Eerste cursus - smaakt nu al naar meer

Met heel veel plezier de cursus ontspanningsmassage gevolgd. Professionele en informele aanpak. Zal beslist nog meer cursussen hier gaan volgen.

Een zeer gespecialiseerde school

Deze school heeft docenten met veel kennis en ervaring. Het feit dat je een curses in het weekend en in een keer kunt volgen is ook heel fijn. Dat werkt beter dan elke week 1 a 2 uurtjes in de week. Daarnaast zijn ze ook niet zo gugantisch duur aks de andere opleidingen. Maar je jrijgt wel dezelfde kwaliteit. Ook kun je n de opleiding of cursus bij hun terecht voor vragen.

zeer leerrijke en heldere opleiding

Ik heb recent twee opleidingen gevolgd. beide docenten hadden enorm veel ervaring en konden ook alles , ook vragen buiten de leerstof, zeer duidelijk beantwoorden. De theorie werd goed en duidelijk geïllustreerd in de praktijk. Alle informatie werd goed op voorhand verstuurd. De docenten waren geduldig en zeer vriendelijk, ook voor vragen na de opleiding kunnen we bij hun terecht. absolute aanrader!

Zeer leerrijk en op een aangenaam manier les gegeven.

Leerrijk, aangenaam en plezant. Ja zeker een aanrader!

Goed!

Leuke dag gehad en veel geleerd!

cursus en docent volledig in orde

ik heb voldoende uitleg gekregen en vragen werden steeds beantwoord. Het koffiemachien heb ik gemist, en dat er geen water is, vond ik ook spijtig. Corona he, niks aan te doen.

Zeer leerzame en leuke cursus

Was een zeer leerzame en leuke cursus. De docent bracht de stof erg leuk, waardoor je het makkelijk op nam. Praktijk gedeelte was duidelijk en gezellig.

Een toffe opleiding geweest als schoonheidsspecialiste ! Docente ook super toffe madam ;)

Een super opleiding gehad! Ook in de tijden van corona, een zeer goede opvolging omtrent aangepaste data's en bescherming. Carmen Duchateau was onze docente, top madam !! Ik kom zeker nog opleidingen volgen !

Wellness academie is top!

Wellness academie is een professioneel bedrijf en biedt zeer leuke en leerzame cursussen aan. Deze worden gegeven door top vakdocenten die er echt verstand van hebben. Ook op verschillende locaties die goed te bereiken zijn (ook met het ov!) zodat je altijd wel redelijk in de buurt terecht kunt.

Life changing!

Ik heb alleen maar goede woorden voor de Wellness Academie. Zoveel leerzame cursussen en uitstekende docenten. Ik heb zelf de opleiding tot Jing Luo therapeut gevolgd en zou het zo weer doen!

Mooie ervaring :)

Mooie ervaring :)

De ideale plek om alles over massages te leren

Aangename omgeving, competente leerkrachten, veel aandacht voor de materialen en de cursist.

Heel erg leerzaam

uitstekend en super

Veel variatie in cursussen, kwalitatieve opleidingen tegen een faire prijs

interessante, beknopte doch allesomvattende cursus

weinig / geen input van docent.. tenzij je zelf een vraag stelt

Veel geleerd in 1 dag

Ik vond de communicatie goed de leerstof ook alleen de locatie was laatste moment veranderd van Amsterdam naar Utrecht waar ik een beetje moeite mee Had maar de juf heeft alles goed gemaakt dus ben tevreden.

ik vind heel erg goed en leerzaam

WOW! wat een goede cursus en een topdocente!

Enorm veel geleerd, en ook nog eens in een gezellige informele sfeer met veel persoonlijke aandacht. Jelena is een topdocente die met je mee denkt en met veel geduld alles demonstreert en uitlegt. Echt een aanrader deze cursus!

Geweldig. Heb meerdere cursussen gevolgd

Heb al meerdere cursussen gevolgd en t is iedere keer weer geweldig om er te kunnen zijn. Top docenten. Echt een aanrader. En een heel groot aanbod aan cursussen.

heel leerzaam en kundige docent.

Leuk

Leerrijk, ontspannend Fantastisch om zoveel fijne mensen met dezelfde interesse en motivatie te leren kennen... Een verrijking voor het leven, Aanrader voor iedereen die opzoek is naar verandering

Een aanrader

De opleidingen en cursussen van wellness academy zijn echt aan te raden.

Elke cursus is gewoon top!

Ik heb ondertussen al 6 verschillende cursussen gevolgd bij de Wellness Academie en deze zijn stuk voor stuk gewoon top! Vriendelijke en bekwame docenten, duidelijk lesmateriaal en een mooi resultaat.

Zeer verijkende ervaring

Technieken worden goed en grondig meegegeven met voldoende aandacht voor anatomie en 'flow' Na de cursus zit het 'in de vingers' Top!

Top opleiding centrum

Ik heb er al enkele opleidingen gevolgd. Top opleiding centrum. Super goede en gemotiveerde docenten. Ik ga er zeker nog opleidingen volgen.

Heidestraat 6 B

3500 Hasselt (be)