betrouwbaar en goed
Bedankt :)
Betrouwbaarheid
Thanks!
Door agressieve verkooptechnieken van vergelijkingssites misleid en vervolgens ging een na ander mis. Medewerkers van Essent hebben mij aangehoord, begrepen en een oplossing gezocht. Heel erg blij mee en ik ga nooit meer weg bij Essent.
Wat fijn om te horen dat je ervaring met onze klantenservice goed is verlopen, Marjan. Mijn excuses voor de valse start.. we gaan er in de toekomst samen nog heel wat mooie jaren van maken :D Groetjes Tessa | Webcare Essent
In alle jaren dat wij "gebruiker" zijn bij Essent, geen enkele klacht of bedenking gehad!
Fijn om te horen, Ad :) Alvast fijne feestdagen gewenst!
Wij roepen al jaren we gaan nooit weg bij Essent vanwege de al jarenlange bewezen betrouwbaarheid. Ondanks door anderen aangeboden zogenaamde voordelen en kortingen. Nu krijgen we daar ook nog een cadeautje voor. Bedankt Essent!!!
Hi Peter, Super bedankt voor de erg mooie positieve review! Die steken wij toch mooi maar weer in onze pocket :D Via deze weg wil ik je alvast fijne feestdagen wensen! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Waarom iets veranderen wat goed is. Vroeger heette het natuurlijk allemaal anders, maar we vinden gewoon dat Essent voor ons het beste is en blijft. Ook de klantenservice regelt alles goed. Een paar jaar terug liep het contract bijna af en die mevrouw vroeg of ik een nog beter contract wilde hebben. In 2023 loopt het contract weer af, maar de voorwaarden van dit contract zijn uitstekend en ik wil dat dan ook weer verlengen. Jammer alleen dat we vanaf volgend jaar 17,50 euro per maand extra moeten gaan betalen. Dat is idd een hoop geld, maar zal wel bij iedere maatschappij komen, daar ga ik echt niet voor veranderen
Hi Ria, Fijn je zojuist telefonisch even gesproken te hebben. Hartelijk dank voor jullie jarenlange trouwe dienst! Op naar nog vele mooie jaren samen :D Groetjes Tessa | Webcare Essent
Heb er geen kijk op, of jullie weten, dat ik ook Zonnepanelen heb, of is dat alleen voor Enexis van belang.....?
Hoi Linda, Schrik niet, ik was het die je zojuist (anoniem) heeft gebeld. Ik wil je via deze weg bevestigen dat de zonnepanelen goed zijn aangemeld :) Mocht je later nog andere vragen hebben, dan hoor ik deze graag! Alvast fijne feestdagen gewenst. Groetjes Tessa
Ik moet voor de tweede keer bellen omdat de mensen te incapabel zijn om een simpel probleem te begrijpen. Vervolgens wordt er een fout toegegeven en worden we ruim een uur (!!!!) in de wacht gezet. Ik bel ondertussen met een ander nummer naar dezelfde klantenservice. Ik leg beleefd uit dat de college van degene aan de telefoon mij al ruim een uur in de wacht houdt. Ik spreek die zin uit en ineens worden beide nummers opgehangen. Werkelijk schandalig hoe er met mij als betalende klant wordt omgesprongen. Ik voel me niet serieus genomen.
Hi Martijn, Bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je de tijd en moeite neemt om via deze weg te laten weten dat je niet tevreden bent. Wel erg jammer om te moeten zien dat je het gevoel hebt, wij niet serieus met je omgaan. Ik had graag met je meegekeken naar de situatie, maar op basis van jouw email adres kan ik geen gegevens vinden. Jammer! Ik zou je daarom willen vragen om met ons contact op te nemen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Je kan ons telefonisch bereiken via 0900-1550 of per mail via antwoordconsument.nl. Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Ze luisteren met geduld en oplossingen vinden van een probleem of verkeerd bericht.
Bedankt voor je mooie cijfer Saskia! Groetjes, Webcare Essent
Verbruik niet erg duidelijk. Geen dal en normaal verbruik per dag en geen kosten per dag
Bedankt voor je review Elly! Het verbruik wordt inderdaad in totaal weergeven. Is er een reden waarom je het gesplitst wilt zien en per dag de kosten? In verband met de heffingskorting kunnen wij geen goede berekening maken van de verbruikskosten per dag. Dit geeft geen realistisch beeld. Groetjes, Webcare Essent
Mijn ervaring met essent is dat jullie voor mij alle afspraken nakomen nu en de afgelopen jaren uitstekend
Super bedankt voor je mooie review en cijfer! Groetjes, Webcare Essent
Jullie doen,wat verwacht wordt.
Bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes, Webcare Essent
Online worden aanbiedingen steeds geweigerd/website werkt niet. Aanbiedingen zijn kennelijk **** en niet bedoeld om af te sluiten. Wanneer je belt over die aanbieding blijkt dat je in de praktijk 50% meer moet gaan betalen voor die aanbieding. Wanneer je voor een toekomstige aanbieding wil gaan dan moet je eerst een variabel contract afsluiten. Wanneer je dat doet dan kan je ineens geen aanbieding meer afsluiten die pas over 4mnd in gaat. Men wil je dan wel gaan houden aan het variabele contract en dus is dit gewoon een poging tot oplichting. In ieder geval zo voelt het. Dat energie duurder wordt is zuur voor iedereen maar als je totaal prijs 100% stijgt en aanbiedingen worden geweigerd vraag je je toch af wat de intenties zijn van een bedrijf waar je vele jaren klant bent.
Beste Rob, Allereerst wil ik je bedanken voor de uitgebreide feedback. Enorm vervelend om te zien dat je niet het gewenste aanbod te zien krijgt op de website. Wanneer je dezelfde verbruiken invult op de website, als aan ons doorgeeft bij telefonisch contact, zouden de kosten in feite op hetzelfde uit moeten komen. Wel zou er een verschil verklaarbaar kunnen zijn als uiteindelijk blijkt dat je een andere netbeheerder hebt dan waar wij standaard op berekenen. Wat je bedoeld met een ''toekomstige'' aanbieding, begrijp ik niet zo goed. Op de website staan aanbiedingen die op dit moment gelden. Aanbiedingen die wij in de toekomst gaan aanbieden, zijn momenteel nog niet bekend. Mocht je hierover met ons in gesprek willen gaan, dan kan je ons telefonisch bereiken via 0900-1550 of [email protected] Groetjes Nathalie || Webcare Essent
De telefoon app werkt niet. Ik krijg constant de melding ! weet je zeker dat je wilt uitloggen. Daarbij krijg ik mijn bestaande zonnepanelen niet te zien. Het keuze menu is hier niet op ingericht.
Hi Thijs, Wat jammer en vervelend te moeten zien dat jij een minder positieve ervaring hebt met de app. Uiteraard wil ik je bedanken voor de feedback! De melding dat over uitloggen is zeker niet prettig. Dit probleem zou verholpen kunnen worden door de cookies op je telefoon te verwijderen. Heb je dit al eens geprobeerd? Wanneer je zonnepanelen hebt, zou je de teruglevering ook zeker moeten terug vinden in de app. Gek dat dit niet het geval is. Mocht je deze problemen nog steeds ervaren, zou ik je willen vragen om met ons contact op te nemen. Je kan ons bereiken via 0900-1550 of [email protected]. Groetjes Nathalie
Zie hierboven
uit stekend
op 19 september j.l. liep mijn vaste contract af.Geen nieuw aanbod van Essent maar gewoon een tariefverhoging.Tot mijn grote verbazing kreeg ik 4weken later een e-mail waarin een volgende tariefverhoging per 1 november werd aangekondigd.Met als gevolg dat ik per maand €160 meer mag gaan betalen.
Beste Theo, Allereerst wil ik je bedanken voor je feedback. Dat je al zo lang klant bij ons bent waarderen we enorm. Een tariefverhoging is natuurlijk nooit leuk. Daar proberen we onze klanten ook voor te beschermen. Jammer genoeg heeft het de afgelopen periode toe geleid dat wij niet anders konden dan de tarieven te verhogen. Dit in verband met de huidige marktontwikkelingen. Ondanks de verhoging in het tarief, is het huidige tarief nog steeds goedkoper dan wanneer je je contract vast zet voor bepaalde tijd. Wij adviseren onze klanten met een variabel tarief dan ook om even af te wachten. Zodra de tarieven weer gaan dalen doen we jou graag een mooi aanbod. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust met ons contact op via 0900-1550. Groetjes Nathalie || Webcare Essent
goede ervaring met Essent
Had alleen wat eerder een bevestiging verwacht. De opzegging naar de vorige leverancier is volgens mij erg laat gedaan. Ik had het nieuwe contract al ontvangen en 2 dagen later kreeg ik de bevestiging dat Essent had opgezegd. Het is dus w goed gegaan
Goede service duidelijk hoe het energieverbruik is opgebouwd. Tussentijdse meldingen worden vis mail weergegeven
Gewoon weer vertrouwd zonder argwaan
Yomna heeft me goed geholpen Ze was erg klantvriendelijk meedenkend Behulpzaam Erg tevreden over haar manier van een klant benaderen.
Prima en top geregeld, tot de boete toe van vorige leverancier
Wat een mooie complimenten, dankjewel Wim! Welkom bij Essent
Door het abusievelijk afsluiten van een dubbel contract, bij zowel Essent als bij Budget energie, zonder overigens van het nieuwe budget Energie contract gebruik te hebben gemaakt, nu een boete in hun jaarrekening van maar liefst €250,00. Deze boete zou nergens meer door mij zijn te verhalen? Niet blij mee met deze gang van zaken. Een verzoek tot coulance bij Budget energie werd tot nu toe nog niet beantwoord.
Ahh wat jammer om te lezen dat je twee contracten had afgesloten en buiten de bedenktijd één hebt moeten annuleren (neem ik aan).. Ben benieuwd wat de reactie vanuit Budget Energie is. Ik zie dat je wel al contact met ons hebt gehad hierover in oktober. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar; [email protected] Groetjes, Maaike | Webcare Essent