Honger naar meer
Zeer enthousiaste, ervaren docenten die ook na de 2 dagen opleiding steeds bereid zijn om info te verstrekken en te helpen waar nodig. Ik heb al een 5 tal opleidingen gevolgd en steeds zeer tevreden geweest! Ik volg er zeer graag les 👌
Super tevreden van de opleiding. Hele goede uitleg gekregen van een top docente! Zeker een aanrader!!!
Was een positieve ervaring, goede docent, goede uiteenzetting van het pakket.
alles even goed
altijd toplessen en topdocenten
2 cursussen gevolgd met 2 uitmuntende docenten. Als dit de maatstaf is voor het volledige team, kan ik de Wellness Academie van hoogstaand niveau omschrijven en ten zeerste aanbevelen voor wie kennis en kwaliteit hoog in het vaandel draagt!
Goede opleiding voor wie snel een diploma op zak wil hebben. Locatie is goed bereikbaar met OV en uitstekende docente. Al met al zeer tevreden met mijn keuze voor de Wellness Academie en ik kom graag terug voor aanvullende cursussen.
Hele leuke leerkracht geweldige sfeer goede uitleg theoretisch als praktijk
Een fijne cursus met enthousiaste docente. Veel massagegrepen geleerd die duidelijk werden uitgelegd en voorgedaan.
Omdat dit voor mij de eerste cursus bij jullie was wist ik niet dat er voor koffie betaald moest worden. Lastig als je geen kleingeld bij je hebt, een stuk gereden hebt en zin in koffie hebt. Maar dat is natuurlijk opgelost, omdat ik de volgende keer beter voorbereid zal zijn ;).Verder heb ik een super leerzame dag gehad en een leraar die weet waar hij het over heeft en goed kan uitleggen. Wat ik nog als tip wil meegeven is dat de vloer in het praktijkgedeelte niet schoon was. Mijn voeten waren aan het einde van de dag behoorlijk vies.
Hoi Rian, Hartelijk dank voor je evaluatie! Wij nemen het zeker mee. De vloer in het betreffende lokaal is een verouderde linoleum en geeft af op de voeten. Deze zal kortelings vervangen worden :-)!
Super leuke opleiding, met goede docent en handige locatie.
Het waren 2 geweldige dagen. Heb veel geleerd en dat wat ik geleerd heb kan ik gelijk in praktijk toepassen. Jelena is zeer gedreven, gemotiveerd en geduldig. Kortom een bekwaam docent. Locatie te Hasselt was netjes en schoon.
De docente is heel professioneel, geduldig en aardig. Heb er veel plezier aan beleefd en zal wellness Academie zeker aan andere aanbevelen. Het materiaal was goed vertegenwoordigd. Ik vond alleen het boek iets minder maar de docente heeft dit helemaal goed gemaakt. Prima Welness Academie 👍
Fijne opleiding met een perfecte docente! Jammer dat alleen met muntgeld betaald kon worden bij de automaat. Hierdoor geen koffie kunnen pakken.
Prettige klas sfeer dit komt door de lesgeving van de docente Marina M. De docente legt de lessen heel duidelijk aan zoals theorie en praktijk. Samen met mijn dochter hebben veel van geleerd. Betreft de locatie is voor ons makkelijk te bereiken met de auto. Up naar de volgende cursussen.
Ik ben bezig met schoonheidsspecialiste ( modulair) En ik ben heel tevreden over de praktijk lessen de , theorie gaat voor rmij iets te snel, maar de map die wij mee krijgen is ook fijn om alles nog eens na te kijken. Dus ik ben heell tevreden.
Een super opleiding met de nodige educatieve kennis.
Goede en bondige uitleg voor basis make up, goede docent, alleen had ik verwacht dat we per persoon een borstel en dergelijke zouden ontvangen (tijdens de les te gebruiken), vond dat we zelf nog erg veel verbruiksmaterialen moesten meenemen. Ben wel heel erg tevreden over de leerstof. Denk erover na om de vervolgcursus ook te volgen.
Een boeiende uiteenzetting door de docent met duidelijke voorbeelden via PP. Leerrijk en klaar om dit in de praktijk toe te passen. Dank je wel.
Praktijk gerichte cursus zeker voor een extra service in de massage behandelingen. Als ik in NL ben volg een paar massage cursus aan de Wellnes Academie omdat de docenten erg bekwaam en vakkundig zijn.
Na een aantal slechte ervaringen met onbekwame lesgevers bij een andere en concurrerende school is het een verademing om bij de Wellness academie les te volgen. Tot nu toe heb ik hier alleen nog maar topdocenten die er plezier in scheppen om hun kennis door te geven. Ik heb zelf al een vak dat ik ergens anders volgde over gedaan in de Wellness academie.
Absoluut geen spijt. Blij dat ik mijn opleiding bij jullie gevolgd heb. Een echte aanrader
Superleuke en ook zeer leerrijke cursus als je op zoek bent naar je ik.
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)