Duidelijke afspraken en berichtgeving via mail.
Hi Michel, Dankjewel voor je mooie en positieve review, dat wordt zeer gewaardeerd! 😄 Ik ben blij te lezen dat je tevreden bent over de gemaakte afspraken en onze communicatie. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Ik weet niet hoeveel jaar ik al bij Essent klant ben? Volgens min al vanaf 1980 en één keer even voor een jaartje weggegaan. En nog steeds tevreden met een overzichtelijke website.
Wauw! Wat een lange periode zeg! Fijn dat je zo lang bij ons klant bent en hopelijk nog vele jaren.
Geen problemen gehad in alle jaren. toch wel teleurgesteld dat ik een boete van E 100,00 (voortijdig opzeggen gas contract ) moest betalen na de verhuizing naar een senioren appartement waar wij geen gas meer hebben.
Fijn om te horen dat het zo bevallen is al die jaren. Uiteraard is een opzegvergoeding nooit leuk. Heb je destijds ook de situatie zo uitgelegd wegens welke reden het is? Ik wil je namelijk vragen om even contact met ons op te nemen via 0900-1550. Groet, Webcare Essent
Ik en al jaren klant bij essent en ben tot nu toe zeer tevreden. Vandaar de verlenging
Super! Laten we dat zo houden! ;)
Ik heb in al die 46 jaar dat ik klant ben, dik tevreden, ga zo door
Super om te horen! :)
Nooit problemen met Essent en een duidelijke website. Enige minpuntje; als je geld terug krijgt bij de jaarlijkse eindafrekening wordt je voorschot automatisch verlaagd. Dat doe ik zelf wel als ik dit nodig vind. Ik betaal liever te veel en zie dat als spaarpotje wat uitgekeerd wordt bij de eindafrekening.
Hoi Ralph, Bedankt voor je review. Bij de jaarafrekening zijn we verplicht om je termijnbedrag opnieuw te berekenen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat je termijnbedrag bij je meest recente verbruik past. Het verbruik kan namelijk door de jaren heen veranderen. Je bent natuurlijk vrij om het termijnbedrag zelf aan te passen na de jaarafrekening als je liever een ander bedrag betaald. Groetjes Denis
Al jaren bij Essent bevalt mij prima.
Bedankt voor het mooie cijfer en je positieve review. Groetjes Denis
Wederom afwachten of uw aanbod ook werkelijk realiteit is bij het verstrijken van Jaar 2026. Ik wel wel dat de meters opnieuw worden geijkt daar over 2025 de overeenkomst het verbruik ruim is overschreden. Wij wonen al een tiental jaar in dezelfde woning .
Goedemorgen, Ik begrijp dat je een ijking hebt gevraagd bij je netbeheerder, omdat je verbruik ruim is overschreden. De netbeheerder doet de ijking om te checken of er iets mis is met de meter. Dankjewel voor je review en wie weet hebben wij in 2026 een mooi aanbod voor je! 🩷
Prima ervaring en prima info van Essent
Super om te horen dat je goede ervaring met ons hebt en onze informatie! Dankjewel voor je mooie review Jos! 😊
Nergens geen omkijken naar
Altijd fijn om er geen omkijken naar te hebben en dat je altijd een goede ervaring hebt. Dankjewel voor je review! 🩷
nvt
Hoi Ger, Dank je wel voor je loyaliteit en positieve beoordeling! Groetjes Souhila Essent Webcare
Nvt
Kort en krachtig gezegd, Mathieu! Bedankt voor het mooie cijfer dat je ons geeft :) Groetjes, Will Essent webcare
Al lange tijd vaste klant bij Essent en diverse meer jaren contracten gehad en nu weer verlengd met 3jaar. Ook zeer tevreden over de app en het inzichtelijk hebben van verbruik, kosten, termijnbedrag en energie besparende informatie afgestemd op je eigen woning.
Goedemorgen Robert, Dank voor je review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dat is erg waardevol voor ons! Goed om te horen dat de app ook goed bevalt. Alle punten die je benoemd zijn vaak van belang voor onze klant. Fijn om te horen dat je dit dus ook opmerkt én waardeert. Laat het ons gerust weten wanneer je in de toekomst vragen aan ons zou hebben? Groet, Jo
Essent is een betrouwbare en duidelijke leverancier
Goedemorgen Hendrik, Dank voor je mooie review en heel erg fijn om te vernemen dat je ons als een betrouwbare en duidelijke leverancier ervaart. Dat zijn twee belangrijke componenten! Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan vernemen wij dat graag van je! Groet, Jo
Ik word op de hoogte gehouden van de actie's.
Als leverancier betrouwbaar. Verbruik informative helder. Maar de informatie over tarieven om te beslissen of en hoe te verlengen was wel complex. Heel veel details - had liever ook een simpele overzicht gehad.
Goedemorgen, als je iets niet begrijpt dan kan je dit altijd aan ons vragen. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen, want wij helpen je graag met een verlenging en de tarieven. Dankjewel voor je review. 🩷 Groetjes, Wendy.
Essent is ideaal als je het helder, overzichtelijk en gemakkelijk wil!
Al jaren bij Essent. Soms overweeg ik over te stappen, maar dan ga ik tarieven vergelijken en scheelt het maar een paar euro. Essent is betrouwbaar, heeft een goed te bereiken klantenservice. Ik ben tevreden.
Hoi Bennik, Bedankt voor je beoordeling en je jarenlange loyaliteit! Het doet ons goed om te horen dat je op ons kunt rekenen en dat we goed bereikbaar voor je zijn. Dat daar we het voor! 😊 Groetjes Souhila Webcare
Met Essent weet ik dat we een betrouwbare energie leverancier hebben.
Hoi Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je Essent als betrouwbare energieleverancier ervaart. 😊 Groetjes Souhila Webcare
Nieuwe klanten worden gelokt met kortingen maar een klant van bijna 25 jaar wordt afgescheept met een fooi.
Hi Jackie, Allereest fijn om te lezen dat je al 25 jaar klant bij ons bent, dat waarderen wij enorm. Ook onze vaste klanten bieden wij een energiekorting bij het verlengen van het contract, of dat je wel/ geen energiekorting krijgt en wat de hoogte daarvan is, is afhankelijk van het type contract wat je kiest. Daarbij bieden wij onze klanten het Thuisvoordeelprogramma aan waarbij je verschillende voordelen en kortingen krijgt, waaronder korting op je stroomtarief. Mocht je nog vragen hebben over je aanbod wil ik je vragen om per mail contact op te nemen met onze klantenservice via het mailadres [email protected]. Vermeld hierbij je postcode en huisnummer en je geboortedatum. We kijken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Sophie 🌸
Geen onzinnige verkooppraatjes, gewoon leveren volgens afspraak. Betrouwbaar.
Hi Leo, Dankjewel voor je review! En fijn om te lezen dat je ons als betrouwbaar ervaart. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸
Heb nooit geen problemen bij Essent gehad,ben uiters tevreden over jullie daarvoor heb ik het verlengt hopelijk heb ik de goede keus gemaakt ik ben vanaf 12 april 2025 alleen mijn partner is toen overleden
Hallo, Bedankt voor je review en gecondoleerd met het verlies van je partner. Een vast contract betekend alleen dat de tarieven per kWh en m3 ( exclusief belasting ) vastzet en de tarieven niet wijzigen. Het verbruik of termijnbedrag staat niet vast dus als er iets wijzigt in het huishouden dan wordt daar rekening mee gehouden bij de opmaak van de jaarafrekening. Op de jaarafrekening berekenen we namelijk het termijnbedrag opnieuw op basis van het verbruik van het afgelopen (verbruiks)jaar. Groetjes, Denis Webcare
Ben sinds Limagas klant altijd tevreden
ben tevreden met essent voelt vertrouwt en dan ga ik daar niks aan veranderen duidelijke website
Al jaren klant bij Essent en zeer tevreden. Goede app, goed inzicht.
Bedankt voor het mooie cijfer, fijn dat het je bevalt. Groetjes, Denis Webcare
Willemsplein 4