Filters

10

Helemaal top

Ik had zelf ideeën om een kast te maken. Otto kijkt eerst goed wat de bedoeling is, geeft bruikbare tips. Zo kom je samen tot een plan van aanpak en gaat hij aan de slag met zijn deskundige werknemers. Het resultaat is altijd weer tot ieders tevredenheid. Onze ervaring met Otto Schop timmerwerken is daarom, Helemaal Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een mooi ambachtelijk bedrijf met goede communicatie.

Otto schop is een geweldig mooi timmerbedrijf. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Ook wordt er enorm goed meegedacht en ideeen gedeeld.. Daarnaast hebben we een hele goede samenwerking gehad, hele korte lijnen, heldere communicatie. We hebben nu een supermooi ontworpen keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer net bedrijf, levert vakwerk

We hebben door Otto in de loop der jaren al diverse vertrekken in het huis laten aanpakken. Dit was voor ons de tweede keuken die hij heeft gemaakt en we zijn er super blij mee, het is een plaatje geworden !!! Hij heeft nette en vakbekwame mensen in dienst die denken in oplossingen. echt een aanrader !!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een perfecte samenwerking leidde tot een prachtig resultaat

Prachtig gerealiseerde keuken met vakbekwaamheid gemaakt met super aardige mensen! Van begin tot eind was er overleg en inspraak! Geweldig bedrijf, een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer nauwkeurige afwerking door top vakmensen

Otto Schop heeft al veel projecten in ons huis gedaan, van compleet keuken ontwerp en bouw tot en met ingemetenkasten voor TV en slaapkamers maar ook voor het aanpassen van kozijnen en vensterbanken tot en met het renoveren en afhangen van de luiken. Altijd is alles met dezelfde precisie en ongekend vakmanschap uitgevoerd. Fijn om te werken met mensen die je kent. Soms sta je even in de wachtrij maar als het dan zover is gaat het in een keer door en hoef je niet maanden met half afgemaakte projecten zitten te wachten op nog te leveren onderdelen of apparaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Otto Schop Timmerwerken BV ontzorgt.

22 jaar geleden heeft Otto Schop in ons vorige huis een keuken geplaatst. Toen tot volle tevredenheid. Reden voor ons om nog eens met Otto Schop in zee te gaan. Dit keer heeft de fime niet alleen de keuken geplaatst maar ook de bouwregie op zich genomen. Een gouden zet. De meerprijs die Otto Schop hiervoor vraagt is de vermindering van stress meer dan waard. Van begin tot eind, ondanks Corona beperkende maatregelen, is alles volgens planning verlopen. Een dikke pluim voor Otto en zijn medewerkers en de medewerkers van de door hem geselecteerde onderaannemers. We hebben Otto nog wel geadviseerd om een week of twee voor definitive plaatsing nog even alles door te nemen. Bij ons was nogal wat uit onze herinering gewist.

 • Aanbevelen? Ja
10

vakwerk!

Verschillende zaken laten doen in huis; wensen werden prima vertaald naar oplossingen en die werden uitstekend uitgevoerd. Goede voorbereiding en vlotte uitvoer; prima professionele ploeg medewerkers, top! communicatie open en eerlijk en we werden goed geïnformeerd en betrokken tijdens traject. zondermeer aan te bevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk

Communicatie kan beter. Dat bijvoorbeeld de haard en lampjes niet werden aangesloten is niet duidelijk gecommuniceerd. Ook dat de aansluitingen van de haard een zeer groot deel van kastruimte bleek in de te nemen is een flinke tegenvaller. Qua werk is het verder kwalitatief super afgewerkt, nette medewerkers en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP in kwaliteit en service

Zeer goede service en altijd denken in oplossingen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wat een ontzettend mooi resultaat hebben deze mensen geleverd Prachtig vakwerk. Voor onze biebkasten en walkinn kasten Echte Vakmensen. Een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

twee grote inbouwkasten op maat in één dag gerealiseerd!

Het is geweldig om met Otto samen naar een mooi eind resultaat te werken, het is Otto nooit te gek en begrijpt met een paar woorden wat wij willen. De service is geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

Top bedrijf voor het maken van maatwerk

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige samenwerking met veel ruimte voor eigen ideeën

Het is prettig dat Otto bij je thuis komt om mee te denken, door ervaring van hem zijn er kleine praktische details aangebracht. Een tekening aanpassen omdat je later denkt, dit willen we liever anders, is geen moeite en ook daarin denkt Otto mee. Wat we fijn vonden is dat we de tijd hadden om over de kleur van de keuken na te denken en de kleurstalen een aantal dagen bij ons thuis konden ervaren. Wij zijn tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit

Tweede keuken die Otto, met zijn zeer betrokken medewerkers, voor ons heeft gebouwd. Ook nu weer zeer tevreden over het eind resultaat. Meester vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap in combinatie met topservice!

Een heel professioneel bedrijf met hele bekwame mensen. Denken mee in oplossingen en leveren ultieme kwaliteit. Wij hebben een prachtige keuken, inloopkast en een toprelatie overgehouden aan de samenwerking. Bij toekomstige projecten zullen wij 100 procent zeker voor Otto Schop gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap en passie stralen er vanaf!

Wij genieten enorm van onze, niet alleen prachtige maar ook praktische nieuwe keuken. Wij hebben er van begin af aan alle vertrouwen gehad in Otto een prachtige keuken zou plaatsen die volledig naar onze zin zou zijn. Er is goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen en er zijn ook goede nieuwe ideeën aangedragen waardoor we uiteindelijk samen tot het eind resultaat zijn gekomen. Het proces is van begin tot eind prettig verlopen en tot in de puntjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Zoals verwacht en daarom ook weer voor Schop gekozen. Prettig werken en weer een topresultaat. Bedankt Otto, Bas, Henri!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal top, ze doen wat ze beloven en het zijn super aardige mensen

Vanaf het begin tot het einde hebben ze de kwaliteit gewaarborgd. Steeds werden we geïnformeerd en waar nodig werden de tekeningen aangepast. Ook was er een goede terugkoppeling via de mail. Na onze opmerking over een kleurverschil was er geen discussie over het oplossen hiervan, het werd zonder meer hersteld en de kwaliteit van het geleverde werk was boven alle twijfel verheven. Ook waren de mensen van de eindmontage zeer deskundig en ( niet onbelangrijk) heel vriendelijk en uitermate correct. Grote klasse en zeer aanbevelenswaardig

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect!

Prettig dat er tijdens de ontwerp fase ruim voldoende tijd werd uitgetrokken om tot een resultaat te komen dat volledig aan onze wensen en verwachtingen voldeed. Niets was teveel, van voorbeeld spoelbak tot een enorm scala aan stalen voor kastdeuren en aanrechtblad, alles was beschikbaar om te bekijken, zodat we niks vanuit een boek hoefden te kiezen. Ook de uitvoering was geweldig, de vakmensen van Otto Schop Timmerwerken waren net zo kritisch als wij, stonden open voor vragen en maakten aanpassingen waar wij dat wilden. Dit was voor ons de eerste keer dat we met plezier een keuken hebben samengesteld en gebouwd zien worden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

Ze denken met je mee, werken erg netjes en nauwkeurig

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele vakman en prettige samenwerking

Otto luistert eerst goed wat de wensen zijn en die vertaald hij naar een duidelijk keukenplan. Alles gaat in goed overleg en is open en eerlijk naar zijn klanten toe. Hij heeft echt vakmensen die er helemaal voor gaan. Wij zijn heel tevreden en bevelen Otto Schop Timmerwerken dan ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Goede tips en begeleiding bij de meubelontwerpen op maat met prachtige materialen

 • Aanbevelen? Ja
10

De exacte vertaling van een droom plaatje in ons hoofd naar een droom keuken in huis.

De keuken staat bij ons als middelpunt in huis, het hart van ons huis. Daarom waren we extra kritisch naar de vertaling van onze ideeën naar een werkelijke keuken. Met een paar plaatjes in de hand gingen we op zoek naar een timmerman die ons hiermee kon helpen. Door de passie die Otto uitstraalt ontstond er na het eerste gesprek met hem direct een gevoel van vertrouwen. En dit gevoel was niet onterecht. In het hele proces verliep alles volgens planning en afspraak. Door de nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en continue afstemming met ons, ontstond er werkelijk een onovertrefbaar perfecte en duurzame keuken. Over ieder details is nagedacht en het geheel past als een puzzel in elkaar. Eigenlijk te mooi om te gebruiken.....

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk tot in de puntjes!

Vakwerk geleverd! Alles volgens afspraak. Wijzigingen geen probleem, altijd bereid tot het vinden van een oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een aanrader

Wij hebben prettig samen gewerkt met Otto schop.Het resultaat mag er zijn! Wij zijn er blij mee!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd