Betrouwbaar en stabiele levering

Al jaren klant bij Essent, gewoon een goede en betrouwbare energieleverancier. Je merkt gewoon dat deze uit voormalige overheidsdiensten is voortgekomen, service en dienstverlening gewoon op een hoog peil zoals je mag verwachten van een bedrijf waar je maandelijks je energierekening overmaakt.

Uitstekende dienstverlening.

Overzichtelijke website. Vriendelijke helpdesk-medewerkers. Gunstige contractvoorwaarden.

Correct en zuiver

Tot op heden geen zorgen gehad en keurig behandeld bij contact met Essent

Prima bedrijf

Ben al vele jaren , tot volle tevredenheid, klant.

Vastigheid duidelijkheid

Aan bovenstaande omschrijving valt niet veel toe te voegen. Ik waardeer de maandelijkse opgave van het gebruik en de vergelijking met dezelfde periode in het voorgaande jaar en de vergelijking met verbruik bij andere huishoudens.

Betrouwbaar

Als ik hoor van al die cowboys op de energiemarkt die maar wat aan rommelen en mensen op hoge kosten jagen, blijf ik bij een na mijn menig betrouwbare maatschappij die de klanten serieus neemt.

Betrouwbare energie leverancier.

Na overstappen van Eneco wat probleemloos verliep ben ik tevreden over mijn ervaringen het afgelopen jaar bij Essent. Een energiecontract met redelijke prijzen.

Degelijk en stabiel

Al vele jaren lang vertrouwde energieaanbieder

Prima overzichtelijk aanbod

Het aanbod, welke wij van Essent hebben ontvangen is duidelijk geformuleerd!

Zeer goed.

Mijn ervaring is erg goed, tot nu toe, heb al Essent vanaf dat Ik zelfstandig woon, en dat is al zeker ruim 35 jaar. Nog nooit geen problemen met Essent gehad, en ook tijdens mijn verhuizingen is alles altijd soepel verlopen en geregeld. En Ik ben ook echt niet van plan om over te stappen naar een andere aanbieder, want Ik weet nu wat Ik heb en je Ik weet nooit wat Ik weer krijg.

Noout problemen gehad

Heerlijke gedachte als alles goed is geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede prijzen, maar inschatting gebruik is bij offerte lager dan op overzicht mijn Essent

Na een mindere ervaring bij een telefonische benadering door Essent ben ik rustig de tarieven online gaan vergelijken. Essent is daarbij voor mijn gevoel niet helemaal eerlijk. In het oorspronkelijk voorgestelde aanbod is het geschatte jaarverbruik een stuk lager dan de inschatting van het jaargebruik bij Mijn Essent. Daarmee lijkt het 1e aanbod wel heel aantrekkelijk, maar heb ik toch maar een hoger geschat verbruik ingevuld, zoals dat ook in mijn Essent is te zien. Ik vind eerlijk het verbruik voorrekenen wel zo netjes. Juist bij diegene die al drie jaar klant bij Essent is, waarbij de verbruiksgegevens gewoon bekend zijn.

nooit geen klachten gehad

dat we tevreden zijn en nog nooit problemen gehad

Gewoon goed

Uitstekende informatie

Altijd goed

ik heb nog nooit problemen gehad of ervaren.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Het bevalt ons goed bij Essent.

Het bevalt ons goed bij Essent.

Essent blijft Mijn Essent

Goede ervaringen

TEGENSTRIJDIGE AANBIEDING

Ik ben een aantal keer gebeld door iemand die mij namens Essent een aanbieding wilde doen. Vandaag had ik de telefonische afspraak met hem. Hij deed mij een aanbod dat een paar honderd euro meer per jaar zou kosten dan het door Essent, via de mail, geoffreerde aanbod. De ondoorzichtigheid van de energie markt werd mij hiermee nog eens bevestigd. In mijn ogen zijn er veel te veel partijen die geld verdienen aan de naïviteit van potentiële klanten. De betreffende meneer ging, logischerwijs, niet in op mijn bedenkingen en kwam met de smoes dat hij mijn persoonlijke gegevens niet kon inzien. Terwijl hij exact de verbruiksgegevens hanteerde die Essent ook in het aanbod had gebruikt. Met andere woorden, ik beschouw dit als een poging tot oplichting en hoop dat Essent (niet alleen) er naar streeft om de energiemarkt transparant te maken. Ik heb op dit moment voor Essent gekozen omdat ik niet de illusie dat andere maatschappijen zo veel beter zijn en het aanbod marktconform is. Met vriendelijke groet Arie PS; de betreffende meneer benaderde mij onder het volgende telefoonnummer 0382039156, een nummer dat voorkomt op de lijst van Essent met betrekking tot telemarketing die wij, volgens Essent, rustig kunnen bellen. Misschien is dit nog een mooi item voor een van de consumentenprogramma's

Betrouwbaar continuïteit zekerheid

We zijn al vele jaren klant bij Essent en kunnen tot nog toe geen enkele negatieve ervaring benoemen. Voor ons is het een degelijk bedrijf dat met vele jaren ervaring weet hoe te handelen. En daarvan heb je als klant je voordeel.

geen problemen redelijke prijs

betrouwbare levering en duidelijke rapportages

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen reden om weg te lopen.

50 jaren lang.

Prima verder geholpen

Ik had een vraag i.v.m mijn jaarrekening. De automatische chatbox kon mij niet verder helpen maar ik werd doorverwezen naar een medewerker. Elif heeft mijn vraag nagekeken en het verder opgenomen. Ik kreeg een mail met een terugkoppeling en wat er verder ging gebeuren. Prima dienstverlening.

prijs kwaliteit goed

overzichtelijke gebruikers App waarin je duidelijk je verbruik van gas en elektriciteit kunt zien

Zeer betrouwbaar bedrijf

Essent houd de klant goed op de hoogte, fijn dat we een half jaar voor het aflopen van contract alweer een nieuwe aanbieding kregen. Wij zijn zeer tevreden als klant van Essent

Willemsplein 4

5211 AK 's- hertogenbosch