Zoals boven, duidelijk, betrouwbaar, en af en toe een cadeautje is ook leuk.
Hi Harry, Fijn dat je tevreden over ons bent! =) Als je je aanmeld voor Thuisvoordeel ontvang je regelmatig e-mails met aanbiedingen/cadeau's. Je kan je gemakkelijk aanmelden via de app. Dank je wel voor je review Harry!
Ik ben nieuw klant, ik ben benieuwed hoe gaat worden
Hi Gergis, Leuk om te lezen dat je nieuw bij ons bent! We hopen op mooie jaren samen! Dank je wel voor je review! =)
Ik had een contract van 1 jaar - Ik ben daarna niet gebeld of gemaild voor een goedkoop nieuw contract. Het was alsof het contract gewoon doorliep op basis van de eerder afgesproken (in dat jaar) erg hoge kosten. Dat is niet netjes.
Hi Eelke, Dank je wel voor je review! =) Wanneer je contract afloopt, wordt het automatisch omgezet naar een variabel contract. Dit staat ook vermeld in je huidige contract. In het verleden namen we contact op met klanten om hen hierover te informeren, maar dat doen we nu niet meer. Het is nu de verantwoordelijkheid van de klant om dit zelf in de gaten te houden. Weet je zo voldoende Eelke? Ik wens je nog een prettige dag verder. =)
Na verschillende energieleveranciers te vergelijken voelt essent het beste.
Hi Arjan, Fijn om te lezen dat je je goed voelt bij ons! Dat is namelijk ook belangrijk. =) Dank je wel voor je review.
Ik ben nu al een 8 tal jaren bij essent en ben zeer tevreden .Zowel de prijzen en de service zijn voor mij zeer goed. Ik ben me bewust dat ze niet altijd de goedkoopste zijn ,maar daar tegenover staat dat ze wel zeer betrouwbaar zijn .Dus ik ben uitermate tevreden en kan het iedereen aanraden.
Hi Martien, Wat leuk om te lezen dat je al zo lang klant bij ons bent! =) Ook fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je mooie review!
Zie boven
Dank je wel voor je review Engelbert! =)
Heb zelf de overstap gemaakt en effe telefonische contact gehad voor wat zekerheidjes
Hi Len, Welkom! Leuk dat je klant bij ons bent geworden! =) Dank je wel voor je review!
De gaslevering en stroomlevering werken altijd. Of er moet iets heel bijzonders aan de hand zijn, maar dan wordt het snel opgelost. Dus, mijn ervaringen zijn prima!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Dank je wel voor je mooie review! =)
Duidelijk en snel !
Fijn om te horen dat alles duidelijk is Milan! Dank je wel voor je mooie review! =)
Het is lastig om te zien van mijn huidige leverancier wat mijn dal en uren was. Helaas kan ik het niet per 1 januari overzetten naar jullie. Of dit een positieve ervaring gaat worden zal nog moeten uitwijzen
Rechtstreeks is goedkoper als via de vergelijking sites
Hi Ronald, Dank je wel voor je mooie review! =) We doen ons best om voor ieder een mooie aanbod te doen.
Nieuwe klant dus nog geen ervaring, overstappen ging makkelijk
Hi R, Leuk om te horen dat je bij ons nieuw bent! =) Dank je wel voor je review.
goed contact gehad m.b.t. verhuizing. fijne website met mooie overzichten. maandelijks bericht is goed.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Hans! Dank je wel voor je mooie review! =)
Geen problemen en altijd service
Hi Martin, Dank je wel voor je mooie review! =)
Het was geweldig. mooi
Hi Mouthana, Fijn om te horen dat je tevreden bent! =) Dank je wel voor je review!
Makkelijk contract te verlengen. Goede uitleg. Nooit problemen mee. Jaren klant van Essent.
Hi Mk, Dank je wel voor je mooie review! =)
Meer dan 25 jaar klant en nog nooit bedrogen uitgekomen. Altijd gemakkelijke inzage in alle gegevens op de site. Heel simpel om voorschot aan te passen. Voor mij is Essent perfect.
Hi Bert, Leuk om te horen dat je al zo lang klant bent! =) Dank je wel voor je mooie review!
altijd betrouwbare levering en redelijk geprijsd
Hi Henri, Dank je wel voor je mooie review!
Dank je wel voor je review Anton! =)
Ben altijd zeer klantvriendelijk geholpen. Ik vind Essent ook prijsvriendelijk.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! =) Dank je wel voor je mooie review FJ!
Ook eerdere ervaringen waren prima
Fijn om te horen dat alles prima verloopt Pierre! Dank je wel voor je review! =)
Makkelijk alles zelf te regelen via site of app.
Dank je wel voor je mooie review Peter! =)
Afsluiten gaat eenvoudig, nieuw contract met teruglever boete blijf ik de omgedraaide wereld vinden, de zonnepanelen parken groeien als onkruid maar de "kleine man" mag dokken voor teruglevering. Stop met die onzinnige acties zoals Efteling korting en andere "cadeaus" en maak het echt interessant door minder terugleverboetes en lagere tarieven. Intussen wel al bijna 8 jaar klant.
Hi Wim, Wat leuk om te horen dat je al zo lang klant bij ons bent! :) We doen ons best om voor iedereen een zo goed mogelijk aanbod te doen. Dank je wel voor je review! =)
Makkelijk overstappen
Dankjewel voor jouw review MC :).
Kan nog niet oordelen.
Ik kijk enorm uit naar een beoordeling op het moment dat je contact heb gehad met onze klantenservice :).
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch