Gewoon top leverancier, goede service.
Super bedankt voor je mooie review Elsje! :)
Kontackt is altijd prettig.
Heel erg bedankt Nelleke. Jouw review wordt enorm gewaardeerd :)
Essent houd mij op de hoogte van de energie levering.,
Bedankt voor je mooie review!
ik geloof dat wij al 40jaar klant zijn bij essent dat zegt genoeg
Kijk eens aan, dit zijn nog eens trouwe klanten. Je bent een topper Annelies! ;)
was even weg maar ben blij dat ik weer bij essent teruch ben goede deal gemaakt
Wij zijn er ook ontzettend blij mee dat je weer bij ons terug bent, Johan! We hebben je gemist!
Heb nog nooit problemen gehad met levering van Energie
Super bedankt voor je review Gerhard! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent.
Nog nooit klachten gehad, ze houden je goed op de hoogte wat je verbruik is, is je verbruik te hoog ? Dan zijn ze bereid mee te denken om je kosten zo laag mogelijk te houden. Een woord...... SUPER.
Wauw wat een mooie complimenten Renaldo! Ik raak er bijna verlegen van ;) Super dat je zo tevreden over ons bent. Dit waarderen we enorm!
Ik heb nog nooit een probleem gehad met Essent. Het enige waar ik ben in teleurgesteld is de Nest Thermostaat. Daar had ik een probleem mee en die licht nu in de kast. Helaas.
Heel erg bedankt voor je feedback. Wat jammer om te zien dat je problemen ervaart met de Nest Thermostaat. Ik kan me voorstellen dat je hier van baalt :( Heb je hierover toevallig al contact gehad met de klantenservice van Nest? Als je het prettig vindt kan ik je hierover wat meer info geven. Neem dan gerust met ons contact op via 0900-1550 of social media (Facebook en Twitter). Groetjes Nathalie
Essent : klantvriendelijk , altijd tot heden vriendelijk & correct
Dankjewel voor je mooie review Petra. Dit waarderen we enorm :)
mijn ervaring is al 50 jaar goed snel geholpen en ook af en toe een verrassingscadeautje
Wauw Hannie, al 50 jaar klant? Dat is een hele mijlpaal zeg :D Wat geweldig om te zien dat je nog steeds zo tevreden over ons bent!
Altijd Goed Bereikbaar en Geholpen Heel Tevreden.
Bedankt voor je waardering Dini. Hier zijn we ontzettend blij mee :D
Sinds een tijdje klant van Essent. Overstappen ging naadloos, krijg regelmatig leuke aanbiedingen en kleine cadeautjes. Voel me gewaardeerd als klant.
Wauw, wat goed om te zien Christa! Super leuk dat je voor ons hebt gekozen. Welkom! :D
altijd goed bereikbaar en duidelijk
Dankjewel voor je mooie review, Gerard :)
Bij Essent bespaar je een aardige cent
Dat is ook zeker de bedoeling, Albert! Vooral in deze bizarre is het wel prettig om een centje te besparen :D
de maandelijks verbruiksopgave, en wij hebben nog een gunstig contract tot mei 2025. Essent heeft vaak verrassingen. Hoewel, ik krijg geen antwoord meer op mijn vragen over Zonnepanelen. Waarschijnlijk omdat ik antwoord gaf, over de staat van het dak, maar mi is zonnepanelen gedeeltelijk wel mogelijk....
Hi Cor, Uiteraard wil ik je enorm bedanken voor je mooie review en feedback. Wat vervelend dat je nog geen antwoord hebt gekregen op je vraag over de zonnepanelen. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. Als je de mogelijkheid hebt om me een berichtje te sturen via Facebook of Twitter, helpen we je hier graag bij verder. Groetjes Nathalie || Webcare Essent
Duidelijke uitleg over energie situatie. Aandacht voor de positie van de klant
Super bedankt voor je mooie review Bram :)
Ik ben een trouwe klant van Essent. Ik ga nooit overstappen naar een andere energieleverancier. Essent houdt mij maandelijks op de hoogte over energieverbruik en geeft nuttig advies.
Gelukkig maar dat je ons niet gaat verlaten, Mila! We kunnen jou ook nog lang niet missen hoor. Dankjewel voor je mooie feedback en complimenten :)
Ik ben niet zo lang klant bij Essent maar tot nu toe bevalt het mij wel
Dat is goed om te zien, Dennis. We zullen er ook alles aan doen om het zo te houden :D
De reden dat ik altijd Essent en alle voorgangers gebruik is hun klantvriendelijkheid
Super bedankt Dre, dat waarderen we enorm :)
prima geregeld.
Wauw, Gerrit! Al 95 jaar? Hier mag je heel erg trots op zijn, want dit is een hele mijlpaal. Hopelijk komen er nog mooie en veel gezonde jaartjes bij. We willen jou nog lang niet kwijt hoor :)
Mijn overstap naar een ander beviel niet en kwam terug bij u
Welkom terug Gerrit. Oude liefde roest niet ;) Hopelijk blijf je nu bij ons plakken :D
Op de eerste plaats vind ik de waarderen die ik krijg als klant heel fijn En zit ik al aan de 7 1/2 % korting En de verrassing mail is ook altijd leuk dat je kunt kiezen uit kadootjes Essent is dit alles niet verplicht maar ze doen het wel En dat waardeer ik
Nou, al 7,5% korting opgebouwd? Op naar de 10%! Goed bezig Froukje. Super bedankt voor jouw mooie complimenten, dit waarderen we enorm :)
Nu is het allemaal niet zo makkelijk met de prijs. Maar ik werd goed te woord gestaan
Vervelende situatie is het, Marja! Hopelijk zien we gauw weer wat licht aan het einde van de tunnel. Wel heel erg fijn om te zien dat je zo tevreden over ons bent :)
Heb al sinds tientallen jaren alleen maar goede adviezen en juiste oplossingen ervaren,dus zeer positieve ervaringen met Essent bij normale omgang als jarenlange trouwe klant.!!!
Zo, die steken we even in onze zak. Wij zijn ook heel erg blij met jou als trouwe klant! :)
vriendelijke medewrkers
Goed om te zien, Ad. Dit is ook zeker de service die je van ons mag verwachten.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch