Zeer betrouwbaar bedrijf

Essent houd de klant goed op de hoogte, fijn dat we een half jaar voor het aflopen van contract alweer een nieuwe aanbieding kregen. Wij zijn zeer tevreden als klant van Essent

Relaxte Energie

Verse stroom met minder fluctuaties! Dat beetje gas uit Siberië brand toch beter dan LNG en mijn CV ketel heeft hierdoor een hoger rendement. Eten smaakt ook stuk lekkerder. Relaxte energie!

Makkelijk en overzichtelijk

erg makkelijk geen gezeur en overzichtelijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer tevreden met Essent als energieleverancier

Al enige tijd klant van Essent en dit zal voorlopig nog zo blijven

Prima, nooit problemen.

Alles werkt zoals je mag verwachten. Al zou het wel iets voordeliger mogen zijn. Ik heb daardoor serieus getwijfeld of ik niet zou overstappen na al die jaren..

• De wijze waarop het contact is verlopen

Makkelijke manier om te verlengen

Maar: enigszins teleurgesteld dat de 5-jarige optie er niet meer is. Aan de andere kant: vanuit commercieel en de volatiele politieke situatie wereldwijd, snap ik hem ook weer.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De diensten van Essent zijn goed.

Essent helps me met mijn energiebehoeften en een thuisvoordeel cadeau. De diensten van Essent zijn goed.

helemaal oké en vertrouwd

Ziet er netjes en duidelijk uit.

Prima provider voor energie

Bij het afsluiten van een nieuw contract is, bij de aanbieding die Essent heeft gedaan, duidelijke en heldere informatie verstrekt waarmee de keuze die je moet doen (wel/niet, vast/dynamisch) relatief eenvoudig is.

nog nooit over gestapt

Als ik kies bij een andere gas eo energie leverancier krijg je allemaal kadootjes en kortingen. wat doet essent eingelijk voor vaste klanten die meer dan 25 jaar of langer klant zijn?

geen enkel probleem

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Duidelijke website

Deskundige en vriendelijke klantenservice m n Jolan

• De wijze waarop het contact is verlopen

Heldere en duidelijke informatie elke maand

Goede ervaringen

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Duidelijke communicatie, correcte levering

Prettige regelingen voor trouwe klanten, concurrerende tarieven toen en nu.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alle afspraken kloppen en worden nagekomen

Alles akkoord conform gemaakte afspraken.

zijn altijd te duur

Ben in het verleden klant geweest, En als je ze moet geloven willen ze dat ik weer klant word, Toen ik nog klant was een aantal keer laten weten dat ze veel te duur waren, maar daar wouden/konden ze niets aan doen. Nu ik een jaar weg ben, ben ik verschillende keren benaderd, ze hebben elke keer een heel speciaal aanbod voor mensen die klant zijn geweest. Nou speciaal is het wel, nergens betaal je meer. Maar ze blijven volhouden dat ze een goed aanbod doen. Dus trap er niet in.

tevreden

al jaren vaste klant. uiterst tevreden

Geen gedonder

Gewoon goed

• De wijze waarop het contact is verlopen

Doet niet genoeg voor consument

Essent zegt 75 euro per jaar toe aan een bepaald tegoed maar als huurder kan ik daar niets mee, nog geen tochtstrip kopen. Ondertussen betaal ik wel mee aan voorzieningen voor de rijkere medemens. Ik vind stroom en gas véél te duur, ik lijdt er honger door en kou. Ik voel mij klem gezet door wanordelijk bestuur. Er had ingezet moeten worden op gas uit biomassa rechtstreeks vanaf de boeren en stroom obv gas en kolen, de schoonste energiebronnen op dit moment. Er wordt gekozen voor de illusie van windmolens, die stijf staan van de giftige stoffen en niet gerecycled kunnen worden, en zonnepanelen, waarvan de eigenaren tot op heden in de winter konden salderen op wat in de zomer werd opgebracht, wat wederom voor mij als huurder compleet oneerlijk is en in principe ook, want in de winter moet er gewoon gas worden gestookt voor de stroom van de zonnepaneleneigenaar en dat is dat stuwt de prijzen. Al met al vind ik dat de kleine huurder vergeten wordt, vertrapt. Ik voel mij zeer gepiepeld door deze omstandigheden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nooit meer weg bij Essent!

Altijd super tevreden met Essent! Ze zijn goed te bereiken en er zijn heel erg weinig storingen!

Gewoon betrouwbaar en goed

Ik kom van een 5 jarig contract, Ja dus nog voor de Coronacrisis. Helaas kun je daar niet meer voor kiezen, maar ook het 3 jarig contract aanbod is zeer gunstig geprijst als ik dit met andere aanbieders vergelijk. Uiteraard krijg je meer voordeel naar mate je langer klant bent, maar zelf zonder dat is de prijs gunstig. Al met al tevreden al ben ik nu niet heel verassend wat duurder uit als eerst.

Klantenservice Top

Altijd duidelijke informatie en een goed persoonlijk aanbod.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Was altijd super tevreden over Essent

Ben al jaren (meer dan 30 jaar) klant van Essent en ben altijd zeer tevreden geweest over de service. Woon nu 5 jaar in een NOM woning (nul op de meter). De eerste 3 jaar kreeg ik honderden euro's terug (Veel terug levering) en de afgelopen 2 jaar nog geen honderd euro terug. Er is nooit uitgelegd hoe dit kan. Gezien de gebruikers grafieken van de afgelopen jaren is er in gebruik en terug levering weinig verschil. Hoe kan ik dan nu ongeveer 600 euro minder terug ontvangen per jaar? Rarara knap balen. Straks nog bijbetalen ook als terugleveren betalen wordt. Essent doe hier iets aan.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nagenoeg prima, maar geen verbruiksoverzicht van de 1ste maand, alleen / pas vanaf de 2de maand

Prima en duidelijk eerste overzicht van mijn energieverbruik over de maand september 2025 per mail ontvangen op 1 oktober 2025. Maar ik ben al vanaf 1 augustus 2025 bij jullie klant. Waarom heb ik dan niet ook over deze maand in september 2025 een verbruiksoverzicht e-mail ontvangen? Dat vind ik dus niet goed, want incompleet, aan de verbuiksinformatie die jullie geven!

Tevreden

Al wat jaren bij jullie zonder problemen

Willemsplein 4

5211 AK 's- hertogenbosch