De les en het documentatiemateriaal en tips zijn goed uitgelegd. Ook de praktijk wordt aandacht aanbesteed. Top! Veel keratine behandelingen blijft t beste leerproces. Tenslotte de klant dient tevreden te zijn
Een docente die zo gepassioneerd lesgeeft, enorme kennis van haar vak heeft. Monika is een top madam. Heb enorm veel van haar geleerd.
Leuk en goede informatie en uitleg en mooie locaties en aardige behulpzame docenten,materiaal gebruik goed er is een fijne en relaxte sfeer dat maakt het leren goed mogelijk en je hebt meteen zin om nog meer studies te doen en te gaan volgen.Ik hoop dat er in Rotterdam nog meer aanbod komt omdat zo goed is er veel vraag naar is wat positief is.
Degelijke opleiding; steengoede docent.
Heel interessante opleiding en een dikke pluim voor de docente!!!
Beste, De opleiding was fantastisch. We kregen zoveel tips en trics dat we thuis alles aan een voordelige prijs konden bestellen om onmiddellijk van start te gaan. Ik stond er echt van versteld dat de lesgeefster echt alles met ons wou delen. Kennis over merken evenals gewoon hoe je het makkelijkst een nagelknippertje moet vast houden. Ik kijk er dan ook naar uit om in augustus bij dezelfde docent in Antwerpen de cursus gel nagels te volgen. Vele groetjes Ginette Merckx
Heel tevreden met mijn opleiding. Vriendelijke docente en altijd bereid om extra uitleg te geven. Mooie locatie en het didactisch materiaal is aangenaam om te leren. Pluspunt = gebruik van de producten ter plaatse.
Ik vond het heel leuk en leerzaam. Ik heb echt heel veel geleerd en ik kan het echt in de toekomst gebruiken! Als verpleegster past deze afdeling heel goed voor mij.
Alles wat netjes verzorgt en Mario heeft zijn kennis en kunde met veel plezier en humor gebracht, zo maakt dergelijke taai info toch leuk en leerzaam. Ik ga met een gerust hart, de komende cursus in Amsterdam tegenmoet.
Ik vind het een goed bereikbare locatie gemotiveerde vriendelijke docenten die heel goede kennis hebben van hun vak zeker aan te raden 👍👍👍
De Wellness Academie te Haselt opnieuw erin geslaagd de kennisoverdracht aan de cursist(e) over te brengen. Nu is t aan mij om daarin veder te gaan en te perfectioneren. Pluim.
Al zoveel opleidingen gedaan en steeds super! Een bedrijf dat vooruitgang maakt net zoals ze iedere leerling motiveren om vooruitgang te maken.... jullie zijn de maxxxx
Vriendelijke en behulpzaam personeel aan de balie, aangename leerkracht(en) die de tijd nemen om iedereen op een leuke, professionele en vriendelijke manier apart te komen helpen. Voldoende materiaal van goede kwaliteit, leuk ingerichte klaslokalen. Een leuk totaalpakket. Ik zou deze school en opleiding aan iedereen aanraden!
Mijn ervaring bij de wellness academie is goed, leuke docente (Jildau).. vol passie geeft zij haar kennis over. Ook heb ik de anatomie gedaan.. waar ik best tegen op zag, nou die Mario daar kun je makkelijk uren naar luisteren. De ontspanningsmassage ga ik ook doen voor diploma te behalen voor massagetherapeut. Dan heb ik als specialisatie zwangerschapsmassage. Super opleiding en ik kom er zeker terug voor meerdere cursussen.
Super! De eerste les in Hasselt gevolgd; en ik ben weer razend enthousiast! Heb meteen vervolgcursussen geboekt bij jullie! Top docent!
een hele leerzame en prettige cursus gehad. Top docent die alles goed uitlegt. Telefonisch informatie en soms op de website kan verbetert worden.
Het was een aangename verrassing, ben al aan het kijken voor mijn volgende opleidingen, hopelijk volgen er nog veel.
Heel fijne opleiding, duidelijk en stap voor stap uitgelegd.
Leerzame en leuke opleiding met goede docente. Locatie is prima. Tip: automaat met snacks Neg. puntje: vind 16 personen net teveel voor de opleiding schoonheidsspecialiste. Om helemaal perfect te scoren zou ik het aantal van max. 12 personen beter vinden.
Ik heb nu verschillende cursussen gevolgd en ben zeer tevreden over de wellness academie. zowel de docenten als het cursus materiaal is van hoog niveau en de video’s die naderhand beschikbaar zijn een aangename aanvulling.
Over gans de lijn super tevreden ☺
Hele leuke en leerzame dagen gehad. Helaas was niet alles aan matrialen aanwezig de eerste dag. De docente had de volgende dag haar eigen spullen mee en nog snel het een en ander gekocht. Super opgelost. Nu veel oefenen en knallen.
Altijd een top ervaring gehad bij alle cursussen zou het zeker iedereen aanraden!!!
De cursus was ontzettend leuk om te volgen. Wij hebben les gehad van Martina en ze is echt een hele fijne docent. Ze weet waar ze het over heeft en geeft de les op een fijn tempo wat voor iedereen te volgen is.
Ik heb met veel plezier de cursus Anti-Aging acupunctuur gevolgd bij de Wellness Academie te Amsterdam. De docent had veel kennis van zaken en de lessen waren erg interessant en leerzaam! Ik ga zeker meer cursussen volgen.
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)