Ik heb de opleiding make up artist volledig afgerond. De docente waren top, zowel voor visagie als voor hairstyling. De locatie is goed te bereiken en de lokale zijn goed onderhouden. Een is genoeg materiaal voor handen. Het onthaal is elke dag zeer vriendelijk.
Van inschrijving tot certificaat professioneel en bekwaam.
Ontvangst is goed , super docenten ; je kan achteraf nog altijd contact opnemen.
Heel duidelijk in uitleggen! Top les! Loud! en duidelijk! Geweldig docent!
Sfeer van de klas was aangenaam. Docente Sandra van den Burg heeft veel kennis en ervaring. Zij legt goed uit. Praktijk kamer mag wel wat verbeteren qua inrichting van lampen. Kraanwater gaat niet snel warm worden waarin cursisten moesten lang in de rij staan. Verder was de les leerzaam en "straight to the point."
Praktische opleiding met zeer enthousiaste leraren/leraressen die vanuit hun passie les geven en daarom de lessen nog aantrekkelijker maken.
Geode docent, gepassioneerd door zijn vak en geeft veel extra tips. Locatie in orde, organisatie in orde! Tevreden met inhoud van de les.
Ik heb meerdere opleidingen gedaan. Allemaal goed verzorgd en super goed gemotiveerde docenten met humor 😃Een echte aanrader 👍
Ik heb een toptijd gehad op de Wellness Academie! Aarti is een ontzettend enthousiaste docente, met passie voor haar vak. Ze heeft alles heel goed weten uit te leggen en ik heb enorm veel van haar geleerd. Dankjewel!
Marina is een top docent! Ze geeft les met zoveel passie en enthousiasme. Keep up the good work Marina!
In het leslokaal was het erg warm. Tip: kan er iets voorzien worden om eten op te warmen?
Goede docent met verstand van zaken. Niet alleen in les geven, maar ook ruime praktijkervaring. Zeer uitgebreide syllabus; handig als naslagwerk. Alleen jammer dat de certificaten niet aanwezig waren.
Zeer kundige docent en fijne sfeer Je voeld je echt thuis Ga zeker nog meer volgen bij de wellness academie
Zeer vriendelijk en heel goede en duidelijke uitleg. het zijn ook kleinere groepjes dus veel persoonlijker!
Zo'n positieve ervaring! Heel duidelijk uitgelegd en genoeg aandacht voor elke leerling.
interessante cursus, veel geleerd, ik gebruik nu al cupping in mijn bedrijf
De lessen waren erg interessant.
zeer leuke, leerrijke ervaring
Een zeer Leuke en aangename ervaring! Toffe 4 weken achter de rug gehad met toffe medestudenten en een top docent! Ik raad wellnessacademie zeker aan!
Alweer een interessante opleiding gevolgd in de Wellness Academie.
Ik vind de cursussen buj de Wellness academieheel goed verzorgd en de docenten vind ik erg bekwaam.
Uitstekende ervaring met een top docent en een zeer fijne klasgroep!
we worden altijd super fijn ontvangen en de docenten en sfeer maakt het fijn om bij jullie te mogen zijn. xxx
Professioneel, snel en altijd heel vriendelijk. Absoluut een aanrader.
Gedegen opleiding. Docent kent zijn vak door en door. Veel ondersteuning en bijsturing voor iedere cursist tijdens de praktijkoefeningen.
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)