4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring bij de Wellness Academie is altijd goed. Docent weet goed les te geven en het ook gezellig te houden. Jullie zijn zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

pracht van een opleiding en uitstekende leerkracht.

• Opleiding: Cupping

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze opleiding was zeer goed georganiseerd en verliep in een aangename sfeer waar ik meteen veel response ondervond. Deze puur theoretische cursus is niet meteen voor iedereen evidente leerstof en toch slaagde de docente er in om de volledige twee cursusdagen onze volledige aandacht te vangen. De gedrevenheid en het gemak waarmee ze de moeilijkste onderwerpen onderwees wekte eenieders belangstelling op. Van zodra ik kan schrijf ik me bij haar in voor de vervolgtraining Anatomie. Grondige kennis, perfecte timing, aandacht voor iedereen en een charmante persoonlijke aanpak! Locatie en klaslokaal ideaal. Parkeergelegenheid, gratis op loopafstand. Dominique

• Vestiging: Eindhoven

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Wellness Academie is een goede leerschool, aardige docenten die veel over hun vak weten. Ik heb hier de zomercursus Schoonheidsspecialiste, Wimperextensions One-by-one, Threading, Japanese Gezichtsmassage (Ko-Bi-Do) en onlangs nog de Brazilian Wax gedaan. Ondanks de duur van de cursus krijg je altijd een Syllabus (een theorie map met uitleg over de cursus.)En daarnaast ga je met een gevoel naar huis dat je ook daadwerkelijk wat geleerd hebt. Ik heb met volle tevredenheid de cursussen gevolgd, zou ik niet tevreden zijn dan had ik uiteraard hier niet zoveel cursussen gevolgd. Daarnaast is het een pluspunt dat het bereikbaar is in verschillende steden en 2 landen. En dat je niet voor eigen modellen hoeft te zorgen, want je werkt op elkaar. Het enigste minpuntje is dat de voorraad beter bijgehouden kan worden. Maar dat is voor verbetering vatbaar. En als dat op orde is dan geef ik de Wellness Academie een dikke 10!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie locatie lieve docenten begripvol

• Vestiging: Rotterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super docenten gehad, duidelijk lesmateriaal en perfecte service

• Opleiding: Lash & Brow Expert

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het super tof! Docente was goed ging snel maar begrijpbaar door de moeilijke stof heen. Het gebouw was moeilijk te vinden er staat van buitenaf niet ergens welness academie, en ik was in de rolstoel maar de lift was helaas kapot

• Opleidingslocatie(s)
  • Didactisch materiaal N.v.t.
  • Vestiging: Eindhoven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het meest opvallende aan mijn eerste ervaring met de Wellness Academie is de schitterende combinatie van deskundigheid en creativiteit bij het overbrengen van kennis.

• Opleiding: Ontspanningsmassage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik merk dat ik met heel veel plezier alle lessen volg. Zowel de locaties zijn goed bereikbaar, de grootte van de groepen zijn prima en de leerkrachten zijn stuk voor stuk toppers! Ik ben enorm tevreden. Na mijn massagoloog opleiding, ga ik bij jullie ook mijn sportmassge diploma behalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als eerste opleiding super. Zeer goede en leuke docente. Ik kijk uit naar gevorderde in Hasselt. Ik beveel het sterk aan.

• Didactisch materiaal
  • Opleiding: Visagie (basis)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele bekwame en toegewijde lesgeefster! Lokaal was iets té warm! Cursus geven met even aantal deelnemers. Nu moesten we soms toekijken in de praktijk zonder toe te passen of te ervaren... spijtig. Maar verder zeer leuke ervaring en zeer bruikbaar in de toekomst.

• Opleiding: Hot stone massage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel leerrijke ervaring met dank aan de docenten Janine en Jef.Als ik toch een minpuntje moet aanhalen was de warmte in het lokaal .

• Opleiding: Salon Hammam

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus dagen zijn erg leerzaam en leuk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige interessante en aangename opleiding gegeven door 2 gedreven docenten.

• Opleiding: Salon Hammam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer duidelijke -vriendelijke communicatie. Docenten zijn wel echte vakmensen die met passie hun les brengen en dat enthousiasme kunnen aanwakkeren bij hun cursisten.

• Opleiding: Sportmasseur

Ik ben tevreden

• Opleiding: Microblading
  • Vestiging: Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne school! Op je eigen tempo je diploma halen en les krijgen van inspirerende leraren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ervaar de Wellness Academie als zijnde zeer professioneel. Theoretisch (anatomie, fysiologie & pathologie) gedeelte wordt door praktijkdocent (Mario) op een zeer duidelijke, boeiende en passievolle manier gegeven. Dit geldt eveneens voor de cursus ontspanningsmassage die ik gevolgd heb (Cindy). Iedereen die in deze richting hobby- of beroepsmatig wilt gaan oriënteren zal ik zeker adviseren bij het maken van een opleidingskeuze een kijkje te nemen bij De Wellness Academie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel bekwame docenten die uitstekend ondersteunen, leerrijk cursus materiaal. Opleidingsgeld goed besteed! Vergeleken met opleidingen van een andere school zou ik de Wellness Academie aanraden omwille van het hoge niveau van de opleiding!

• Opleiding: Massagetherapeut / Masseur

Goed school!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg leuk en leerzaam weekend. De lerares weet met humor haar enorme kennis en ervaring duidelijk op haar studenten over te brengen. Ze weet haar aandacht en tijd zodanig over al haar studenten te verdelen dat het haast lijkt alsof je privéles krijgt. Echt een aanrader!

• Opleiding: Shiatsu therapie 1A

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het zou mooi zijn de extra info van de lessen op voorhand te ontvangen.

• Vestiging: Utrecht

Positieve ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was zeer leerrijk goede docente goed materiaal enkel minpuntje zeer warm in lokalen voor de rest alles top

• Opleiding: Voetreflexologie voor gevorderden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een waar genoegen cursist te zijn onder de vleugels van Mario Blokken. Het is niet evident dergelijke ‘saaie’ materie op zulk een manier te brengen dat ik het thuis nog kan navertellen. Het is niet de syllabus op zich die me iets zal hebben bijgebracht dan wel zijn vaardigheid om kennis over te brengen die blijft hangen en tot nadenken stemt. Kortom : genoten 😃

• Vestiging: Gent

Heidestraat 6 B