snelle reactie op vragen van mail. en de les stof is ook digitaal ,fijn om na telezen. lessen worden duidelijk en met veel rust verzorgd

Elke cursus die ik er al gevolgd heb, was de moeite.

Telkens van gemotiveerde docenten, die hun kennis beheersen les gekregen. Aanrader

Proffesionele docenten en Leerzaam naar huis gaan

Ik heb al verschillende opleidingen gedaan bij wellnes academie, nu heb ik me ingeschreven voor schoonheidszorg en skin expert. Waarom ik voor jullie kies is dat de lessen altijd door docenten die heel leerzaam je fouten kan noemen met 1 zicht. Je krijgt altijd persoonlijke feedback en word altijd onder het oog van het docent gehouden. Ik kies al van 2017 voor wellnes academie omdat ik als ik naar huis ga ben ik leerzaam naar huis en weet ik zoveel dat ik direct kan beginnen met de behandeling van de cursus dat ik heb gevolgd . Is een top werking. Altijd vriendelijk altijd top kwaliteit en altijd top service ook kwa mail en contact via telefoon heb je altijd je antwoord op elke vraag.

Boeiend

Ik heb al een aantal opleidingen gehad bij de wellness academie op verschillende lokaties en van verschillende docenten. Stuk voor stuk hebben de docenten veel kennis en ervaring en dat weten ze zeer goed over te brengen. Elke les heb ik als zeer leerzaam & boeiend ervaren. Ik hoop nog veel opleidingen af te ronden bij jullie.

Ik heb de cursussen ontspanningsmassage en anatomie/ pathologie gedaan. Beide cursussen waren zeer de moeite waard; goede docenten, goede inhoud en een uitgebreid naslagwerk. Dank aan de Wellnessacademie!

GEEN OPLEIDING VOLGEN

Ikzelf heb de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Tijdens de opleiding zijn enkele studenten gestopt owv verschillende redenen. Deze hebben de opleiding dan ook niet volledig betaald. Ik heb de opleiding behaald. Wat bleek nu, elke student die de opleiding is gestart heeft een diploma gekregen. Per ongeluk een foutje van de school. Dit is een hele grote fout!!!! De opleiding is zeer duur en hiervoor hebben we veel tijd moeten vrijmaken. Maar het diploma heeft dus niks te betekenen. En hiervoor krijgen we zelfs geen tegemoetkoming. Zeer zeer triestig! Volg de opleiding zeker niet op deze school!!! Denk 2x na!

Goede opleider

De opleiding is goed georganiseerd en de stof wordt duidelijk uitgelegd en de handelingen goed voorgedaan.

Super begeleiding

De docentes van Wellness academy zijn pro's op hun vakgebied en geven super begeleiding. Ik kan iedereen een opleiding van Wellness academy aanbevelen.

Het is erg fijn om zelf in te plannen wanneer je welk blok van de opleiding wilt volgen. Toen ik zelf een fout maakte, belde ik de administratie en werd ik direct vriendelijk geholpen. Tevens werd er mee gedacht. De lessen die ik tot nu toe heb gevolgd zijn goed ingevuld met kennis en een leuke dosis humor.

Een must om deze les te volgen

Zeer nuttige en relevante info geleerd over wat gezichtskenmerken jou vertellen over die persoon zijn karakter, wat hij heeft meegemaakt in zijn leven, hoe hij in het leven staat,... Ongelooflijk boeiend en een verrijking voor elke mens of je nu medisch geschoold bent of niet.

zeer interessante cursus

Mijn ervaring met de wellness academie is zeer positief, meerdere cursussen gevolgd en ik ben nog niet uitgeleerd

Een enerverende dag...

Chinese Bone Setting stond al lang op mijn lijst van opleidingen...de verwachting was groot...elke verwachting is waargemaakt!! De uitleg was duidelijk, en zoals gezegd door de docent: je gaat pas weg als je het ECHT allemaal weet!! Jos en Sven, heel erg bedankt voor jullie inzichten en hulp!!

Maximale leeropbrengst in 2 dagen van topdocenten!

In totaal heb ik nu 6 of 7 massagecursussen gevolgd bij de wellness academie. Stuk voor stuk leuke en leerzame dagen waarmee ik goed onderlegd mn praktijkje kon starten. De academie heeft top docenten !

Goed geoliede organisatie die doen wat ze zeggen.

De cursussen die ik gevolgd heb zijn goed gedocumenteerd en worden gegeven door top docenten. Locaties zijn voorzien van dat wat nodig is om de opleiding goed te laten verlopen.

Vriendelijk en zéér professionneel

Veel keuze in de opleidingen. De leerkrachten hebben een zeer goede kennis van het vak en hebben steeds een luisterend oor, net als het administratief personeel dat er steeds is om je te helpen!

super

ben zeer tevreden over de opleidingen Mieke is een top lerares !

Praktijkgerichte opleiding met deskundige en ervaren docent

Lekker praktisch, ruimte voor vragen, duidelijke uitleg.

Zeer duidelijke uitleg van de lesstof

Beetje gek dat de trainer van de praktijk training zich ging bemoeien met onze theorie les. Over het gebruik van de mondkapjes ed Terwijl wij met onze klas en trainer hier goede en duidelijke afspraken hadden gemaakt.

Tevreden!

Ik heb een paar cursus gevolgd bij de Wellness Academie. Super tevreden! Goede docenten! Heel fijn!

Heel goed!

De leraar was heel professional en behulpzaam. Al mijn vragen waren goed beantwoord en de leraar was ook heel attent bij de praktijk gedeelte!

Een grandiose ervaring met school en docenten!

De Wellness Academie is de perfecte plaats om een cursus of opleiding te volgen. Het is niet te grootschalig waardoor er een gezellige sfeer ontstaat. Complimenten met hoe er wordt omgegaan met alle corona maatregelen! Over mijn docenten die de cursus chakratherapie geven; Jef en Jeanine, alleen maar lof. Ik voel mij zowel bij hen thuis als bij de Wellness Academie! Hartelijk bedankt!

uitstekend over de gehele lijn

De website is duidelijk en overzichtelijk. De inschrijving en betaling verloopt vlot. De docenten zijn uiterste bekwaam, vriendelijk, interactief,...Geen enkele cursus heeft mij totnogtoe teleurgesteld. Ik kan het iedereen aanraden.

Vlotte en aangename ervaring

Zowel het zoeken als inschrijven als deelnemen aan een cursus verliepen aangenaam en vlot. De lesgeefster was heel aangenaam. Ze nam tijd voor vragen en gaf extra info en tips Propere leslokalen en er was materiaal ter beschikking.

Het geeft mij een uitdaging gevoel

En een uitdaging voor een vervolg opleiding bij wellness academie

Goede docenten, en prima academie

De academie is altijd goed bereikbaar of snelle terugkoppeling. Goede en gezellige docenten en prima cursussen. Jammer dat niet alle cursussen op de locaties gegeven worden. Zo zijn sommige alleen in Amsterdam en Hasselt.

Heidestraat 6 B

3500 Hasselt (be)