Heel fijne cursus

Veel geleerd in 2 dagen. Fijn hoe er les gegeven werd, zeer ervaren docent die alle tijd voor je neemt een veel geduld heeft. Ik miste alleen het voorstelrondje aan het begin vd cursus.

Heel veel tevreden!

Top Academie!

Professionele opleidingen met super enthousiaste lesgevers

Ik mocht al enkele opleidingen volgen. Basismassage, Ayurvedische massage en Hotstone massage... iedere keer weer ben ik zeer aangenaam verrast door de professionele aanpak en het enthousiasme van de lesgevers. Daardoor krijg ik ook iedere keer honger naar meer. Dus mijn volgende cursus bij jullie ga ik weer snel boeken.

Geweldige Academie

Mooie school, met ontzettend vriendelijke leraressen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de tijd voor genomen. Meerdere opleiding inmiddels hier gevolgd en de volgende staat ook alweer gepland. Ik raad de Wellness Academie dan ook echt bij iedereen aan. Of het nu voor een volledige opleiding is, of om naast je huidige werk te doen, of omdat je je wilt gaan ontwikkelen op een ander vakgebied. Zeer tevreden!

Geweldige cursus

Een geweldige docente. En je leert heel veel. Ik ben zo blij dat ik deze cursus heb gedaan en kan beginnen als Nagelstyliste. Gr Esther

Wat eem top cursus heb ik gehad Veel geleerd voor gelnagel basis Je voelt je meteen helemaal thuis Een top docent Alle cursisten die waren ook allemaal top Ik raad het zeker voor andere mensen aan En zou zeker nog meer cursusen gaan volgen Blijf zo door gaan welness academie

Ik ben meer dan tevreden.

Wellness Academie is en beste plaats voor me om te nieuwe leven beginnen met beste opleiding. Er is echt professioneele academie.

De wellness Academie bied de mooiste opleidingen aan die mijn hart en ziel vervullen.

Ongelooflijk hoe snel ik altijd reactie krijg. De inschrijvingen verlopen super vlot. Van aanmelding tot benodigdheden, routebeschrijving... alles is zeer duidelijk geformuleerd. Ook de docenten zijn zo gemotiveerd dat het aanstekelijk werkt!

Grandioze leerstof, docenten/begeleiders

Als leek/amateur is mijn behoefte mij te verdiepen, te professionaliseren en te specialiseren in verschillende massagetechnieken/stijlen/toepassingen tot nu toe perfect gevoed. Ik voel mij thuis bij de medestudenten en docenten. En ondanks de heftige covid tijd, voel je de vrijheid en veiligheid om dit toch te kunnen doen.

Kundige trainers en een zeer goede sfeer

In augustus 2020 heb ik de opleiding Stoelmassage gevolgd. Nathalie Dessers was heel kundig, super aardig en rustig in haar uitleg aan de groep. Het was een prima dag in Hasselt.

Beknopte praktijkgerichte cursus

Verrassend professioneel!

Niet zomaar een diploma, niet zomaar een certificaat, niet zomaar een cursus... Enorm professioneel, de waarden en normen van de Wellnes Academie worden meegegeven aan elke student, waardoor het eventuele uitgeoefende beroep in spé naar een hoger niveau wordt getild!

Fantastische beleving elke keer opnieuw

Ik heb nu gellak, voetreflexologie, Visagie en ontspannings massage gevolgd. Telkens was het een professionele leerkracht en was de sfeer in de lessen top. Veel geleerd op korte tijd ! Ook de administratieve afhandeling loopt heel vlot. Een zeer tevreden klant

Top docenten

Ik heb twee cursussen gevolgd waarvan ik het altijd jammer vond dat het voorbij was.

Het is altijd gezellig en leerzaam

Ik mis alleen nog douche gelegenheid, dit is wel fijner als je na je cursus nog een heel eind moet rijden, en daarvoor eventueel de resten nog even af te spoelen. Het warme water is ok snel op,

Matig

De groep was te groot om je aan de corona maatregelen te kunnen houden. Ondanks dat deed de docent erg veel moeite er voor door de groep in 2en te delen waardoor de uitleg lang duurde en niet alle onderdelen goed uitgevoerd kon worden. Verder had ik verwacht dat in een basiscursus ook les gegeven zou worden in vorm vijlen, hier is geen aandacht voor geweest omdat het niet opgenomen is in het lesmateriaal. De docent was echter super ervaren, vriendelijk en vrolijk!

Top locatie, top docenten, top lesmateriaal!

Ik heb inmiddels diverse opleidingen, cursussen gevolgd bij de Wellness Academie en ik ben daar zeer tevreden over. Het lesmateriaal is inzichtelijk en de docenten zijn bekwaam. Er wordt voldoende tijd voor de leerlingen genomen zodat alle leerlingen de tijd hebben om de stof in zich op te nemen. Ik ben blij met het aanbod en diversiteit in de opleidingen en kijk dan ook uit naar de volgende opleiding. TOP!

Goede locatie met topdocenten

Ik volg voornamelijk les in Hasselt, soms ook in Eindhoven. Beide locaties zijn goed gelegen, steeds lokalen die er netjes bij liggen, goed ontvangst. Cursusmateriaal is steeds in orde en als kers op de taart, hier geven echte topdocenten les! Eens je les gevolgd hebt, blijf je lessen volgen. Je wordt telkens weer opnieuw geprikkeld om nieuwe dingen te leren. Je komt bij andere cursussen vaak dezelfde cursisten tegen waardoor er al vriendschappen zijn ontstaan. Twijfel je nog? Dat is helemaal niet nodig! Schrijf je in en verrijk je kennis en vriendenkring.

Hele fijne en goede ervaring!

Wat een fijne ervaring was dat! De docente was in 1 woord geweldig. Ze was duidelijk, maar ook weer heel relaxed. Heb veel van haar mogen en kunnen leren. Na bijna 2 jaar met een Burn-Out te hebben gezeten deze keuze gemaakt. En dat was de beste keuze voor mij! Heb mezelf gelukkig weer (zo goed als) terug mogen vinden (al blijft het oppassen). Voor een ieder die niet goed weet wat hij/zij wil, maak een lijstje en ga strepen! Op die manier heb ik dat ook gedaan en heb nu een diploma op zak! Succes aan een ieder die deze, of een andere opleiding/cursus gaat volgen bij de Wellness Academie, zeker een aanrader!!

Prima en vakkundig

Ik volg de opleiding Schoonheidsspecialiste (modulair) en heb al verschillende modules gevolgd. De docenten die ik heb leren kennen zijn allemaal erg kundig en vriendelijk. Een echte aanrader!

Zeer leerrijk

Op korte tijd veel bijgeleerd. Er werd vooral naar de essentie van de opleiding gekeken en gewerkt. Bij vragen of tips werd je meteen geholpen.

Zeer professioneel en leerzaam voor beginners als wel gevorderden.

Ik had al een achtergrond in de beauty toen ik aan de cursus begon, maar het is totaal niet te vergelijken. Er werd zo uitgebreid en gepassioneerd verteld, dat je veel meer leert dan alleen massagegrepen. Van materialen tot muziek wordt er met je meegedacht. Ik kan het zeker aanraden!

Professioneel

Vond het zeer toegankelijk, goede uitleg en aandacht voor iedereen.

Een goede academie met prof docenten

Het is me altijd een genoegen een nieuwe opleiding te volgen. Gedreven docenten die o´'s ook aanmoedigen om ons nog meer te verdiepen. Ik masseer nu 3 j en ook klanten geven positieve commentaar. Ze voelen de technieken alsook de gedrevenheid . Ze komen steeds terug omwille hygiene en omwille men kennis en massage die goed uitgevoerd wordt. Ik ben trots op de Wellness Academie tot slot vertegenwoordigen we ook haar.

Fantastische en ervaren docenten

De lessen zijn betaalbaar en je ben verzekerd voor een certificaat.

Heidestraat 6 B

3500 Hasselt (be)