Eerst nadat een kennismakingsronde heeft plaatsgevonden kan gelden dat voor de aanbieders van energie,niet iedere gebruiker van deze energietoevoer,het juiste station heeft weten te vinden, en dan wordt het dus wachten op de bus,bij wijze van spreken. Het doet energieleveranciers goed zich voor te doen als semi-overheidsinstelling,vanwege de aan de overheid toegeschreven vriendelijkheid en klantgerichte beantwoording van mogelijke vragen,maar Essent zou er goed aan doen toch enige afstand te bewaren.
Bedankt voor deze terugkoppeling. Alle soorten feedback is welkom. Bedankt voor de mooie waardering!
Ik ben zeer tevreden over Essent, zeker nu de prijzen blijven gelijk toppie!!
Bedankt voor je review Lian!
goede ervaringen.
Bedankt voor de terugkoppeling en waardering!
Ik ben blij dat ik bij Essent klant ben. Het is een goed bedrijf voor de klanten.Dank voor de service en de verrassing soms.
Leuk dat je meedoet met Thuisvoordeel Tiek. Naast de kleine verassingen krijg je ook nog eens korting op je stroomtarief ;)
we zijn al heel lang bij Essent en daar blijven bij want ook al wordt alles duurder voor blijft Essent de betrouwbaarste en stroom moet toch iedereen en daarom adviseer ik kom ook bij Essent het is aan te bevelen
Essent houd mij prima op de hoogte, zo kom ik niet in de problemen
Ben al vele jaartjes klant bij Essent.
Wij zijn ook erg blij met je als klant!
Nu 2 jaar bij Essent na daarvoor elk jaar bij een andere partij geweest,goede communicatie,netjes elke maand een duidelijke mail met verbruiksoverzicht,en bij andere zaken tussendoor wordt je ook netjes op de hoogte gehouden!
Als je hulp nodig bent, ze zijn er zo snel mogelijk. We zijn al ?jaren bij Essent nooit ook maar een klacht gehad.
Bedankt voor je mooie review, Trijntje. Op naar nog vele tevreden jaren!
Heel goed. Niets op aan te merken
Bedankt voor je positieve review!
Goede energieleverancier.
Dankjewel voor dit mooie cijfer!
nooit geen problemen met levering en goede contract voorwaarden
Dankjewel voor dit mooie cijfer, Wim!
Bij Essent op eenvoudige manier een voor ons een heel goed contract afgesloten
Wat goed om te lezen, Marcelle! Soms kan het heel eenvoudig zijn :)
Ben al vele jaren bij essent. Nooit problemen. Goede contactmogelijkheden.
Dankjewel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je al zolang klant bent. Als je een keer vragen hebt of onze hulp nodig dan weet je ons te vinden :)
het is zeer goed als ESSENT de klanten op de hoogte hout grote pluim
Dankjewel voor deze mooie review, we vinden het ook erg belangrijk dat onze klanten op de hoogte zijn van wat er momenteel speelt.
Ben al jaren bij Essent 1x verandert ivm mooie beloftes van andere leverancier. Helaas kwamen de beloftes niet uit en terug naar Essent die me ook nog de boetes betaalde.Dus mijn ervaring laat je niet misleiden door mooie praatjes.Daar betalen nu veel mensen de rekening van
Wat fijn om te horen dat je terug bent gekomen naar ons :)
Ben zeker 25+ klant van ze en heb nooit problemen gehad met ze. Goede levering en service. Met mooie contacten
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent, Rob! En 25+ jaar is al een hele lange tijd, op naar nog meer jaren :)
100 % betrouwbaar.
Bedankt voor deze mooie review, Fons :)
Vindt het prettig / goed dat ik steeds op de hoogte word gehouden hoe het er voor staat / overzicht e.d. Ben zeer tevreden over jullie en de medewerkers .
ik ben eigenlijk a jaren klant van essent vorig jaar ben ik erin getrapt om over te stappen maar binnen 1 dag ben ik snel terug gegaan naar essent en daar ben ik zo blij mee . Geen gekke verhalen en mooie praatjes. je krijgt een mooi kontrakt en weet waar je aan toe bent . essent heel hartelijk bedankt
Heel fijn om een mail te krijgen waar in staat dat je goed zit bij Essent en ik daar op vertrouw Al 30 jaar klant
Geen ervaring, want nooit een probleem.
Hele vriendelijke mensen en krijg goed advies erover zeer tevreden
Prima communicatie door en met Essent. Goede tips! Zuinigheid met vlijt, bouwt huizen als kastelen!
Alleen maar positief.