Goede cursussen voor betaalbare prijzen.
Ik heb inmiddels ruim 6 of 7 cursussen bij de Wellness Academie gevolgd. De kwaliteit verschilt per docent. Ik heb goede docenten gehad maar ook minder goede docenten. De Wellness Academie heeft mijn klachten serieus genomen waardoor ik gelukkig een cursus opnieuw mocht doen. Ik heb veel geleerd en ben van plan om meer cursussen te volgen bij de Wellness Academie. Wel hoop ik dat de kwaliteit van docenten omhoog gaat en de klasjes iets kleiner zijn qua aantallen. Het zou ook fijn zijn als er een receptioniste zou zijn bij de locaties, zodat de docenten niet steeds gestoord worden tijdens de les om de deur open te maken. Docenten als Marina, Jelena en Michelle zijn reden voor mij om terug te blijven komen omdat zij van hoogwaardige kwaliteit les geven. Ik zou het fijn vinden als meerdere docenten ook privé lessen geven en de theorie ook als e-learning zouden aanbieden of video presentaties ter voorbereiding op een cursus. De lessen zijn soms te kort om de gehele theorie door te nemen, waardoor een video of powerpoint presentatie vooraf goede huiswerk zou zijn. Of er zouden huiswerkopdrachten gegeven moeten worden of de syllabus digitaal vooraf verzenden. Het zou ook leuk zijn als de Wellness cursussen zou geven hoe te ondernemen als beginnende schoonheidsprofessional. Ook zou ik het fijn vinden als de Wellness Academie een modellenbestand zou hebben die vrijwillig model willen zijn voor de cursussen per stad, zodat je niet steeds een model hoeft te regelen. Ik zou bijvoorbeeld ook model willen zijn voor andere cursussen. Door middel van een knop op de website zouden mensen zich bijvoorbeeld vrijwillig kunnen opgeven als model. Dit vergroot ook het netwerk van de Wellness Academie. En de klasjes moeten iets kleiner worden. Ik zou zeggen max 10 deelnemers per klas.