Voor mij waren de cursussen relax massage & anatomie, pathologie & fysiologie zeer positief. Er is een nieuwe wereld opengegaan zonder stress. Vervolg cursussen zijn zeker aan de orde.
Didactisch materiaal is super dat we dat van de wellness academie mogen gebruiken en dat we dus geen eigen materiaal moeten aankopen. Sommige zaken moeten echter aangevuld worden en van het lippenpallet was er maar een wat te weinig is voor een groep van 14. Nathalie is een super docente die met veel passie haar vak doceert.
Heel jammer dat bij hairstylist geen opleiding aaneensluitend begint; er was er één maar die was al vol jammer dat er geen nieuwe cursus opnieuw wordt aangeboden.
Bedankt voor de melding. Om voldoende deelnemers te garanderen moet we circa 2 basisreeksen organiseren alvorens er 1 gevorderdenreeks kan doorgaan. Ik begrijp dat deze periode vervelend is. Wij nemen het wel mee als nota bij onze volgende planning :-)!
vriendelijk onthaal, snelle service, fantastische docenten, een echte aanrader
Toffe leerzame opleiding
Was een leuke cursus basis gelnagels van een leuke docente. Spijtig dat het zo rap voorbij was. Is toch redelijk kort om alles goed te leren
Heel praktische cursussen, leuke onderhoudende lessen, veel interactie met en kennis bij de leraren. Academie staat ook goed bekend en niet voor niks.
Heel leerrijke en leuke les . De lesgever kon de leerstof boeiend overbrengen. Heel.fijn dat je geen materiaal moet aankopen, zo kan.je nadien er zeker van zijn dat je het juiste materiaal aankoopt
De twee opleidingen die ik in Wellness Academie volgde waren goed georganiseerd. Ik heb er een hele fijne ervaring mee opgedaan. Ik ben zeker van plan in de toekomst nog opleidingen te volgen die aansluiten op de reeds gevolgde.
Erg duidelijke en uitgebreide cursusdag.
Prima opleiding gekregen, alles was dik in orde. Ik raad iedereen wellness academie aan!!
Bij aanvang van de opleiding zit je vaak met heel veel vragen over hoe is de kwaliteit van de opleiding, de bereikbaarheid van de locatie,... Ik heb deze vragen allemaal ter informatie aan de helpdesk gevraagd, deze hebben mij snel (binnen de 2 dagen) geantwoord. Omdat ik hier al een goede indruk van had, heb ik mijn opleiding als sportmasseur dan ook bij de wellness academie gestart. En heb daar helemaal geen spijt van gehad. De locaties zijn heel goed te bereiken, en er is natuurlijk ook parkeerplaats voorzien wat zeer handig is. De opleidingen zelf worden daar gekwalificeerde docenten gegeven. Je wordt tijdens de sessies ook goed begeleid, je krijgt veel feedback wat ik ook heel belangrijk vind. Er is ook een maximum aan deelnemers, dit is heel positief zodat de lector evenveel kan komen helpen/kijken/feedback geven bij elke cursist. Ik heb heel veel bijgeleerd en zal er zeker in de toekomst iets leuk mee kunnen gaan doen. De Wellness Academie is zeker en vast aan te raden aan mensen die geïnteresseerd zijn in massages, en andere soorten therapieën die door deze academie gegeven worden.
Ik zou hier onmiddellijk een nieuwe opleiding volgen
Sedert een paar jaar volg ik op regelmatige basis een opleiding bij de Wellness Academie... Steeds een ervaring rijker! De docenten zijn steeds zeer vakkundig! Nog nooit spijt gehad van hier een opleiding te volgen! Zelfs de anderhalfuur durende enkele rit zie ik als klein obstakel om hier telkens vol goeie moed les te komen volgen!
Ik vind de cursus heel leuk en leerzaam en de docent(Marina)echt super
Gedreven en gemotiveerde docenten. Best wel veel informatie op korte tijd (1 weekend).
Het was heel leuk en heel leerrijk ik vond het inrichting van het gebouw ook heel mooi en proper. Docenten waren ook heel vriendelijk.
Een super school met een super docent. Visagie opleiding gevolgd en geslaagd, door een topdocent die de tijd neemt voor haar leerlingen en het beste uitjezelf laat halen. Een fijne sfeer je wordt met open armen ontvangen. Ik ga hier zeker nog meer cursussen volgen.
Prima lessen, hygiënisch gebouw, goede lesgevers. Erg tevreden!
Super ervaring en een zeer geduldige leerkracht , zeker een aanrader . Zou het opnieuw doen . Mvg Elkje
Niets dan goeds te melden !
Ik heb er stoelmassage gevolgd. Alles was prima in orde. Super leuke lesgeefster. Ik kom zeker terug.
Ik ben tevreden over de academie, een aanrader. Minpunt vind ik dat je voorheen de filmphes kon downloaden van vimeo en dat nu niet meer kan. Reden voor copieeren tegen te gaan. Dit kan naar mijn mening ook als ik wachtwoord doorgeef. Nu moet ik internet hebben voordat ik filmpje kan zien.
Ah, ik begrijp dat het nieuw systeem van de filmpjes vervelend is als je geen internet voorhanden hebt. Stuur ons even een mailtje met de filmpje(s) die je wenst, dan sturen wij je graag de bestandje(s) door!
Ik heb al vele cursussen gevolgd in de Wellness Academie te Hasselt en heb altijd enorm veel bijgeleerd. Vooral de opleiding gelish nagels basis, gelish nagels gevorderden, visagie basis en visagie gevorderden vind ik een echte aanrader!
De basiscursus chakratherapie was een echte verrijking. Doorheen de cursus hebben we veel bijgeleerd en dit mede dankzij twee topdocenten Jef en Jeanine die je met heel veel warmte ontvangen.
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)