Ik heb weinig ervaring met het afsluiten met contracten. Ik heb zelf geen idee wat voor mij een goede keus is. Daarom vind ik het fijn dat Essent met mij mee denkt. Ik vertrouw erop dat Essent op de juiste wijze mij informeert zodat ik de juiste keus kan maken. Ik ben al vele jaren klant bij Essent en heb er nog steeds een goed gevoel bij. Daarom heb ik gebruik gemaakt van de keuzehulp en vertrouw erop dat ik samen met Essent nog een lange tijd kan genieten.
Wat beloofd wordt is ook waargemaakt
Ik ben tevreden met Essent, ik wordt altijd goed geïnformeerd en alles is duidelijk!
Bedankt voor je review Els en fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes, Denis Webcare Essent
Geen problemen.
Dank je wel Hilbrand!
Bedankt voor je review! Groetjes, Denis Webcare Essent
İk hoop dat ook de komende jaren net zo prettig verloopt als de afgelopen jaren.
Daar gaan we natuurlijk ons uiterste best voor doen, bedankt voor je review. Groetjes, Denis Webcare Essent
Alles loopt op rolletjes en bij sporadisch contact word ik altijd goed geholpen.
Hoi Yolanda, Bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent over het contact. Groetjes, Denis Webcare Essent
Al meer dan tien jaar ontvangen wij de energie, gas en electra, van Essent. In al die jaren van papieren tellers doorgegeven tot en met nu via de elektronische weg met de app en slimme meter geen enkel probleem gehad. Alles loopt soepel, vanzelfsprekend en hopelijk nog lang.
Hoi Nico, Wat fijn dat je zo lang klant bent en leuk om te lezen dat de overstap naar de slimme meter soepel is verlopen. Zo heb je nog meer inzicht en kun je zelfs op dagelijkse basis je verbruik inzien. Groetjes, Denis Webcare Essent
Ben al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant bij Essent.
Bedankt dat je zo lang klant bent Frank, dat waarderen we! Groetjes, Denis Webcare
Energie voorziening is altijd in orde, geen onduidelijkheden, met de app op een goede manier het energieverbruik te controleren en te monitoren. Eindafrekening is prima en altijd op tijd. Vandaar dat ik al jaren klant ben.
Hoi Frank, Wat leuk om te lezen dat je zo lang klant bent en dat het je bevalt. Mocht je ons nodig hebben dan staan we voor je klaar. Groetjes, Denis Webcare
goed aanbod ontvangen en zeer tevreden met de manier waarop Essent met vaste klanten omgaat. top
Hoi Leo, Bedankt voor je mooie compliment en voor je review. Groetjes, Denis Webcare
Voor de verlenging van dit contract heb ik diverse vragen, maar telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Via mail kan ik ook geen vragen stellen want dat is alleen voor "zakelijke" klanten. Dit komt op mij over als een direkte achterstelling. Rest mij alleen de mogelijkheid om het contract weer op te zeggen als het mij achteraf niet bevalt. Ik zou natuurlijk hier die vragen neer kunnen zetten....maar of dat werkt geloof ik ook niet.
Hoi Toine, Het is vreemd dat je ons niet kunt bereiken. Heb je 0900-1550 gebeld? Wij helpen dagelijks heel veel klanten via onze klantenservice. Mocht dat niet lukken stuur dan even een mail naar [email protected] samen met je vraag en je gegevens. We helpen je dan graag verder. Groetjes, Denis Webcare Essent
Al jaren tevreden!
Hi Frans, Dank voor de mooie beoordeling!
Ik was al Klant als Essent nog EGD was . Altijd goed .
de ervaringen met essent zijn goed op 1 punt na in 2023 was mijn moeder overleden en we zijn altijd bij jullie klant geweest, ik belde of ze het op mijn naam wilde zetten omdat ik ook altijd op dit adres gewoond heb samen met mijn moeder en de kosten werd van mijn rekening afgehouden. Maar dat kon niet volgens jullie dan moet je een nieuw contract afsluiten omdat het op een andere naam komt te staan. Dus als klant met jaren op goud werd nu ineens brons als ik dit van te voren had geweten had ik de naam niet laten veranderen dan was alles hetzelfde geweest. dit vond ik een slechte zaak van jullie ik was op dat moment van plan om naar een andere energieleverancier te gaan maar omdat ik niet van overstappen hou heb ik de keuze toch maar weer bij jullie gedaan.
Goedemorgen Pierre, Dank voor je review! Om alles zo transparant mogelijk te doen laten verlopen kiezen wij ervoor dat een contract altijd persoonsgebonden is. Ook om te voorkomen dat hier problemen van zouden kunnen ontstaan. Ondanks dat vinden we het fijn dat je ons zo hoog beoordeeld, dat wordt gewaardeerd. Een energieke groet, Jo
Een energiebedrijf moet doen waar ze voor zijn: zonder gedoe energie zeker leveren. Dat doet Essent en bovendien is de site gebruiks/klantvriedelijk. Bovendien ontvangen vaste klanten regelmatig voordeeltjes én airmiles.
Wat fijn om te lezen dat je hier zo naar kijkt Johan, wij denken daar net zo over! Wij waarderen jouw feedback. Dankjewel! Een energieke groet, Jo
Ons was niet duidelijk, de omschrijving van vast naar variabel contract? Dit stond niet duidelijk omschreven, ben goed geholpen door een medewerker van Essent
Goedemorgen Jan, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het nieuwe contract wat je af hebt kunnen sluiten. Dankjewel voor de mooie beoordeling! Een energieke groet, Jo
Goede en duidelijke informatie
Dankjewel voor de mooie beoordeling Martin, fijn om te horen!
Goed!
Goedemorgen, Dankjewel voor je review en het mooie cijfer! Groetjes, Essent | Webcare
Vanaf het begin van mijn energie leverings behoefte ben ik klant van Essent.Altijd tevreden over de service en communicatie.
Goedemorgen Lia, Super dat je tevreden bent! Bedankt voor je review! Groetjes, Essent | Webcare
Prettig, ook door persoonlijke aanbiedingen.
Goedemorgen Roel, Heel erg bedankt voor het mooie cijfer dat je aan ons geeft! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Webcare | Essent
Nooit geen problemen!
Goedemorgen Peter, Dankjewel voor je review! Fijn om te lezen dat je nooit problemen ervaart. Groetjes, Webcare | Essent
altijd goede ervaring met essent
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor je review en het mooie cijfer! Groetjes, Webcare | Essent
Geen poespas en wordt keurig op tijd op de hoogte gebracht met veranderingen
Goedemorgen Sjieuwke, Dankjewel voor je review! Altijd fijn als je op tijd op de hoogte wordt gebracht van alle verandering. Groetjes, Webcare | Essent
Gezien de jarenlange ervaring met Essent is het altijd prima verlopen.
Goedemorgen, Dankjewel voor je review! Wat fijn dat je al jarenlang klant bent bij ons. Wij waarderen dit enorm. Fijne dag toegewenst! Groetjes, Webcare | Essent