NIEUWE CONTRAKT AF GESLOTEN SUPER GEHOLPEN
Wauw dankjewel voor deze dikke 10! Dat waarderen we enorm. Leuk dat je klant bent geworden 😍
Ketel is aan vervanging toe. Komt er een deskundige adviseren en gaat kijken wat er mogelijk is. Dit is vrijblijvend. Geweldig
Goed dat je zo bewust bezig bent met je verbruik en verduurzamingsmaatregelen, fijn dat je onze service zo fijn ervaart!! Fijne feestdagen! ❤️
De service is goed en als je belt wordt je vriendelijk en correct behandeld
Dankjewel voor deze reactie Willie, een dikke 10! Dat waarderen we enorm, fijn dat je onze service als zo goed ervaart 🥰
Ben overgestapt in een heel snelle tijd en alles geregeld. Zeer goed geholpen door medewerker.
Wat leuk dat je klant bent geworden, welkom bij Essent, dankjewel voor deze review!! 🥰
Goede info!
Fijn dat je onze informatie zo duidelijk vindt, dankjewel voor deze geweldige review!
Een paar keer om 9 uur gebeld,en direct geholpen.
Dankjewel voor deze geweldige reactie, snelle service is voor ons super belangrijk!! 🥰
Wij zijn telefonisch goed geïnformeerd
Fijn om te horen dat je zo goed geïnformeerd bent! Dankjewel voor deze geweldige reactie.
Ik kan merken dat Essent al langer een betrouwbare 'speler in de markt' is. Hierdoor heb ik geen last meer van 'agressieve' en 'jonge' energiebedrijven en -verkopers die zichzelf willen bewijzen met hun 'producten en laagste prijs'. Soms kreeg ik contractueel zelfs wat anders (hogere tarieven) te zien dan telefonisch besproken. Gelukkig ben ik dan nog alert, je zou er anders zo instinken. Bij Essent gewoon gedegen advies en geen onnodige mails of berichten. Fijn hoor, ik blijf voorlopig lekker bij jullie!
Wat fijn om te horen dat je onze service als zo goed ervaart, daar doen we het voor! 🥰
Ik ben al jaren klant bij Essent Bij Essent krijg ik altijd een duidelijk advies wat in mijn situatie het beste is Groeten Johan
Wauw Johan, dankjewel voor alle vertrouwde jaren bij Essent, dankjewel daarvoor en ook voor deze mooie reactie 🥰
Ben wel heel blij met 3 jaar vast tarief waar ik toendertijd voor heb gekozen.
Dat kan ik mij heel goed voorstellen in deze tijd, de zekerheid van een vast contract is super fijn. Dankjewel dat je onze trouwe vaste klant bent 🥰
We gaan verhuizen en zijn fantastisch geholpen door een medewerkster om dit allemaal snel en soepel te laten verlopen. Waarvoor Dank Dank.
Gefeliciteerd met de nieuwe woning en fijn dat je zo goed geholpen bent door ons, bij een verhuizing komt veel kijken dus dan is het fijn dat alles goed verloopt! 🥰
Alles gaat helemaal naar mijn wens Ik kan iedereen essent aanraden
Fijn dat alles volgens jouw behoefte verloopt, daar doen we het voor. Dankjewel Thea 🥰
Ik ben na een paar jaar weer terug bij een betrouwbare leverancier
Fijn dat je gekozen hebt om naar ons terug te komen. Blij met een trouwe klant zoals jij!
Ik zou graag zien dat ik mijn eigen elektriciteit ten volle benut. En dat is ook gunstig, omdat er dan ook ruimte blijft voor het opslaan van elektriciteit elders
Hi Bert, Fijn dat je zo tevreden met ons bent. Wat bedoel je precies met ten volle benut? Heb je het dan over zonnepanelen? Mocht je nog vragen hebben, kun je ons altijd een mailtje sturen via [email protected], we helpen je via daar graag! Groet, Esmée - Essent Webcare
wij zijn goed ingelicht door de meneer die ons belde
Fijn om te horen dat je zo goed bent ingelicht! 🥰 Daar streven we altijd naar!
Nog nooit problemen met Essent gehad.
Waauw een 10! Dankjewel Huub! Waarderen we enorm 🥰
Zo goed alles melden en zo .Nou ik hoorde v iemand op facbook v ze aan de deur bellen v klanten willen ander ja bij mij ook .maar wij ik en mijn dochter blij met jullie hoor altijd goede bericht om te lezen en zo echt top hoor ik ook toen gezet nou wij vinden ze goed !! Blij mee
Fijn dat je zo tevreden met ons bent Ellie, bedankt dat je zo'n trouwe klant bent 🥰
Goede digitale uitleg en uit lezing
Dankjewel voor deze reactie en fijn dat altijd alles naar behoren werkt! 🥰
Ben sinds ik mijn huis gebouwd heb in 1965 klant (toen nog PLEM) en heb nooit geen reden gehad om over te stappen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de aanbiedingen van andere maatschappijen beter leken als dat ze waren in de praktijk. Hoop nog lang van jullie energie af te nemen.
Wauuuww dan ben je al heeeel lang klant Wim, geweldig dat je al zo lang bij ons bent door de jaren heen. Dat waarderen we enorm, dankjewel daarvoor! 🥰
prima service snelle regeling telefonisch contact prima
Dankjewel voor deze geweldige reactie, dit waarderen we enorm! Een 10! 🥰🥰
De medewerker is heel geduldig en je wordt heel goed geholpen.
Dankjewel voor deze geweldige reactie Theresia, dit waarderen we enorm! Een 10! 🥰🥰
Ik ben altijd bij Essent gebleven omdat het een goede service en altijd een duidelijke en goede communicatie heeft het is voor mij een geweldige leverancier
Dankjewel voor deze geweldige reactie, dit waarderen we enorm! Een 10! 🥰🥰
Ik ben tevreden met jullie.
En wij zijn ook tevreden met jou als klant! Dankjewel voor deze geweldige reactie!
Zakelijk en persoonlijk de beste keus
Fijn dat je zowel zakelijk als privé bij ons bent, waarderen we enorm Karin, dankjewel!!
vanaf mijn 16 klant zeg voldoende toch
Wauw al zo lang, dat zegt genoeg! We zijn ook super blij met jou als klant Pierre!