Leuke cursus maar ik vond het lastig dat epileren met touw.!! Ik weet niet of ik het veel ga doen in de toekomst.!! Maar leuke ervaring
goede begeleiding en opleiding tot het professioneel uitvoeren van het beroep
De durf ondanks men leeftijd, maar ik combineer het met gelaatsverzorging ea. Durven dingen doen boven je grenzen. Docenten zijn altijd bereid je goede raad te geven en alles uit jezelf te halen.
ik ben een ervaring rijker! Docent was super aardig en heel duidelijk in uitleg. Bedankt!
Uitstekende docenten met veel ervaring en kunde. Professionele en plezierige trainingsinstituut
Ik studeer schoonheidsspecialiste aan de wellnessacademie wat zeker een aanrader is! Heel praktijk gericht met leuke spontane docenten die altijd voor je klaar staan!
Hele fijne les gehad! Al meerdere opleidingen hier gevolgd. Vind het altijd super leuk om naar de les te komen! Docenten zijn tevens ook altijd erg enthousiast, dat is erg fijn.
Leuke opleiding, mocht een dag of misschien een weekend langer duren om bvb babyboom of nail art te leren.
je voelt je er als kind aan huis en wat je ook vraagt niets is ooit te veel en je word er altijd zaaalliiggg goed ontvangen xxx
Deze cursus heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Overzichtelijke inschrijving, duidelijke lesmateriaal, uitstekende docente en de locatie was mooi, goed bereikbaar en gratis parkeren. Een vervolg cursus zal ik zeker weer hier volgen.
Ik heb echt veel geleerd en ik vond de docente zeer kundig en professioneel. Al met al een heel goed gevoel over de cursus.
Fijne locatie, Marieke is erg kundig in zowel de theorie als praktijk ( wat je natuurlijk ook mag verwachten ), maar ik ben zeer tevreden over haar lesgeven. Het helpt ook mee, dat onze groep gezellig en serieus deze opleiding in is gegaan. Goede materialen ook, top!
Super fijn opleidingscentrum, ik heb ondertussen 3 verschillende cursussen gedaan bij wellness acedemie en ben zeer tevreden !! Ik zal zeker vaker een training volgen bij jullie.
Al menige opleidingen gedaan en zeer tevreden en veel aanbod. Een aanrader.
Heel leerrijk en leuk
Altijd top! Zowel de opleidingen als communicatie rond de opleidingen ! Top docenten ! Concurrentie kan zeker nog veel van jullie leren !!
Fantastische leuke les gekregen van Jildouw! Lekker ontspannen en een pure lieve vrouw die fijn les geeft. Dank!
Supertoffe docente die deze voor mij toch wel saaie materie op een heel leuke en interessante manier bracht
Met veel enthousiasme kijk ik telkens weer uit naar een cursus bij de Wellness Academie. Enthousiaste docenten die hun kennis vakkundig weten over te brengen! Top!
Ik vond alles perfect Heb al heel wat klanten naar jullie toegestuurd Heb ook behoorlijk wat opleidingen al bij jullie gevolgd Groetjes Marion
Empathische, kritische, praktijkgerichte docente .. Marlies Blocken haar lessen waren uitmuntend ! Ook wist zij ons voortdurend te triggeren met de cursus an sich.
Zeer goede les veel info Maar word goed uitgelegd en direct in praktijk toegepast je word goed begeleid een echte aanrader
Geweldige leraren! Geweldige school! Uitstekende leerstof! Echt super tevreden! ☺️
Het was een zeer aangename en leerrijke les! De docente legde alles goed uit en had veel tips voor achteraf.
Ik kom altijd graag naar de Welness Academie om een of andere cursus te volgen. Bekwame docenten, fijn lesmateriaal, mooie locatie.
Heidestraat 6 B
3500 Hasselt (be)