De opleiding shiatsu A was een mooie en goede ervaring. Het waren 2 zeer leerzame dagen. Een goede docente en assistenten waarbij de assistente van de 2e dag n.m.m. nog meer kennis had en actiever was dan de assistente van de 1e dag. Een mooie opleidingsruimte. Ondanks het feit dat we als cursisten vreemden van elkaar waren leek het alsof we elkaar toch al langer kenden. Een goede sfeer en behulpzaamheid onderling. Voor herhaling vatbaar. Op naar Shiatsu B.
Alle gevolgde cursussen zijn door goede docenten gegeven. Goede uitleg en vriendelijk
Aati nam me heel serieus en als ik iets vroeg nam ze de tijd om me antwoord te geven. Ik heb erg veel geleerd en heb nu genoeg om mee verder te kunnen. Ik kijk erg uit naar de vervolg cursus. De opleidingslocatie was wel wat ver, het zou handig zijn als dit nog iets dichter bij was.
Zeer bekwame docente
Ik heb voornamelijk les gehad van jos en mario dit zijn geweldige mensen die superveel weten. Baby -afslankingsmassage hotstone waren ook heel goed. Enkel kindermassage vond ik minder. Ik ben heel blij dat ik de wellnessacademie heb ontdekt. Ik ga nog heel veel cursussen komen volgen!
Tevreden van mijn opleidingen. Bekwame docenten. Goed studiemateriaal.
Heel goed bezig! Proficiat! Doe zo verder!
Ik ben bij de wellness academie gestart met hotstone massage. Echt leerzaam en leuke les..Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt. Ik ben vervolgens anatomie, fysiologie en pathologie gaan doen wat echt heel interessant was en zo duidelijk verteld geen min verveelt. Hierna ben ik basis massage technieken gaan doen en aansluitend examen gedaan in Hasselt voor het diploma Massagetherapeut.. En deze behaald. Ik heb ook nog stoelmassage les gedaan.. Dus al met al.. Ik heb zeer goede ervaringen met de wellness academie en nu dat er nog meer verschillende cursussen in Amsterdam aangeboden worden zijn ze nog niet van mij af.. Volgende cursus medical taping.. Tot snel...
ben zeer tevreden over de gevolgde cursussen ten zeerste aan te raden
Super docente die oog heeft voor de vragen van alle leerlingen.
Doelgerichte duidelijke en intense opleidingen
al enkele cursussen gevolgd en altijd prima inorde
Prima opleidingen. Goeie opleidingslocatie en professionele en toegankelijke docent.
Super opleidingen van super docenten!!!!
Super vriendelijke lesgeefster, voldoende uitleg tijdens cursus en mogelijkheid tot vragen stellen en mooie ingebonden papieren cursus die je mee naar huis krijgt en link naar website om alles te kunnen herbekijken. Ook telefonische info was heel duidelijk en vriendelijk. Ik ben super tevreden van Wellness Academie = TOP service voor mij !!
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)