Zeer veel bijgeleerd, op een verstaanbare manier en een toffe groep.
Beveel het zeer zeker, en ik ga er nog vele opleidingen volgen 👍🏼👌
Super fijne leerzame dag gehad, beveel het zeker aan! Top docenten en goede uitleg
zeer leerrijk, vriendelijk, en heeft mij getriggerd om nog meer cursussen te volgen
Omdat ik al meerdere ervaringen heb met andere scholen voor volwassen onderwijs kan ik zeggen dat de Wellness academie bij de top hoort. De docenten worden hier zorgvuldig geselecteerd en als ze niet top zijn mogen ze vertrekken. Omdat sommige andere scholen nogal onverschillig zijn bij de keuze van hun docenten maakt dit de Wellnes academie zo bijzonder. Daarom zal ik altijd de Wellness academie aanraden bij mijn vrienden.
Heel prettig les gehad, ook een professionele uitstraling. Ik ben erg blij met mijn keuze de opleiding te doen bij de Wellness academie.
Ik heb veel gehad aan mijn vakkundige docente die direct de vertaling naar de praktijk kan maken. Zo leer je theoretisch en praktisch dus kan je het makkelijk opslaan. Ideaal dat je de opleidingsduur kan kiezen die bij je past en je alle producten van de opleiding kan gebruiken. Dit scheelt je zo veel geld en gedoe. Ik zou het iedereen aanraden als dit is wat jou leuk lijkt want je steekt er altijd wat van op. Geen 10 omdat de locatie wat lastig te vinden is, verder is de locatie wel top. Koffie en thee, een koelkastje en een mogelijkheid om te lunchen.
Goede docenten en mooie locatie
Heel positieve ervaring en een leerzame cursussen.
Les in een aangename en rustige sfeer
top docente, geeft extra informatie en begeleidt ook nog na de opleiding
Leuke, leerrijke, gezellige cursus. Fijn dat men gebruik kan maken van kmo portefeuille
Een zeer interessante cursus, twee dagen vol met informatie, is zeker handig voor mensen die willen werken in massages.
Heb al verschillende opleidingen gevolgd aan de Wellnessacademie en steeds ben ik zeer tevreden. De inschrijving, de cursus en vooral de opvolging nadien vind ik altijd super! Doe zo verder.
Zeer vriendelijke docent met veel ervaring. Legt alles goed uit. Locatie is heel goed te bereiken, zowel met auto als met de trein.
zeker tevreden over de cursus en docent, met een zeer goede kennis van zaken
Heb meedere cursussen al gevolgd bij de wellness academie. Zeer interesante en leerzame cursussen. 1vond ik de begeleiding wel wat minder, maar over het algemeen een goede ervaring mee
Prima cursus door docent met vakoverschreidende kennis en ruime praktijkervaring.
Heel tevreden van de opleiding, een super toffe lesgeefster
Alles was meer dan inorde!
Toffe lesdag met lieve docente veel aandacht , alleen lokaal veel te warm en te weinig verlucht
Bedankt voor de feedback Patricia! Hiermee gaan we aan de slag.
Vlotte inschrijving, verstrekking van nodige info waar,wat je nodig hebt, professionele docente, curusus goed in orde , inclusief bijkomende materiaal, zin om meer opleidingen te volgen @wellness academie!
Was leuk met docente Cindy top
Was leuk met Nathalie dessers
Ik heb al meerdere opleidingen gevolgd en kan niets anders zeggen dan positieve dingen. Staan steeds open voor vragen en hulp. Geweldig!
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)