Betrouwbaar

Essent gaat voor mij "Stroomopwaarts"

• De wijze waarop het contact is verlopen

Altijd goed, geen klachten!

Ben al jarenlang bij Essent, prima bedrijf!

betrouwbaar en zekerheid

Door steeds bij dezelfde leverancier te blijven ontdek je dat Essent betrouwbaar is in de datum van innen, altijd overzichtelijk is in verbruik en kosten.

Super tevreden!

persoonlijk gevoel bij Essent: - betrouwbare leverancier (ook in deze tijden van onzekerheid) - coulant naar klanten kortom: top!

Altijd duidelijk

Nooit problemen en het voelt vertrouwd.

Altijd betrouwbaar

Één keer heb ik getracht goedkoper uit te zijn bij een andere aanbieder maar daar was ik zeer snel van genezen. Toen Essent mij een paar maanden later opbelde heb ik het gedane voorstel om terug te keren met beide handen aangegrepen. Voor mij is voor altijd duidelijk dat ik bij Essent blijf, geen enkele twijfel meer.

Zeer tevrede

Gewoon duidelijk inzicht

al jaren dik tevreden

als ik niet tevreden was, was ik geen klant meer geweest

Betrouwbare leverancier

Alle informatie is op de site te vinden en alle vragen worden direct beantwoord.

Duidelijke communicatie.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Tot op heden zeer goede ervaringen met Essent. Graag houd ik dit zo.

Wij zijn al jaren klant van Essent en dat tot volle tevredenheid. Wat naar ons idee goed is voor ons gaan wij niet veranderen en ik heb echt wel de verschillende energie aanbieders vergeleken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe verloopt alles goed

Al jaren tevreden klant

Goede up to date info, energieverbruik goed bij te houden en inzicht in te krijgen, duidelijk overzicht verbruik en kosten. Goed bereikbare klantenservice met vriendelijk en geduldig personeel die met je meedenken en zelfs soms feedback overnemen, daar kan je alleen maar blij van worden. Een klein minpuntje vind ik de verwerking van de jaarafrekening, als minima betaal ik liever elke maand iets teveel zodat ik niet hoef bij te betalen op een hogere jaarafrekening. Essent bepaald echter een nieuwe maandtermijn op basis van die jaarafrekening en de eerste maand ben je verplicht dit nieuwe maar voor mij ongewenste lagere bedrag te betalen, dat is fout vind ik. Essent stelt dat de klant zelf zijn maandtermijn aan kan passen maar dat geldt dus nooit voor die eerste maand want die is dan al vastgesteld in de jaarafrekening en kan niet veranderd worden, een kleine ergernis elk jaar weer. Verder geen klachten, fijn bedrijf, aardige vaste klanten kortingen. Ik blijf nog even!

Zekeren vertrouwd

Bij Essent weet je precies waar je aan toe bent, je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van je verbruik. De tarieven zijn concurrerend. Alles is eenvoudig via mijn Essent te regelen. Waarom zou ik dan veranderen!?

• De wijze waarop het contact is verlopen

Hele fijne ervaringen met essent!

Heel goed!

Vreemd

Net gebeld door een medewerker van uw bedrijf. Mojtaba Kazimi. Hij ratelde zo alles af, dat ik het niet goed meer kon volgen. Helaas. Jammer. Ik zou minder gaan betalen per maand. 161 euro. Nu heb ik via deze website gekeken, en betaal ik nog minder dan hij had voorgesteld. Vreemd. 145 euro per maand. Het eerste jaar. Daarom heb ik nu dit contract met u afgesproken. Graag zou ik willen vragen of u mij dit kunt uitleggen hoe dit kan, op een rustige manier. Met vriendelijke groet,

Helder, overzichtelijk en voordelig

Goed aanbod gekregen, waarmee we ruim 70 euro per maand besparen, in vergelijking met afgelopen jaar.

• De wijze waarop het contact is verlopen

ben gewoon tevreden over essent

het contact met Essent verloopt altijd prima, als we vragen hebben dan krijgen we een eerlijk antwoord

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn ervaring zijn de leuke acties en het gemoedelijk omgaan met de klant.

Ben tevreden dat ik weer bij Essent klant ben geworden. Ze hebben veel aanbiedingen en houden je goed op de hoogte van de tarieven. Bij vragen wordt je altijd vriendelijk en goed te woord gestaan. Hoop nog lang klant te blijven!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Makkelijk en snel zelf aan te passen

Makkelijk en snel aan te passen

Goede voorlichting en inzicht

Ben al jaren klant van Essent. Sinds de app en Mijn Essent duidelijk inzicht in verbruik. Krijg goede aanbevelingen voor aanpassen maandelijks termijnbedrag. Goed bezig Essent.

goed advies

We zijn al jaren klant bij Essent, langer dan de 3 jaar die ze aangeven. Dus kijk dat nog eens na. Maar verder tevreden!!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Goede en betrouwbare energieleverancier.

Vlotte en heldere informatie die je direct een goed beeld geven van het energieverbruik. Goede en heldere informatie over te kiezen opties.

ben tevreden

goede service