Ik heb een fijne ervaren met Essent. Je wordt op de hoogte gehouden van de tarieven en tips voor energie besparing! Bedankt Essent!
Bedankt voor je positieve review Irene! :)
Essent geeft aan wanneer het gunstig is voor het aanbieden van een vast contract.
Bedankt voor je mooie review Coen! Dat is iets wat we op zijn minst kunnen doen voor onze klanten. Het is een gekke bizarre tijd! Hopelijk gaan de tarieven gauw dalen! Groetjes, Webcare Essent
Ik ben meer als tevreden.
Bedankt voor je prachtige cijfer Monica. Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Groetjes, Webcare Essent
Altijd al bij Essent klant geweest....wat wil je nog meer.
Dat we deze samenwerking nog vele jaren voortzetten natuurlijk! ;) En als er ooit iets is, dan weet je ons te vinden en helpen we graag. Groetjes, Puck | Team Webcare
30 jaar klant eerst flexibele contracten maar na telefonisch contact(essent advies) 1 maal overgegaan op een 3 jarige contract . nu na einde contract overgeplaatst op een flexibel contract. maar nu zijn mijn energie prijzen het dubbele van iemand die al langer een flexibele contract heeft. wie kan mij uitleggen waarom ik als trouwe klant zoveel meer (100%) moet betalen.
Hi Roelf, Een prijsstijging is nooit leuk. Ik snap dat je hier van baalt! Jij hebt geluk gehad dat je destijds een vast contract hebt gehad. De tarieven zijn sinds oktober 2021 namelijk flink gestegen, hier ging jij destijds niet in mee. Op 02-01-2022 liep jouw vaste contract af waardoor je bent overgegaan op een variabel contract. Toch is ons advies nog steeds om jouw variabele contract aan te houden omdat dit voordeliger is dan een vast contract op dit moment. Daarnaast is het zonde om de hoge tarieven van nu voor een langere tijd vast te zetten. De verwachting is wel dat rond april/mei de tarieven weer gaan dalen (gelukkig). Dat zou dan een goed moment zijn om je contract weer vast te zetten voor 1, 3 of 5 jaar. Wil je een seintje wanneer de tarieven dalen? Schrijf je dan in via deze link: https://www.essent.nl/content/particulier/producten/stroom_gas/aanmelden.html. Dan houden wij je om de hoogte! Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Geachte Directie ESSENT, in "" den beginne"""toen ESSENT kwam met resp. 3 / of / 5 jarige prijscontracten, kwamen we door allerlij aanbiedingen van andere Leveranciers, in een soort ""twijfel lijn""terecht . Na goed overleg met uw Medewerkers van Uw Klantencervce , die ons met eerlijke overtuiging, duidelijk maakte, dat overstappen lang niet altijd de beoogde ""kortingen "' voor ons zouden brengen. , hadden wij besloten, een 3Jarig contract met U af te sluiten. Achteraf blijkt dus dat wij toen ( toch met vertrouwen ) de juiste beslissing hebben genomen en een 3Jarig Contract met U aangegaan zijn.. Onze excusses dat we toch iets wantrouwelijk zijn geweest t.o.v. Uw Aanbiedingen, wij zijn midden 70-Tigers en traag van begrip in deze hectische Digitale wereld, Blijf S.V.P ons, Uw vertrouwen geven, zodat wij in de toekomst veilig en Prijsbewust Uw Product mogen afnemen, Hoogachtend, verblijven wij , m vr gr truus en jo weekers.
Beste Truus en Jo, Hartelijk dank dat jullie de moeite hebben genomen om jullie ervaring te delen. Ik kan me voorstellen dat u weleens gaat twijfelen, zeker als u andere mooie aanbiedingen ontvangt. Nu heeft u er ook heel goed aan gedaan om het voor 3 jaar vast te zetten aangezien de tarieven de afgelopen maanden hard zijn gestegen. Juist door deze ontwikkelingen willen we graag eerlijk zijn in ons advies naar onze klanten. Niemand heeft er iets aan om valse beloftes te doen. Als u toch nog een keer vragen heeft of een nieuw advies wilt dan mag u ons altijd bellen op telefoonnummer 0900-1550 (geen extra belkosten) Wij zullen u dan graag verder helpen. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van deze review én het vertrouwen dat u in ons heeft. Vriendelijke groet, Laura I Essent webcare
Dankjewel voor dit mooie cijfer, Gerrit!
ik ben al 50 jaar bij essent, uitstekende service en begeleiding!
Wauw! wat een prachtig compliment, heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Hartstikke bedankt voor deze review :)
Veel en tijdig informative.
Wauw, helemaal op en top tevreden?! Dat is geweldig :D Heel erg bedankt voor de mooie review.
Goed en duidelijk uitleg over de gestelde vragen
Wat een mooie review Lenie! Dat waarderen we enorm :D
Een goede service, en begrip en zoeken naar oplossingen. Mensen met verstand van electra en gas.. Top bedrijf
Hi Ad, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Essent en onze service. Daar doen we het voor! Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Al jaren klant en als er iets is dan is Essent goed bereikbaar en wordt ik goed en snel geholpen.
Wauw! Bedankt voor je dikke 10 Arie! Ik ben blij om te horen dat alles naar wens is bij Essent. Groetjes, Dominique | Webcare Essent
aandacht voor de klant.
Super fijn om te horen Joke!
aandacht voor de klant.
Super fijn om te horen Joke, bedankt voor je positieve review! Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Moet lang wachten tot ik een mail krijg van jullie heb menige keren een email naar jullie gestuurd om een nieuw wachtwoord en gebruikersnaam te krijgen maar steeds niks en nogmaals niks want ik wil graag gebruik maken van de gebruikersmanager
Hoi Wiel, ik zie dat er in de tussentijd contact is geweest met één van mijn collega's. Top! Mocht je later nog ergens anders hulp bij kunnen gebruiken, dan horen we dit graag van je. Groetjes Tessa | Webcare Essent
De eerste monteur die langs kwam namens essent geloofde niet dat er een gaslek was, met als rede dat hij niks rook. Nadat hij het de CV ketel gerepareerd had bleef de gas lucht in ons appartement terug komen waardoor we een dag niet in ons appartement konden. Bij de 3e monteur was het lek gedicht.
Hoi Alintay, Wat balen om te horen dat je last hebt gehad van een gaslek! :( Wist je dat wij als energieleverancier niets van doen hebben met het oplossen van gaslekken en/of problemen met de meter? (hierover gaat je netbeheerder) Ik ben iig blij om te horen dat het probleem inmiddels verholpen is :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Tevredener Essent Duidelijke voorlichting en rekeninen
Wat fijn om te horen, Maria. Dank je wel voor het delen van jouw review :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
ik ben al zeker 20 jaar klant van essent en denk er niet aan om over te stappen
Mijn overstap werd snel, duidelijk en naar afspraak geregeld.
Hele vriendelijken mensen aan telefoon en ook hele goede uitleg en geduldig en behulpzaam
Fijn om te horen! Mocht je tips of ideeën hebben hoe we van de 5 sterren 10 sterren kunnen maken, dan horen we dit graag van je!
In november werd ik verblijd met een laag tarief voor gas en elektrisch door de klantenservice van Essent! Helaas werd dat geannuleerd door een vergis van de medewerker. Na een klacht te hebben ingediend werd ik door een klachtenadviseur gebeld en werd toch de hele situatie gelukkig teruggedraaid, iets wat ik heel redelijk vind maar ook heel correct! Het toont dat grote bedrijven ook hele goede mensen in dienst hebben en een fout maken we allemaal wel eens, alleen zakelijk moet je dan je verantwoording nemen, en dat doet Essent nu! Mevrouw S. van der Belt is zo'n medewerker, zeer beleefd, verantwoordelijk en oplossend, ik dank haar hier dan ook hartelijk voor. Misschien goed om dergelijke medewerkers weer veel meer in te zetten ,want dan weet ik zeker, dat het vertrouwen in de zakelijke wereld zich snel gaat herstellen!
Hartelijk dank voor je uitgebreide review, Ellen. Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk toch allemaal nog netjes is opgelost :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Alleen maar lof
Dank je wel, Leo :D
Ben al jaren klant. Goed bereikbaar, vriendelijk personeel en je word goed geholpen. App is goed en duidelijk.
Wauw, dank je wel Desiree! Deze mooie review steken we mooi toch maar weer in onze zak. Thanks :D Groetjes Tessa | Webcare Essent
Top om bij Essent te zijn
Helemaal mee eens! Dank je wel voor het delen van jouw review :D Groetjes Tessa | Webcare Essent
Ik ben blij dat ik klant van Essent ben, mijn verbruik is altijd duidelijk te zien. Alleen ieder jaar die kleine cadeautjes, dan had ik liever korting
Wat leuk om te horen dat we je steeds weer blij kunnen maken met onze Thuisvoordeel cadeautjes. Daar doen we het allemaal voor :D Groetjes Tessa | Webcare Essent