Netjes en vriendelijk, tijd om te luisteren
Dank je wel!
Oh wauw, dank je wel Joop! Kort maar super krachtig :)
We nemen al jaren energie af van Essent (zilveren klant). Per januari 2022 liep ons contract af. We hadden (ik denk zoals velen) geen andere aanbod van Essent gehad. Overeenkomst werd omgezet in variabele overeenkomst. Schrok van de rekening van januari. Rekening van bijna 3x hoger dan voorheen. Ik heb toen naar andere energiemaatschappijen gekeken en kon gelukkig bij BudgetEnergie veel voordeliger energie afnemen. Op 10 februari 2022 kreeg ik een mail van Essent. In de mail stond dat zij tegen een voordelig tarief energie konden aanbieden. Direct contact opgenomen met Justin van Essent. Vanwege een storing kon hij de gegevens niet raadplegen. Zou mij direct terugbellen. Aangezien dit dinsdag 15 februari nog niet was gebeurd heb ik opnieuw contact gezocht met Essent. Kreeg Rob aan de lijn. Hij bood zijn excuses aan en gaf te kennen dat vanwege de huidige situatie (energieproblematiek) hij helemaal geen aanbod kon doen. Heel jammer dit allemaal!
Goedemorgen Rayen, Ik hoop natuurlijk dat je niet gaat overstappen maar de keuze is geheel aan jou. Wanneer het veel scheelt in de portemonnee geef ik je geen ongelijk, laat dat duidelijk zijn. Logisch dat je baalt wanneer je een aanbod ontvangt dat uiteindelijk niet in orde gemaakt kan worden. Mag ik je vragen welk telefoonnummer je hebt gebeld vanuit het mailtje? Zou je dat eens willen doorsturen via: [email protected] zodat ik een en ander kan laten checken voor je? Zorg je er dan ook voor dat je je postcode + huisnummer en geboortedatum (ter verificatie) mee stuurt? Wat mijn collega gisteren telefonisch heeft verteld, dat klopt. Ik kan je dus geen overeenkomst aanbieden vanwege de huidige situatie. Hoop je snel te spreken via de mail. Groetjes Joyce | Team Webcare Essent
tot op heden altijd snel, en adequaat geholpen
Precies zoals het hoort Gea! Maak er een leuke dag van vandaag! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes Joyce | Team Webcare Essent
Altijd direct toe de point heel goed en makkelijk
Bedankt voor je positieve review!
Er zijn meerdere fouten gemaakt. Hopelijk gaat het nu goed!
Jammer om te horen dat er fouten gemaakt zijn maar we doen natuurlijk ons best om alle fouten te herstellen. Ik ga ervan uit dat het in de toekomst niet meer moet voorkomen. Groetjes Denis Webcare Essent
verder alls goed
Goed om te horen dat je altijd naar tevredenheid wordt geholpen dank je wel voor het plaatsten van je reactie. Mariska Webcare Team
Ik heb altijd geweldig service van Essent Ik ben heel erg tevreden klant !!
Dank je wel voor je mooie review altijd fijn om een positieve waardering te lezen. Mariska Webcare team
Al vele jaren ben ik klant van Essent. En hoop dat ik het nog vele jaren kan en mag blijven.
Zeer tevreden wouw wat mooi om te horen zeg. Ik ben ervan overtuigd dat je nog jarnlang klant zal blijven. Dank je wel voor je mooie reactie. Mariska Webcare Team
Altijd goede raad.
Leuk om te lezen dat je de cadeautjes een verassing vind en je tevreden klant bent. Dnak je wel voor je mooie review. Mariska Webcare Team
Ben altijd heel tevreden over Essent
Hartelijk dank voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Dit houden we graag zo! ;) Groetjes, Dial | Webcare Essent
EEN HELDERE EN DUIDELIJKLE DEAL,BEDANKT.
Fijn om te horen, Hank. Wij willen graag jou danken voor het delen van jouw review! :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Kort maar krachtig :) Dank je wel Jan!
Eerst ontvang ik een mail, waarin mij wordt verteld, dat ik geld heb bespaard, maar niet duidelijk mis hoe veel. Vervolgens kan ik een goed doel uitkiezen en word ik verplicht iets te bestellen via dat ****ing winkelwagentje. Ik wil doneren en wil helemaal geen product.
Hi Jan, Wat goed om te horen dat jij je Air Miles punten wilt doneren. Super lief van je! :) Is het inmiddels al gelukt om de donatie in gang te zetten? Mocht het tot op heden nog niet gelukt zijn, neem je dan contact met ons op via de telefoon, chat of Facebook/Twitter? Graag kijken we dan met je mee! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Essent doet wat het belooft.
Dank je wel, Henny :)
Al jaren ben ik klant.
Wat leuk om te lezen dat je al zolang klant bent bij ons en dat je graag bij ons blijft. Heel erg bedankt voor deze mooie review, Gerrit! Groetjes Laura webcare Essent
Ik ben al jaren klant bij Essent en een zeer tevreden klant. En ben dan ook niet van plan om over te stappen naar een andere provider.
Dit vind ik heel mooi om te horen, Odette :) Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer! Groetjes Laura, webcare Essent
als zeer goed
Bedankt voor je super mooie review Jan! Mocht je ons tips of feedback willen geven dan horen we dat graag. Groetjes Jennifer Webcare Essent
We zijn al zo'n 40 jaar jlan bij essent op een jaar of twee na dan. Dat komt door een handige prater die voor essent zei te werken. Zaten we ineens bij vd Bron, ook essent maar anders. Alweer een jaartje of twee drie terug bij essent. Toch een beter gevoel bij. Gisteren kreeg ik weer zo'n gladde prater aan de lijn. Hij werkte voor essent, toen ik vroeg, maar ook voor andere bedrijven toch?, zei hij ja ook. Toen ik hem vertelde dat ik niet wilde switchen werd hij boos.
Wat fijn om te horen dat je weer terug bent bij Essent! Wel balen dat je continue wordt gebeld door andere leveranciers. Gelukkig weet je nu hoe het precies zit. Mocht je ooit twijfelen of het wel of niet iemand van Essent is dan kan je ons altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via social media. Dan zoeken wij het voor je uit! :) Groetjes, Dominique | Webcare Essent
relatiebeheer staat bij jullie hoog in het vaandel
Dat klopt helemaal! :)
Al jaren een vertrouwd leverancier met bruikbare adviezen. Ga zo door.
Bedankt voor je positieve feedback Jan. Dat waarderen wij enorm!
Altijd goed geholpen als het nodig is
Wat fijn om te horen!
Zeer klantvriendelijk
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Bedankt Peter! :)
Uitstekende ervaringen.
Bedankt voor je dikke 10 Robert! Hier zijn wij enorm blij mee.
Fijn om te horen Thieu!