mooie review Ruud! :D
Door de zonnepanelen bespaar ik elke maand
Kijk, jij bent goed bezig Gina! Helemaal top en bedankt voor je mooie review :D Groetjes Nathalie || Webcare Essent
goede service/duidelijk en concreet
Dankjewel Jan! Wij zijn enorm blij met jouw mooie review :)
Tot 1 JULI j.l tentallen jaren klant bij Essent . Ik had beter informatie en een beter aanbieding verwacht . Daarnaast ik vond het moeilijk en frustrerend om in te loggen .
Bedankt voor je feedback Lawrence. Jammer dat je dit zo hebt ervaren. Als ik iets voor je kan doen, laat het ons dan weten via 0900-1550 of [email protected] Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Goede leverancier met een perfecte app.
Hier worden we vrolijk van Martin. Super bedankt voor je mooie review!
Snel goed
Super bedankt voor je mooie review Ad! Dit waarderen we enorm :)
Ik ben al jaren klant bij Essent en hiervoor nooit problemen gehad. Totdat er een misverstand is ontstaan met mijn contract en ik meerdere malen heb moeten bellen met de klantenservice. Zij zijn heel goed bereikbaar en staan je altijd (niet altijd even behulpzaam) te woord en geen robot of antwoordapparaat. Ik ben voornamelijk heel erg tevreden met de hulp van Petra O-A. Zij begreep meteen waar het mis was gegaan en heeft er alles aan gedaan om het probleem op te lossen. Ik werd zelfs door haar teruggebeld met een terugkoppeling. Dit was klantenservice eerste klasse, ik was al van plan om over te stappen naar een andere leverancier maar dankzij haar professionaliteit en bereidheid om te luisteren en met een oplossing te komen wil ik nog jaren klant blijven. Top service!
Wauw, wat een mooi verhaal! Wij worden hier erg blij van. Bedankt voor de uitgebreide, positieve review en natuurlijk de dikke tien! :)
Ik ben weer blij om biij essent terug te zijn..ik zat bij de omstreden energie Enstroga..met hun contract breuk...dat wes echt ddor de aanbeveling van Esyswiswits blijf daar bij weg...dat zijn onvriendelijke mensen ..
Wat leuk om te lezen dat je blij bent om weer bij ons terug te zijn! Bedankt voor de mooie review!
Zie hierboven, uitmuntend
Super! Bedankt voor de mooie review.
Alles is heel vlotjes gegaan. Ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe alles gaat tijdens de overgang. TOP!!
Wauw, super om te lezen! Bedankt :)
Zie email verkeer
Hi Joyce, Ik zie dat de aanmelding bij je vorige leverancier inmiddels is hersteld. Fijn dat alles alsnog is geregeld! Als ik je nog ergens mee kan helpen dan kan je altijd contact opnemen via 0900-1550 of via [email protected]. Groetjes, Dominique | Team Webcare
Jammer dat de boete van mijn vorige leverancier niet onderling wordt verrekend. Nu moet ik allerlei capriolen uithalen om dit te declareren bij Essent
Fijn om te lezen dat de overstap vlekkeloos is verlopen! Klopt, je dient de aanvraag wel zelf in te dienen voor de compensatie opzegvergoeding. Wij hebben namelijk geen toegang tot jouw gegevens en facturen bij de voorgaande leverancier i.v.m. privacy redenen. Is het gelukt met de aanvraag? Zo niet, stuur dan de volledige eindafrekening van je vorige leverancier waar de opzegvergoeding opstaat naar; [email protected] Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mail naar; [email protected] Groetjes Maaike | Webcare Essent
Recent overgestapt naar Essent , eerste automatische incasso liep uitvoeren klauwen, Inloggen ging prima op Mijn Essent, maar dan : Facturen: niet beschikbaar ( terwijl er al 1 automatische incasso openstaande wil betalen… kan ik niet) Totaal geen inzicht op niets op de app, Telefonisch contact gehad: en werd mij duidelijk gemaakt dat er sprake was van een storing, betaal link ontvangen via e-mail… was al over de tijd (verlopen) terwijl zelfde moment wilde gebruik van maken om te betalen. Nogmaals gebeld; Meneer, ik ga dit direct uitzoeken door een onderzoek te activeren en dat kan tot twee weken duren. Nou, ik wachtte en na 10 dagen hoor ik niks. Dan maar even bellen, en ja hoor, NIETS IS GEDAAN! Medewerker had NIETS genoteerd over mijn gesprek en of enig actie genomen, Essent ziet alleen mijn openstaande rekening… tussendoor is al €20 extra kosten bijgekomen en dan begon ik chatten met Essent, heb betaald en heb geen zin in! Ik zie het wel hoe het afloopt met Essent, Mijn eerste ervaring, begon al slecht. Nee! Ik hoef geen feedback van Essent op mijn meningen , instead of replying… do better service what we pay for. Sinds ik recent bij Essent ben kan nu nog niet zeggen wel of niet aan te raden is. Mvg
Goedemiddag, Dit is wel een hele vervelende, eerste ervaring! Toch bedankt dat je deze deelt met ons. Ik hoop dan ook zeker dat dit niet vaker gaat gebeuren. Mocht je nog vragen hebben neem dan zeker even contact met ons op. Dat kan via telefoon, e-mail en onze Social Media kanalen. Groetjes, Laura I Webcare Essent
supertevreden
Wauw, bedankt voor de dikke tien! :)
priema geregeld.
Hoi Rob, Fijn om te horen dat alles prima geregeld is, laten we dit vooral zo houden! Mocht je toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Alles zeer goed geregeld
Dat fijn om te horen, Martien! Dankjewel voor dit mooie :) Groetjes Laura, Webcare Essent
Van alle ene er goed leveranciers heeft Essent wel de slechtste verbruiksmanager. Inzicht gaat niet diep genoeg en staat deze eerste maand veel in stroming. Dan staat er wel bij bel uw netbeheerder, maar waar ook hadden we dit nooit bij Nuon/vatten al, Oxxio of Eneco?? Voor de rest geen klachten, maar die verbruiksmanager app mag toch echt even afkijken bij de concurrentie ;)
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de verbruiksmanager niet optimaal werkt ;( We hebben inderdaad een aantal storingen gehad waardoor het daginzicht later beschikbaar kwam. Mijn collega's zijn continu bezig met het verbeteren van de app dus alle feedback wordt daar ook in meegenomen. Mocht je nog vragen hebben, of problemen blijven houden met de verbruiksmanager, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura I Webcare Essent
Beloofd dat ik binnen 2 weken iets zou horen; nou, niets
Hi Willem, Je mag de eindafrekening inclusief opzegboete van je oude leverancier doorsturen naar [email protected]. Je krijgt dan binnen 14 werkdagen reactie over de afhandeling van je aanvraag. Wij hebben je hier op 25-10-2021 al een mail over gestuurd, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Ik zie de eindafrekening graag tegemoet, zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen afhandelen voor je. Groetjes, Dominique | Team Webcare
Bij het afsluiten van het 3-jarige contract heb ik duidelijk aangegeven dat wanneer ik zou verhuizen, het contract overgenomen zou moeten worden door mijn huisgenoot. Nu twee jaar later heb ik opgezegd en moet ik € 100,- boete betalen omdat ik het contract wil beëindigen. Overzetten op een andere naam kan ineens niet meer.
Beste Lara, Dankjewel voor je review. Een contract staat altijd op naam en is niet overdraagbaar, dit is altijd zo geweest. Ik vind het dan ook jammer om te horen dat dit anders is verteld. Een huisgenoot dient dan namelijk een nieuw contract af te sluiten maar dit houdt wel in dat je een opzegvergoeding krijgt ;( Mocht je hier nog meer vragen over hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen via 0900 - 1550 (gebruikelijke belkosten) [email protected] of onze Social media kanalen. Groetjes, Laura I webcare Essent